40 de praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

LA MULTI ANI ANDREI!(al norei, anto si ardeiash). sa fiti sanatosi, sa cresteti mari!

miha, multumim pt sambata...a fost perfect!

io am fost tare stres azi, prima zi de scoala a mariei:a plans a lot, n-am mancat mai nik, are cearcanele pana la gura si vb pe nas de atata boci. maine cica nu mai plange. si cica la masa a plans ca avea o furnica pe mancare. a invatat un cuvant nou, deci tot e bine...

sa va mai ganditi "din cand in cand la mineeeeeeeeeeee" trala lala laaa saptamana asta...c-o sa stau cam prost cu nervii pana se acomodeaza copilu' la scoli

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ano : felicitari, ai fata mare! hai la cafea la bruxelles si uiti daca razi cat ai ras data trecuta! va tin pumnii la amandoua .. vlad nu mananca dupa 4 ani mancarea la scoala ..asa ca stai linisita.. ia din alta parte caloriile..

n-a venit inca cristi de la munca... cand mai ajung eu la carmen?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani si de la noooiiii! Sa ne traiasca Andreele si Andreii!!!!

Miha, saru manusitzele de petrecere, io una bucata m-am dicstrat de mi-a sarit si camasutza de pe mine! Sa ne traiesti fata draga, un La Multi Ani si un pupic dulje dulje inca o data!!

Ma dames, ma bucur ca v-am revazut in formula aproape completa (Ror, Lucica, Anto, Carmitza v-am dus doru), suntetzi neste perfecte si neste fete de fete, m-am simtzit fff bine cu voi!!!!!Ma bucur ca am vazut burticile, una mai frumoasa ca alta, am vazut copilasii dragalasii, care au crescut mari si frumosi, am vazut pe Nor de care mi-era foarte dorr (you know it babe?!:)), pe Taniuc care e o dulje ca de obicei,m-am zabantzuit cu fetele din fab club Compact si loredana Groza, ce sa mai m-am simtit super super tare

Vpupic pe toate o seara placuta
P.S. Ninet, sepcial la cerintza ta uite aici poze mai recente cu Whisk http://s256.photobucket.com/albums/hh172/oanatje/

Mergi la inceput

multumim de urari ciocolatele !

abia asteptam sa-l sarbatorim pe ardei .. si s-o vedem pe carmen din profil .. da' tati al nostru tot n-a venit! .. nici la telefon nu mai raspunde..

edit: mda.. vom face cunostinta direct cu Lorena.. nu din profilul mamei... Cristi nu se simte bine ... e foarte obosit... deci Carmenuto.. ne pare tare rau .. Cristi asa vine de obicei.. s-a straduit sa vina mai devmreme.. insa nu depinde de el ora la care vine,, te pupam dulce
sarcina usoara si tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Un calduros si din inima La Multi Ani tuturor Andreilor si Andeelor si in special Andreilor de Nora, Ardeiash si Antoanela
Azi a fost o zi speciala pe care o asteptam de mult. Ne-am revazut cu Carmen la Madi acasa alaturi de alte cateva praline si m-am simtit tare bine. Cum altfel cand se strang ele la un loc?
Carmen a noastra arata tare bine, frumoasa, radioasa si fericita. Multumim Carmen pt vizita facuta si pt faptul ca ti-ai facut timp pt noi. Iti doresc sa fi sanatoasa, fericita si implinta alaturi de familia ta si te pup apasat pana la urmatoarea revedere.
Madi, tu si George sunteti niste gazde atat de bune si calde de va pune omu pe rana. Iar Marie-Dominique mi-a furat inima. Este atat de dulce, frumoasa, cuminte si vorbareata de nu puteam sa-mi iau ochii de la ea. Un copil perfect! Sa va traiasca!
Scumpi, Sebastian al tau e un scump si jumatate. Imi venea sa-l rontzai. Este atat de cuminte si razacios! George si-a capatat un nou prieten in Sebastian. Sa va traiasca si sa va bucure toata viata.
M-am bucurat sa le vad si pe Nina si Morgane, fete dragi si frumoase.
Pacat ca Anto si Ardeiash n-au putut ajunge dar lasa ca nu mai e mult pana pe 11 dec cand sper sa ne revedem la Anto acasa.
Cu speranta ca in curand vom vedea si pozele de azi va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Io-s sunt rupta, dar intru scurt sa zic si eu LA MULTI ANI Andreilor de Ardeiash, Nora si Anto! Sa va traiasca fetelor !

Miha sunteti minunati! Va multumesc din inima, ne-am simtit cum nu se poate mai bine, sunteti niste gazde nota 1000000000000000000

V-as scrie la fiecare-n parte ca tare m-am bucurat sa va vad, dar cum am scris mai sus sunt obo si nu ma tine neuronu, va pup cu foc si revin maine

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

LA MULTI ANI pt ANDREI (de Nora, Anto si Ardeiash) si toti care mai poarta numele de Andrei si Andreea.

Imi pare rau ca nu am ajuns azi sa vad burtik cu bebe Lorena si mama ei.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

da, si mie .. .rau imi pare uf

La multi ani Romania, oriunde te-ai afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani !!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, multumesc frumos pentru urarile catre Andruska al meu!

La multi ani pentru Andreiasii de Ardeiash si Antoanela !

Ma bucur ca v-am vazut la petrecere, a fost frumos! Partea cu oldies but goldies a fost supeeer, hihi, parca innebunisem!

Miha, Monicutz mi s-a parut tristunica, asa-i sau mi s-a parut? Sau poate nu si-a revenit complet dupa boala?

Tre' sa pun masa si sa-mi invit printii(3)la masa, muuulti pupici!

Mergi la inceput