Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanabodiu buna mamici si bebici, sunt si eu o mamica de baietel nascut in 23.05.2008 si ma intrebam daca ne primiti pe langa voi ....oricum vad ca fetitele sunt sefele la numar deci inca un putzoi mic nu strica 23.05.2008 , vlad, 2,900 kg, 54 cm, scor apgar 10, nastere normala cu peridurala, clinica sanovil bistrita. poate ma ajutati si pe mine si sa-mi explicati cum sa pun direct la sfarsitul mesajului link cu pozele puiului meu....sa-l vedeti si voi acum mai dau o raita pe mesaje sa va mai cunosc, pa |
bine ai venit oana,printre noi!
. Primim flacai, cu mare drag ylari..lapte praf de diferentza de bani
am gatit in continuu azi. Salata de varza - a mancat si Mara! i-a placut,oare e ok?... pastrav la staniol, semiflambat (dar asta din greseala,putea sa fie incendiat), snitzele din astea: http://www.bucataras.ro/retete/2203/pulpe_si_piept_de_pui_crocantoase.html , pprajitura cu iaurt si gris, si acu am si neshte spanac pe foc.
O gospodina nemaipomenita sunt. Si modesta!!
edit: butonam din greseala, si nimerii pe protv, cand dansau pt tine tiganeste, si i-a iesit uneia o tzatza.... de mai mare dragul pt Stefan Banica.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Oana, esti pe listuta cu Vlad. Am vazut si cateva poze de-ale lui, tu ai o frumusete de flacau nazdravan acolo ![]()
Alaturi de SEBI
simonacip spune:
Seara buna vorbaretelor.
Asa va vreau
Cleo, buna mincarica ai facut tu acolo. Matei maninca salata de varza la greu...nu cred sa fie vreo problema, dar sa o condimentezi mai putin (sare, otet..)
Piggy, eu am mai folosit flixotide la aerosoli. Dr mi-a explicat ca nu e o problema, adica ei actioneaza direc la plamini, sunt inhalati si nu e acelasi lucru ca atunci cind il injectezi sau inghiti...Sincer, eu prefer sa-i fac o zi aerosoli (la noi intr-o zi -doua se rezolva problema, nu tb sa-i fac timp indelungat), decit sa bag antibiotice in ei...
Ylari, bravo mai scumpa, ma bucur pentru voi. Cip mi-a propus si mie sa ne apucam iar de treaba
Nici nu-mi mai vine acum, miercuri merg si eu la electrostimulare, ultrasunete...Nu stiu ce sa zic sincer in momentul asta.
Oana, bine ai venit!
MsBB...ce te mai distrezi si tu noaptea...![]()

Alysh, imi plac numele. Luca e preferatul meu de mult timp, l-am vrut si la primul si la al doilea copil, dar nu le-a vrut Ciprian, asa ca.. Totusi eu dc voi mai avea un baiat il va chema Arsenie(poate sa se supere CIp cat vrea...)Iar Miruna e foarte elegant si dulce, imi place.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
inais spune:
Am intrat scurt sa o felicit pe Laura pentru fetitza! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, ca frumoasa sigur va fi. Si un dram de noroc...si ce mai vor parintii pt ea! 
Am mai vazut si 2 fete noi...le salut si eu si le urez bine ati venit pe
!
Noi suntem bine...va dorim sanatate tuturor, spor la bucatareala, la planuri de bb, la mutat si la ce mai vreti voi...si va citesc!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
Neata
Sunt in picioare de la 4...
Bine ca doarme Mirci.
Inais multumesc mult, iubita! Sa dea DUmnezeu sa fie totul bine! Ma bucur ca sunteti santosi!
Desiree merci mult pentru rezumat. PArca descrie situatia noastra acolo. O sa fiu mai ferma cand spun nu, nu e frumos sa musti. Nu vreau sa stam asa pana la 4-5 ani
Ylari ce ma bucur ca te-ai apucat serios de treaba: cu stilmulari, teste si etc. De ce sa pierzi timpul, mai ales ca noi te asteptam cat mai repede!... Cat despre cadou, eu nu prea ma uit la jucariile de fetitza - inca
- , dar pentru Mircea de Craciun sau Mos Niculae neaparat ii cumpar un volan. E excat in jur de 130-150. Am vazut in mai multe locuri, de ex la Minublu in Auchan, in Unirea, la Sensiblu. Stiu ca si fetitzele sunt pasionate de condus...
Azi mergem la ziua luI Daviduche si apoi prin AFI. Dimineata trebuie sa gatesc.
Cleo buna papa ai facut tu! Eu am ciorbita de perisoare si praz cu masline in menu. As face spanac, dar pentru cine, asta sa nu-l vada...
ai vazut ce frustrat si suparat a fost prietenul Andreei Mantea de incidentul cu tzitzti afara...hehe parca cine e curios nu poate sa ia Playboy-ul in care a aaparut si sa se holbeze linistit...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Ana Ilinca
Alysh spune:
Buna fetele,
Aproape gata si week-end-ul asta! Maine o iau din nou de coada cu job-uletul.
Laurita, Simo
, ma bucur ca va plac numele, la baiat nu ne-am inteles deloc, am ajuns asa la un mic compromis pt Luca, pt fetitza ne-am inteles imediat desi mi-ar fi placut mai mult Sara Maria, Mara....iar la baieti Horia, Calin, Dragos...dar nu ma inteleg cu barbatu'....vb lui, sa mai avem rabdare si ne decidem dupa ce stim exact ce si cum.
Oana,
bine ai venit in grupuletul nostru!
Ylari, am citit rewieurile si se pare ca lego duplo de care v-am mai spus eu e in topul preferintelor copiilor intre 2-5 ani. Din pacate in Rom e f scump, gasesti si unele la vreun milion si ceva dar cele mari cu multe piese sunt peste 6 milioane........exact acelasi lego mi l-a luat o prietena acum din Ger,ania cu 50 de euro....deci la noi e o mare, mare bataie de joc. Cauta si tu un lego duplo la noi poate gasesti o oferta buna.
ALI, mami de Vlady si
9+
Victoria_mami spune:
Ylari, uite iti arat ce am luat noi ieri: pentru nepotica mea cea mica, care vrea Baby cicio bello (sau ceva de genul asta zicea sora-mea, care cica in Ro e 3 milioane)
http://www.hasbrotoyshop.com/ProductsByBrand.htm?ID=23681&BR=801
si pentru Victoria:
nu o gasesc acum, dar e o papusa care bea laptic si cand ii scoti sticluta din gurita plange...
La noi sunt super-ieftine: a Andradei a fost $29.99 (cu 20% reducere, deci am dat $24 pe ea si a Victoriei a fost si mai ieftina, $15.99.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Sau uite ce i-am comandat de pe net tot ptr. Craciun:
http://www.chapters.indigo.ca/toys/Scribble-And-Write-by-LEAPFROG/708431811034-item.html?pticket=d3gyw4n0ats4pe45fyd2nb55BfzzyFbCTmLMrjKqXgjdAp3Jsfo%3d
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Buna dimineata mamicute!!!!
Poftiti o
savoroasa!
Si va doresc o saptamana frumoasa!!!!
ALI, mami de Vlady si
9+
Reallaura spune:
Neata fetici
Am terminat si eu mancarea cu chiu cu vai, cu Mirci printre picioarele mele. Sper mancar sa manance sa nu faca nazuri
cand o dormi fac si o placintica cu mere.
De iesit nici nu stiu daca sa iesim, o sa scot nasul pe afara
o zi frumoasa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Ana Ilinca