Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule, Adriana la IKEa au sigur solutie de curatat mobilier din piele. Era la vreo 50-60 Ron parca tubul, dar eu nu am incercat-o sa stiu daca e ok
Mi-bebelina da, rochia roz era mai misto daca e mai pune-mi-le pe mess, daca nu e deranjul prea mare, ca sunt pe mess ms mult. vai ce ma bucur ca Delia a inceput sa mearga singurica...acu las-o incet ince
Alysh hai ca dupa aia ne vedem!!! ieeee trece repede.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele din Bucuresti, ceva foarte interesant si fun pentru copilasii nostii, in decembrie, Fabrica Spiridusilor: http://fabricaspiridusilor.ro/

Cred ca o sa fie pentru copilasi ceva mai amricei, dar cred ca se gaseste ceva pe acolo si pentru pitici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

2ore si eu pe drum- ce faceam cu metroul 40-50min. Dar am shedintza telefonica.

Probabil miine o sa cer sa lucrez de acasa.

M-a mancat undeva sa cieste povestea lui "Cineva imi va spune MAMA". Mare e Dumnezeu si incercarile sale.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, Laura voi intreba si la Ikea, cred insa ca solutia aia de curatat mobila si alte chestii din piele e doar pt. curatat la modul general (de praf si alte mici impuritati), cred ca pixul nu intra in cat. asta.
Am incercat si cu spirt si nimic.
E rau ca canapelele sunt alb/crem si se vede f bine mazgaleala.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Laurita hai ca nu ne-am potrivit.....abia acum am vazut mesajele tale de pe DC si mess. Am cautat si nu am poze in care sa se vada f bine rochita.....dar cand ma duc de Craciun la socri fac poze ca sa se vada mai bine(lucrurile mici ale Deliei le-am depozitat la Braila la socri ca nu se stie.....daca va fi, cand va fi......sa fie tot fetita?)

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, m-ai facut curioasa si am citit si eu povestea. Trist si astfel de povesti mereu ma fac sa ma gandesc ca trebuie sa fiu fericita si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am copilasi sanatosi.

Ce mai ma frapeaza/uimeste de fiecare data la povestile despre nasteri este episodul cu clisma si rasul locului cu pricina.
In Austria se merge pe natural, nu-ti face nimeni clisma si nimeni nu te rade, poti avea si codite acolo jos. Depinde pe persoana - eu ma stresam ca imi creste parul si ma apuca nasterea nepregatita, mi-ar fi fost jena ... insa imi place totusi sist. asta cu naturalsi sincer mi se pare o --- nu stiu cum sa-i spun --- isterie la noi; cand i-am spus unei cosmeticiene ca la primul copil nu am fost rasa a ramas cu gura cascata -- "cum e posibil? ce barbari ("inapoiati") vesticii astia? nu e igenic ... bla bla bla".

Eu nu am avut un doctor al meu si totul a mers perfect, fara bani bagati in buzunar, fara complicatii.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oooof, Adriana! Noi nu suntem in alta tara sau continent, cateodata cred ca suntem de pe alta planeta! Suntem asa departe de civilizatie in unele privinte...
Am citit si eu articolul si am plans in pumni dupa birou, ti se sfasie inima.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo nici nu ma gandesc sa citesc articolul. Nasol cu greva la metrou!
Adrianas-ar putea sa ai dreptate. Nasol. Oare sa intrebi undeva la Nufarul?? Ce faza cu neepilatul la nastere..eu nu as putea sa nu ma stresez pentru ca sunt rusinoasa si asa...
mi_bebelina ei, nu-i bai. oricum gasim ce gasim, sorameae mai stresata ca mine! Si eu am depozitat hainele lui Mirci la bunica lui Bogdan ca in casa nu e loc...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 18+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

cleo l-am citit si eu si am bocit si eu o tura, si imi venea sa ma duc la Julia sa o iau din patut si sa o strang tare-tare in brate.

Am fost astazi la revizia de 1 an jumate (desi inca nu avem atata).Cica avem 11 kg si 84 cm (dar era cu ghetute, asa ca e mai mica, dar e f bine).Cica fontanela nu e inchisa de tot si sa-i dau cate 2 picaturi vigantol, calca cu piciorul drept in afara sa ma duc la ortoped la un consult.

Sa va zic 2 "conversatii" cu Julia.
Aseara veneam de la club cu o mamica cu masina si Julia urla, nu vroia sa stea in brate.Am incercat sa-i distrag atentia "Julia, vrei apa?", ea "nuu", "vrei biscuiti?", ea "nuu".Am mai incercat si cu servetele, sa ne uitam pe geam, etc.Atunci eu "Dar ce vrei Julia?" si ea printre lacrimi si suspine "bani".Am scos portmoneul sa scotoceasca in el si scoate un card de-acolo si-l intinde catre tanti care conducea (asa stie ea ca atunci cand mergem cu taxi cu masina, eu dau bani la sfarsit)

Astazi cand am iesit afara si eram in fata blocului.
Eu: "Julia, hai sa mergem in parc" si aud ca un ecou pt prima data "pac".Eu "Sa ne dam cu hinta", Julia "nina, nina" (canta asa cum face pe hinta). Mai facem 2 pasi si aud "ca-ca" eu ma gandesc, hm...trebuie sa ne intoarcem sa o schimb, cand colo era o cioara Si am realizat ca noi, adultii nu ne mai oprim la orice croncanit, nu mai studiem orice frunza, nu ne mai bucuram de orice iesire in parc.Ce bine era cand eram copii

Gata filozofia mea.Ma duc sa strang de prin casa ca fengshui-ul de la noi nu mai exista si nu stiu daca va exista vreodata.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Lilly foarte tare JUlia...si pe mine ma surprinde Ilinca in fiece zi cu cate ceva...din punctul asta de vedere ma bucur ca nu am inceput inca serviciul :) Si la greutate si inaltime sta bine , a mea la 1 an si 5 luni are 9.250 si 81 cm...desi manaca de rupe cam orice (mai putin iaurt)...

Ramasesem datoare cu niste multumiri din toata inima fetelor care mi-au dat sfaturi cu privire la nebulizator (Simona m-ai convins si am respectat ce a zis dr, acum sta si Ilinca la aburi fara nici o pb, bine si eu am masca la nas odata cu ea )
Partea proasta e ca inca mai tuseste, ba chiar mai rau, parca nu mai e 100% tuse seaca, offf mi se rupe sufletul cand o aud

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput