40 de praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 8
Bepii spune:
Carmen, da un semn si vin ca-i la Antwerp sau la Madi.
Daca duminica esti la Madi probabil ca va fi mai simplu pt tine ca luni sa stai cumintica in orasul de bastina. Sa-mi transmiti locul si ora aproximativa de intalnire. Abia astept sa ne vedem.
Madi, insanatosire grabnica adica pana diseara ca sa pot sa va vad in forma si voie buna mai ales pe frumoasa Dominique.
Rorutz, aud ca esti bolnavioara. Si tie multa sanatate si insanatosire super rapida ca luni sa te poti bucura de intalnirea cu fetele. Sau poate chiar si diseara.....
Anto, imi pare rau ca nu te putem vedea diseara dar lasa ca nu mai e mult pana pe 11 dec. Eu am zis deja ca vin.
Ardeiash, cutia cu decoratii de Craciun e gata, se livreaza diseara la Miha.
Miha, cred ca tu esti in focuri. Spor la treaba si pupici multi.
Pe diseara.
Pup toate pralinele si va doresc un weekend super.
Mihaela1171 spune:
Fetelor care mai aveti nevoie de adresa dati-mi un semn.
Ca si indicatii urmariti baloanele rosu galben si albastru
Simonette ne intalnim sa ne destrabalam, si intamplator da, mai este o ocazie, ziua mea, azi implinesc 19 ani.....pe un picior ; dar nu asta este scopul intalnirii....
Pupe si va astept diseara.....sa nu va uitati buna dispozitie acasa.....
simonette spune:
Auzi la ea......"intamplator mai este o ocazie"......
La multi ani fericiti si incarcati de realizari si vise implinite!!!
Ce chestie.........!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
ror spune:
Miha, LA MULTI ANI, iti doresc multe bucurii, realizari, sanatate, iubire si multe alte cele ce iti doresti! Te pup si distractie maxima diseara.
Ror
anamana123 spune:
LA MULTI ANI, MIHA! sanatate maxima sa te poti bucura de tot ce ai!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
carmita_baby spune:
La multi ani Miha iti urez sa mai faci inca muuuuuuuuuulti ani pe fiecare picior in parte! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata! Distractie placuta diseara! Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Imi pare tare rau ca nu pot fi cu voi la party!
Maducule atunci o lasam pe luni? E bine si asa.
Taniuca te iau eu din drum atunci, ce zici? Ca sa mai fac inca o data pe taxiul de old times sake Glumesc desigur
Va pup si sa va distrati la greu!!!
Avem poze de la eco 3D
27+ cu Lorena
Mello motanelul iubit
simonette spune:
Carmyta imi este f dor de tine Sper dijn suflet ca esti fericita si implinita!!! Mi-as dori sa te vad si eu luni.....nu stiu cum sa fac Ce face Lorena???
Mihaela ca de obicei m-am simtit f bine aseara!!! Sunteti niste gazde minunate
Fetelor, va multumesc din suflet ptr cadouri Le-am admirat aseara si imi plac toate! Nu ma asteptam Ma simt cam prost ca voi la fiecare intalnire faceti cadouri.... Nicholas va arata f bine in hainutzele de la voi si sigur o va lasa pe mami sa va rasplateasca ptr bunatatea voastra! Va si va iubesc!
37+ cu Nicholas Ellan
AMR 2+!!!!!
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Mihaela!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si lucruri frumoase in viata ta.
Cucuiete, ati facut poze? Ca vreau sa vad!
Simonette, tu mai lucrezi sau ai intrat in pre-natal? Imi pare rau ca nu te-am vazuit.
Pup bomboanele dulci,
Poze 2009
Poze 2008
Edit: Am vazut pozele, sunteti frumoase rau, toate, in frunte cu sarbatorita. Mey, dar nu se pot roti pozele ca mi-am strambat gatul, cred ca se mirau colegii cand vedeau cum ma uit eu la calculator .
Miha, ce rochie frumoasa a avut Moni, ce mare s-a facut.
pupici
Antoanela23 spune:
Maine am zi de training la serv si daca se termina mai devreme as da si eu o fuga pana la tine, Mady! Pe unde stai? Da-mi si mie adresa, te rog, sa-mi fac un plan!
Poze 2009
Poze 2008
simonette spune:
Antooo si mie imi pare rau!!!! Acum sunt la servici...inca! Dar maine e ultima zi ca se inchide centrul, ca altfel cred ca aici nasteam Te pup si pe tine si pe copiii tai frumosi
37+ cu Nicholas Ellan
AMR 2+!!!!!