40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
Simonette, se inchide de tot, nu merge bine, sau e vreo vacanta?
Si tu ce-o sa faci dupa aceea?
Te pup si eu , ti-am admirat burtica in poze, pupici si la baietii tai frumosi,
Poze 2009
Poze 2008
danyelana spune:
Salutare ciocolatzele,
Miha, vreau sa-ti mai urez inca o data LA MULTI ANI, sanatate, fericire si iubire. Ieri seara ne-am simtit minunat la voi, asa cum ne simtit de obicei pentru casunteti niste gazde excelente. Va multumim pentru tot.
Ror, Daniela, Mirik si Oana vreau sa va multumim mult pentru cadourile pentru Arthur. Sunt minunate si abia asteptam sa-l vedem imbracat cu ele.
Simonette, mi-a facut placere sa-ti vad burtika, mai ales ca e ultima ocazie sa te mai vad cu ea. si ne tinem la curent pentu a sti cand scoatem agitatele.
Carmenutza, mi-ar fi facut mare placere sa ne putem vedea acum cat esti in Belgia. Din pacate azi am lenevit si am dormit toata ziua dupa noaptea trecuta cand am ajuns acasa la 4.30 si ne-am trezit la 9. Maine nu promit nimic pt ca nu stiu cum ma voi simti ca sa conduc 200 km dus-intors. Oricum daca nu ne vedem sa stii ca mi-ar fi facut mare placere sa-ti vad burtika. Apropos, am vazut-o pe Lorena in poze si e superba.
Mai vroiam sa zic ceva dar neuronul de gravida da rateuri.
Pupici la gagici si inca o data multumesc.
Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
In primul rand la multi ani Miha! Sa traiesti , sa infloresti., ca merii ca perii.. sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta nemaipomenita.. grase multimiri pentru aseara… ne-am simtit minunat..
Carmen, eu intelesesem ca e azi intalnirea, si cum am terminat mult mai devreme cu scoala lui vlad.. imi ziceam sa te vad… poate ne dai si noua detalii cum ramane pana la urma.. ca eu n-am inteles .. sorry la ce ora.. etc.. pupi
Fete, m-am bucurat sa va revad,, chiar d aca nu prea am avut timp sa vorbesc cu voi .. pupi
Fetelor .. va multumesc mult mult pt pt cadouri.. pupici.. Rorutz si tie-ti multumesc.. cadoul de la tine a fost superb.il voi agata in pom si ma voi uita la el toate sarbatorile ! ;) sper ca acum esti ok… ca ti-am simtit lipsa… la fel si Morgane..
Tuturor celor care mi-au virat bani pt copilasii de la st luc le multumesc din inima . confirm deci primirea banilor in contul meu de la Tania, Mirik si Ror. Pupici pupici pupici
Astazi am fost deja la spital ca un mos craciun caracatita. Nu mai aveam maini sa car toate sacosile ! va multumesc pt donatiile voastre . Iulian s-a bucurat tare mult si nu stia la ce sa se uite mai intai : la carti, la jocuri .. mama lui a inceput sa planga.. m-a cam daramat cu moralul..
insa mi l-a ridicat Dutzu.. adica david.. Dutzu are 2 anisori si este baietelul luptator care tocmai a fost transplantat cu una bucatica ficatel de la tatal lui.. amandoi se simteau bine si cautau sa uite necazurile avute..
mi-a aratat viteaz operatiile lui … mi s-a frant inima… insa el era fericit.. mama lui mi-a « tradus » aici e operatia de ficat( toata burtica era taiata) … aici tocmai a fost operat saptamana trecuta de hidrocel.. mai avem putin sa ne operam la inimioara ,,, si gata.. am terminat ! of..
Dutu mi-a cantat
Ninge , ninge
Fulgi de zapada ,
Pe casa pe strada
Ce bine e iarna la noi…
si colinde…. Si vreau sa spun ca mi-a inmuiat inima.. era asa de dulce.. nu va pot spune.. merita sa-l cunoasteti. e super!
Mai ramane sa vizitez a 3-a familie.. este o fetita de 10 luni numai,… care este in stare super critica. Nu am acces sa o vad …. Pot vorbi numai cu parintii… .. insa tre sa ma « inarmez « .. sa-mi pun platosa la inima.. caci altfel nu o sa reusesc.. Carmen , m-am gandit la tine si la vizita noastra de la spital anul trecut.. ar trebui sa iau lectii de la tine.. nu stiu cum iti reuseste ! ;)
multumesc si fetei cu zambet super frumos pentru cadourile pt Iulian... a ramas incantat ... ..
deci tuturor si
Nora: un la multi ani lui Andrei maine . si multa sanatate..
e si ziua lui vladut.. il cheama Andrei ..
la multi ani la toti andreuitzii ..
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Am ajuns si eu acasa dupa o zi tare agiatata dar sper ca o sa dea roade pe viitor. Am fost atat d eocupata incat n-am avut timp sa scriu despre seara petrecuta la Mihaela.
Mihaela, va multumim si noi pentru seara minunata petrecuta la voi. Ca de obicei ati fost niste gazde impecabile, n-am cuvinte. M-am bucurat enorm sa vad atatea praline la un loc, sa le strang in brate, sa vorbesc cu ele, sa radem, sa dansam si cate altele. Acu sunt prea obosita sa iau pe fiecare in parte, oricum toate imi sunteti dragi in egala masura, toate ati fost si sunteti niste frumoase atat fizic cat si sufleteste. Atata caldura, generoziatate, bucurie la un loc....rar mai intalnesti. Cel putin eu care am trait destule la viata mea.
Ror, suflet bun si generos. Chiar daca nu n-ai bucurat cu prezenta ta aseara tot ne-ai bucurat cu darurile frumoase pt fiecare. Multumesc din suflet.
Ardeiash, trist destin pt copilasii din St.Luc si ma bucur ca pot face ceva pt sufletelul lor desi as fi vrut mai mult dar mai am si alte cazuri la care trebuie sa ajut. Imi inchipui cu cate tarie trebuie sa te inarmezi ca sa poti sa faci fata vizitelor acolo.
Carmita, in sfarsit esti aici pe pamant belgian! Mi-e un dor de tine... Abia astept sa ne vedem maine. Te astept ca pe un cires inflorit.
Fete, as mai fi avut multe de scris dar chiar franta!!!! Ma duc la culcare ca maine iar am o zi plina.
Mai voiam sa-i multumesc lui Miri fotografa de serviciu. Ai facut o treaba super aseara si ca de obicei ai fost atractia serii. Esti sarea si piperul oricarei petreceri.
Si Simona, greierasul meu drag, o pup apasat si ii doresc nastere usoara si un copil superb.
Si greiarasa Daniela, frumoasa si radioasa, o pup si pe ea. Si toate pralinele, le pup si le doresc tot binele din lume.
O saptamana excelenta va doresc.
MadyG spune:
Miha ,iti multumim din inima pentru primirea deosebita si pentru ca ne-ai facut sa ne simtim atat de bine,pe fiecare in parte,Marie a fost in al noualea cer si noi la fel.Va pupam pe toti si sper sa ne revedem curand!
Anuta si Mirik,nu va pot multumi indeajuns pentru cadourile minunate cu care ne-ati rasfatat,nu stiu daca va inchipuiti cata bucurie ne-ati adus!Multumesc mult de tot!
Rorutule,sper ca esti bine,draga mea,mi-ar fi placut sa te vad astazi ,dar sper ca vom avea o alta ocazie in curand.Iti multumim frumos pentru cadou,esti o scumpica ,ca de obicei.
Nina,multumesc mult ,fetita, pentru grija pe care ai avut-o pentru Marie-Dominique ,te imbratisez dulce de tot!
Simo,iti trimit acum offline cu homeopatele.Te pup.
Danyelut,sper sa ne vedem curand,ori la noi,ori la voi.Poate te simti bine si vii azi.
Nora,sper sa ne auzim la telefon curand, iti multumesc pentru inima ta calda si generoasa.
Roxana,Ardeiash,Oana,Diana,m-am bucurat sa va revad.
Ardeiash,zici ca vrei sa o vezi pe Carmen.Iti trimit mail cu adresa mea,te asteptam cu drag azi dupa-masa ,fetele vor sosi in jur de 1 jum.
Danielutu,Tania si Anto,ne vedem azi dupa -masa.
Si our guests of honour,Lorena & mami ei .
Deci ne vedem azi dup-amiaza.Anto ,sper ca ai primit PM cu adresa.
Va doresc numai bine si o saptamana placuta tuturor!
simonette spune:
Hallo fete dragi!
La multi ani Andreelor si Andreilor!!!!
Antooo se inchide de tot!!! In primul rand ca nu merge si apoi daca eu nasc nu au pe cine adfuce in locul meu APoi ce-o sa fac? O sa am un loc la Grimbergen sau la Boitfort!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
Antoanela23 spune:
Mady, am primit pm, mersi frumos. Din pacate nu am cum sa ajung azi, termin pe la 4 pm si m-am uitat pe harta, sunt ca 40 de minute de condus de la mine de la serv, e prea tarziu, s-a nimeri asa si nu am ce face.
Carmita, drum bun spre casa si sper sa mai fie ocazii sa ne vedem.
Simona, uf, se inchide si eu nu am apucat sa vin la tine, pacat.
La Multi Ani Andrei si Andree!
Nora, Ardeiash, sa va traiasca baietii.
Si eu il am pe Victoras- Andrei,.
pupici la fete,
Poze 2009
Poze 2008
miri_mik spune:
la multi ani andreilor si andreiutelor noastre!
au trecut 3 zile de la petrecere, s-au decantat impresiile! ne-am mai tras sufletul (unii cu burti altii fara) ca dupa atata topaiala... greu de ridicat din pat:)
miha, doru si monica, dupa cum v-am spus si la plecare si "in ziua de dupa", sunteti de invidiat! asa gazde ca voi, rar gaseste omul! suntem niste fericiti ca ne-ati primit in casa voastra si ne-ati rasfatat. mi-a ramas pe creier imagine meselor pline, si a fantanii de ciocolata (deh, un haplea nu se dezminte) si a monica cea cuminte ca un ingeras! vroiam sa o laud in mod speciala! a fost o cumpa si-o dulce, discreta - cred ca mami a tnut un instructaj sever cu ea- dar o prezenta atat de placuta:) doru... jos cu clopu! incepand de la zacusca kandan, si pana la poza cu mine cand ma postez langa fantana... ca un titirez, ca un sfarlez! daca nu erai la vase, erai la pahare, daca nu la pahare, la baieti la o poveste, cu nevasta la un dans furat...
miha... n-am cuvinte, decat ca sincer si cu mana pe inima ma roade invidia! esti atata de frumoasa, de radioasa, de generoasa, de stralucitoare si vesela si sexy o gramada, incat nu pot decat sa-mi rod o unghie si sa-mi zic: e acri strugurii, neica, e acri:) stiu ca te-ai zbatut. si stiu ca ai fi vrut si mai mult si ai bine. dar iar iti spun... mai ceva de-atat n-am pomenit! nu cred sa fie suflare care sa fi participat si care sa nus e fi dus acasa cu un zambet larg de implinire pe fata! (ok, poate madi un zambetel mai discret din cauza durerii nasucului - o peripetie in plus care face seara de neuitat:)) multimim deci, si sa ne traiesti multi ani fericiti si de-acum inainte!
ror, iti multumim mult de primul cadou pentru (je)remy noah! a fost o surpriza placuta si sensibila:) sunt eu gravid, ok, dar realizez prea putin si acum, cu salopetica in mana... m-a izbit... fulgerator:) multumim din suflet!
anto si morgane pacat, mare pacat ca nu ati fost acolo! v-am simtit lipsa la un meneaito, un zumba! ati ratat ceva extraordinar! data viitoare sa va fie invatatura de minte si sa eliberati agendele:))
restul dragelor moshului, ma bucur ca v-am revazut! in numar mare, pline de verva, de chef de poveste si de dans! (doar pe nina vroiam s-o itreb daca e suparata pe mine, ca nush, dar parca ama vut un sentiment asa de oareshcare ratacire). si-am vazut-o si pe marie-domonique in plina actiune la hora! cat despre sebastian... am ramas muta de uimire cand l-am vazut cat e de mare si de cuminte! a facut treaba buna mami "scumpi" care printre altele, intre noi, e foarte mama si foarte sexi! placut impresionant!
madi draga, repet, esti o frumoasa foc! iti sade bine saten inchis si cu parul atat de lung! si-am facut si o gramada de poze ca sa am dovada!
daiela si simonette, in vorbe sa ne vorbim, in burti sa ne giugiuim:))) iaca iar ne adunaram toate trei la un loc. clubul la "burta vesela" dar ma gandesc ca e chestie de "surori de suferinta". sper doar ca n-am suparat prea tare adunarea:)
nora,roxana, oana, ana:) iaca, cu rima! mai mai, uitasem ce petrecarete sunteti! dansatoare ca dansatoare, dar corala de pe compact... m-a dat pe spate!!! ce vremuri dom'le:) sau, in traducere, ce batrana sunt:)))
ardeiash and co, voi pe langa ca suneti rara avis... v-ati mai si eclipsat in inima dansului! orishicum ar fi, imi pare bine ca v-am revazut si-i transmitem pupici speciali lui vlad pe ziua de azi!
last but not least! tania draga ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. avam emotii, dar le-aveam degeaba:) genunchiul ala al tau trebuie reparat si tu trebuie sa-ti dai examenul (astea-s directive pt 2010, sa te ajut sa te organizezi putin) ca fu mare pacat ca n-ai putut sa tsopai ca si restul capritelor:) dar las, intri tu la recuperari:)
diana... scuze pt neuronul amortit. uitasem ca ne-am mai vazut, dar uite ce frumos... ne-am redescoperit!:)))
inchei, sper ca n-am lasat pe nimeni pe dinafara (poate dor jumatatile masculine, dar nah, nu e treaba mea sa me xprim cu privire la ele):)))) merg sa scot bruno bandix de la scoala si sa dorm. am ratat o glicemie azi de mai are groaza. prin urmare mi-am facut cadou ciocolata:)))) ha ha ha
pusi pusi, si disractie placuta fetelor care se intrunesc la madi! salutari micutei lorena care are un nascu delicios in pozele din ecografii:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe rémy noah 20+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadyG Ardeiash,zici ca vrei sa o vezi pe Carmen.Iti trimit mail cu adresa mea,te asteptam cu drag azi dupa-masa ,fetele vor sosi in jur de 1 jum. |
merci de adresa .. eu il astept pe vlad la 16-16.30.... deci nici vorba sa pot ajunge la timp... iar cristi ajunge tare tarziu acasa... deci .. cred ajung ori foarte tarziu.. ori fff tarziu .. dar incerc
Anto : ;la multi ani si puiului tau!
s-auzim numai de bine! si