Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 11
mi_bebelina spune:
Buna dimineata!
Am lipsit cateva zile de aici si ati scris o gramada, nici n-am apucat sa citesc, dar mi-a sarit in ochi ca Laura va avea o fetita frumoasa ca ea si ca nasica. Bravo, ati facut treaba buna!
Alysh, tu? Cand afli sexul micutei?![]()
Fug ca am o gramada de treaba......azi fac compot de gutui ca mi-a adus soacra o sacosa plina si......curatenie sper.
Va doresc o zi buna!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Neata dragele,
Mi_bebelina merci de felicitari
Ce mai face Delia? CUm sunteti??
Alysh 
danaH mult succes, ce vaicareli, sa me vezi pe mine cand am ceva de genul asta vorbesc 5 luni inainte si 2 ani dupa! ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
18+
Ana Ilinca
Alysh spune:
Mi bebelina
, in decembrie ma duc la eco de 12 saptamani....nu stiu daca aflu ceva atunci....daca nu, probabil in ianuarie. Chiar, ce mai face Deliutza scumpa?
LAurita
, exact asa si eu daca am o chestie de facut pai vb despre ea la nesfarsit, pe care il intalnesc in cale il toc cu pb mea.....oricum in gral eu spun cam tot ce am pe suflet....si nu mi-e teama ca pierd. Acum am deviat putin de la subiect. Asa ca DanaH, zi-ne mami tot ce vrei, ca esti mic copil pe langa noi/ pe langa mine, cel putin
Ce nervi am cu greva asta de la metrou...n-am chef sa ma inghesui prin tramvaie cu toate babele , off, iar sunt nevoita sa iau taxiul....cred ca ies in paguba cu mersul asta la job pana la urma![]()
ALI, mami de Vlady si
9+
Reallaura spune:
| Citat: |
Ce nervi am cu greva asta de la metrou...n-am chef sa ma inghesui prin tramvaie cu toate babele , off, iar sunt nevoita sa iau taxiul....cred ca ies in paguba cu mersul asta la job pana la urma |
dar nu mai ai mult, nu???
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
18+
Ana Ilinca
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Alex.Sara, uite tocmai am incercat si cu after shave si cu un deo gen parfum - nu merge si pace!
mor de nervi - nu iese cu nimic!! nu stiu ce fel de canapele sunt astea, sau ce pix super avem noi, da nu ies deloc mazgalelile.
parca vad ca ne pune proprietara sa-i platim milioane pe ele
simonacip spune:
Mi_bebelina, unde ai poze d ela botez....vreau sa vad rochita fetei, sora-mea a ramas cu gindul la ea...
Ce mai face Deliutza?
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Adriana, intra la un Mobexpert sau Ikea si intreaba acolo daca nu au produse de curatat mobilier din piele.
Alaturi de SEBI
mi_bebelina spune:
Deliuta mea a inceput sa faca pasi singurica, in fiecare zi tot mai multi, ii spun sa imi aduca ceva, o jucarie, un baloc si imi aduce....in schimb nu iese din camera unde merge.....e clar ca ii e teama. Si cand a inceput sa mearga de-a busilea la fel s-a intamplat...nu depasea pragul camerei in care era. Mai avem de lucru ca sa alergam fara degetel...dar e bine ca e...mai bine. Deocamdata la doctor nu ma mai gandesc.
Laura, Alysh..
Simonacip.....cred ca poze de la botez i-am aratat lui sis pe mess. Incerc sa vad daca mai stiu sa pun pe contul comun....nu stiu care rochie i-a placut, cea cu care am inmbracat-o eu de acasa mi s-a parut mai frumoasa.....e cea roz.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza