Breaking News - 5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Hannen, ti-am zis mai sus ca si eu am citit pe nerasuflate...si deja cred in teoria "conspiratiei"...si sper ca Michael traieste undeva linistit!

Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui rall

blackpanterro, nu trebuie sa il adori pe Michael, trebuie doar un pic de compasiune, empatie poate.

Sper din totul sufletul ca (de ex.) doamna blackpanterro (mama ta) sa fie bine sanatoasa, dar in caz de ceva - doamne fereste, cum ti s-ar parea sa vina cineva si sa iti bata obrazu ca de ce ai pus haine pe ea, ca oricum le mananca viermii, nu mai bine le donai cuiva care o sa moara de frig iarna asta?

Nu se face

Draga mea, mama mea, la fel ca si noi, va fi incinerata si cenusa ei va sta intr-o urna la mine in casa pana mor eu, apoi cand voi muri eu voi fi incinerata si cenusa aruncata in Oceanul Pacific ca il ador si cu asta basta.Fara fast,fara artificii si fara mausoleuri, indiferent de cati bani om avea atunci. Poate acum intelegi de ce mi se pare astronomica suma unei inmormantari, nu serveste nimanui...

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

eu sunt de acord cu ce zici tu, daca as putea si sper sa pot eu asa as face legat de mine, dar in legatura cu Michael nu sunt de acord cu ce spui...
Daca ne intrebam de ce a vrut fast cat a trait si dupa moarte nu e treaba noastra...atunci ma intreb faraonii, regii, imparatii...meritau atata fast????

Congres Michael Jackson
http://sites.google.com/site/whereismichaeljackson/last-news2/noiembrie-2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Daniela,e 1:15 a.m la mine si eu tot pe site-ul ala sunt!!Am inteles la un moment dat ca persoana a carui e blog-ul,sau ce e treaba asta de-o studiez eu de aseara,e a cuiva care a scris pe forum aici la un moment dat?
Vroiam sa intreb asa de curiozitate de ce a scris niste chestii cam urite despre Michael...ca na,imi da cu minus!Atita munca de detectiv(pe care eu o apreciez si recunosc ca nu as fi facut-o nici,asa cum am mai zis,daca viata mea ar fi depins de asta)dar face in unele locuri niste comentarii nesarate(per total e super haioasa persoana)dar mi s-a rupt filmul cind il face pe Michael mincinos si cind adauga "sper ca macar in cazul copiilor molestati sa fi zis adevarul"+ inca citeva care au inceput sa ma irite.
Dana,tu ce-ai priceput?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hannen nu am vazut pasajele unde nu vorbeste ok despre Michael.... e drept ca la unele capitole am citit cam pe diagonala, ori ca stiam ideea, ori ca era ceva care nu avea legatura cu subiectul disparitiei.

Ce sa zic, parerea mea, ca uneori se contrazic teoriile conspirationiste aratate acolo, insa in mare e ok relatat totul.

Hannen eu sunt oricum de parere ca Michael traieste inca, asa ca, pe mine nu mai ma incita vreo teorie de vreun fel, poate doar daca vine cu probe zdravene

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Salut!Eu tot pe acolo,pe site-ul cu pricina.Mi s-a cam terminat materialul didactic ,acum ce fac io?
Danat,eu am ajuns la concluzia ca 99% Michael e in viata si ca totul a fost o inscenare.De ce?Eu am vazut ca sunt ceva necunoscute in toata vilva asta,dar n-am banuit ca nu avem decit necunoscute!!Asa cum am zis,nu am citit in ultima vreme,dar nici atunci nu prea am rascolit netul pt. ca nu am putut.Eu am preferat sa ma jelesc aici pe DC,nebanuind de fapt cite se aud/vad in alte "parti"(a se citi fani care au stat cu ochii pe "caz" ca pe butelie)
Nu doar aceste necunoscute, nepotriviri,chestii fara cap si coada,scapari(intentionate sau nu) m-au adus la concluzia asta,dar si atitudinea familiei.Ma`sa care a doua zi cumpara saci de dormit(???),de ce,nu avea unde sa-i culce pe copiii lui M??Le trebuia saci de dormit sa-i culce la picioarele patului ei?Faptul ca nici macar nu s-au uitat la el.Adica asa scrie acolo,ca si ea si Jermaine sau mai care ,au refuzat sa-l vada pe Michael mort!!!
Tac`su care invirtea afaceri prin Ro.(am citit bine?????????)nush cit de sigura e sursa care a declarat ca un reporter roman i-ar fi luat interviu lui Joe Jackson si ca el ar fi zis ca a fost in ro.Oricum nu e asa important dar si asta m-a mirat tare.
Apoi faza cu biletele.Asta chiar e totala!Adica e o tipa care povesteste cum a incercat in fel si chip sa cumpere bilete on line...dar cred ca stiti si voi povestea ei.
Doar 3 politisti care au anchetat cazul.Una se sinucide,"seful" isi da demisia.Legistul care colaboreaza cu UCLA -care-i furnizau morti pt. nush ce ...majoritatea actori(auzi,politisti ,doctori si legisti,mai toti au jucat prin filme,macar documentare si tot nu erau straini cu scena)Deja mi se pare o mare cacialma!
Pacat ca n-am stiut mai devreme ca nu mai plingeam degeaba!
Si muuuuuuuuuulte ,multe altele!!
Pina la urma ce ziceti,aflam unde e Michael?Sau apare el ?

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

bre,unde sunteti?in vacanta sau pe la goldie
ce site-uri mai recomandati ?astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Uite bre' (din partea dreapta jos, te tot duci in sus )

http://tara-noastra-de-kko.blogspot.com/2009/07/adevarul-despre-michael-jackson.html

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui purple_blue

Citat:

Uite bre' (din partea dreapta jos, te tot duci in sus )

http://tara-noastra-de-kko.blogspot.com/2009/07/adevarul-despre-michael-jackson.html

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
, Mrs. Purple Jackson

www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...

Sar`na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

Vroiam sa intreb asa de curiozitate de ce a scris niste chestii cam urite despre Michael...ca na,imi da cu minus!

Hannen, tipa respectiva nu e fan / nu a fost fan Michael Jackson. Doar s-a intamplat acum sa o atraga povestea mortii sale. Eu, sincer, am incercat sa citesc cateva pagini, dar nu s-a lipit de mine. Sunt multe copilarii si chestii trase de par. Insa ii admir consecventa si determinarea in aceasta cautare.

Eu nu (prea mai) cred ca Michael traieste.

Mergi la inceput

Wow,rall,ma dezamagesti,adica nu!nu asta inseamna,vroiam sa zic ca-mi spargi balonul de sapun sau norul roz pe care m-am catarat!abia am terminat cu mama un meci in care imi zice sa-mi bag mintile in cap si sa nu mai citesc ca-mi fac rau singura.

intrasem sa-i zic doamnei purple ca m-a trimis la moarte sigura!Am un nod in git(ma doare la propriu ca ma ascund sa nu pling,desi citeva lacrimi au scapat la vale)Citesc povestea Florentei (si a lui M.se intelege) si simt ca o iau razna!unde m-ai trimis doamna purple????

Mergi la inceput