Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 10
elenuca spune:
Neata si de la noi!
Noi suntem dupa o noapte naspa cu febra, frisoane, ieri nu a vrut sa pape mai nimic, uoof, culmea e ca nu are muci si nici nu tuseste, acum a papat ceva ceva si ne jucam, e vioaie. Nu stiu zau, o tin sub observatie! Categoric nu iesim azi, stam cumintele in casa.
Sunt zombi, n-am dormit toata noaptea si aveam de facut mancare azi, nu sunt in stare de nimic, ma duc sa ma joc cu ea.Faza azi noapte , s-a trezit cu febra si a inceput sa-l strige pe tati ( care doarme in camera ei
in surghiun), il striga odata, il striga inca o data, in sfarsit tati se trezeste si ii raspunde ca o sa vina acum, la care Lizuca foarte ferma : "Acum". S-a executat tati in doi timpi si trei miscari.
.
Va pup o zi frumoasa tuturor!
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuca Neata si de la noi! Noi suntem dupa o noapte naspa cu febra, frisoane, ieri nu a vrut sa pape mai nimic, uoof, culmea e ca nu are muci si nici nu tuseste, acum a papat ceva ceva si ne jucam, e vioaie. Nu stiu zau, o tin sub observatie! Categoric nu iesim azi, stam cumintele in casa. Sunt zombi, n-am dormit toata noaptea si aveam de facut mancare azi, nu sunt in stare de nimic, ma duc sa ma joc cu ea.Faza azi noapte , s-a trezit cu febra si a inceput sa-l strige pe tati ( care doarme in camera ei Va pup o zi frumoasa tuturor! Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 |
Sanatate multa Lizucai.
si ca sa o citam, ACUM: http://www.babyexpo.ro/
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
In sfarsit au mai scris fetele.....
LAurita, ce harnicuta esti, mai....faci si placintica...miam, miam.
Elenuca, sanatate Lizucai....ce ferma e ea, chiar si cand nu se simte prea bine.
Acum imi dau seama ca am vazut in fuga intr-o zi un PM de la tine. Nu cunosc nutritionista, cunosc homeopata....te intereseaza?
Si Vlady s-a foit toata noaptea....a tot plans prin somn...ieri il vedeam cu mainile in guritza...dar n-am apucat sa ma uit...daca dupa toata nebunie cu raceala incepe o alta nebunie cu dintii imi iau full time la job![]()
ALI, mami de Vlady si
9+
aldaesme spune:
'Neatza,
Laura FELICITARI!!!! Sa fiti sanatoase si sa fie totul usor si bine!!!
Oana bine ai venit! Si Lorelei a avut dpn pe 4.06 dar s-a facut inductia mai repede din cauza ca ma-sa circula pe strada cu ditai dilatarea...mai mai frecam capul copilului de asfalt...cica ii flutura pleata in vant
. Glumesc! Aveam dilatare de 4 cm inainte cu trei zile de inductie. asa ca eu am avut parte de cazul ala...fara cezariana sa ii aleg ziua de nastere ![]()
Sanatate tuturor puilor, a intrat sezonul rece si se vedeee... Sia noastra a mai bagat febre, eu dupa bronsita precedenta inca nu am scos-o de pe aerolosi, aici insa substantele primite de ea nu contin nici cortizon si nici adrenalina.
Nu prea am timp de povesti ca cia am de lucru, asa ca va pup si va doresc sanatate maxima!!!
Esme
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh In sfarsit au mai scris fetele..... LAurita, ce harnicuta esti, mai....faci si placintica...miam, miam. ![]() Elenuca, sanatate Lizucai....ce ferma e ea, chiar si cand nu se simte prea bine. Acum imi dau seama ca am vazut in fuga intr-o zi un PM de la tine. Nu cunosc nutritionista, cunosc homeopata....te intereseaza? Si Vlady s-a foit toata noaptea....a tot plans prin somn...ieri il vedeam cu mainile in guritza...dar n-am apucat sa ma uit...daca dupa toata nebunie cu raceala incepe o alta nebunie cu dintii imi iau full time la job ALI, mami de Vlady si 9+ |
Homeopata am vrut sa zic, vorbeam cu cineva despre nutritionisti si am ramas blocata pe asta...

Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Reallaura spune:
Elenuca mi pare tare rau de Lizi ca are probleme...dar ma bucur ca e vesela sis tie ce vrea ![]()
Esme
esti foarte scumpa, draga mea. Spor la lucru!!
Alushuca hai ca mai e putin si trece, cat ai muncit deja, ai 2 sapt?? Macar dupa aia nu te mai stresezi ca Vladi e acasa si nu stii ce face... si cum ii e..
apropo de postul lui Cleo merge cineva la Babyexpo?? si cand??
cred ca-l culc
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Ana Ilinca
DanaH spune:
Mai, fetelor, da' voi chiar va intreceti cu gluma! ce e cu tacerea asta?
va trec pt toate absent nemotivat si va scad nota la purtare. Pai eu cum imi mai iau gandul de la ale mele?
in alta ordine de idei, pup copilasii bolnaviori, si in special pe lizuca. sa treca repede pardalnica de febra.
despre noi, am avut un weekend tare tare linistit. cu tati acasa, mai mult in casa, mai dereticand, mai schimband o mobila (mi s-a facut mie de schimbari prin casa, saracul sotz se conformeaza, doar are nevasta stresata, nu stie ce sa ii mai faca sa ii intre in gratzii).
copiii cred ca au simtzit si ei linstea din casa, si au fost niste bomboane tot weekend-ul, s-au hlizit si s-au jucat de ni s-a umplut inima uitandu-ne la ei. sunt asa de dulci....
in rest, numar zilele si orele, imi tzatzaie fundul. cred ca v-ma inebunit cu vaicarelele mele.
stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat de la mana pana la gura. daca imi aduc aminte, revin. dar pana atunci dau o cafea, sau un choco de lux (are la noi la mashinarie), asa, de inviorarea de dupa amiaza.
pupat si fugit
Poze
Alex@Sara spune:
Adriana,ai incercat sa cureti pixul?Eu taman ce am terminat de curatat cotarul socrelei care e dintr-o catifea ff faina si finuta.a pictat Sara niste picturi naive
si am sters cu parfumul lui tati
.Am dat direct pe pata de pix apoi cu o carpa moale am sters repede.e ca nou,socrella nici nu stie,ca de vedea,facea triplu infarct
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
simonacip spune:
Seara buna fetelor
Elenuca...of mai, d-asta era fata necajita ieri si nu prea avea chef de nimic...Cum mai sunteti? Si am tot vrut sa te sun azi si n-am apucat. Acum imi pare rau ca nu am vb...Homeopat stiu si eu, am uitat sa-ti trimit numarul ei atunci. Acum mobilul meu e stricat (iar!!!), dar imediat ce-mi vine de la reparat, sper sa pot regasi ultimele numere salvate...acolo, au ramas cu telefonul, nu cu simul...
Sanatate multa, sper sa nu fi fost de la nimic grav febra asta.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Neata
Poftiti la 

Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"