Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana, multumim frumos pt aprecieri. Daca pozele ar avea sonor…. Toata lumea zice ca seaman cu tati. Asta e. Cuminte sa fie in rest….

Suede, multumim, esti tare draguta. Da, are par mult de la nastere, dar ma astept sa cada. La multi ani pt Mihnea si din partea mea.

Kemsy pupam si noi pe voi.

Claudia, as vrea sa pot. Probabil ca pe viitor vom rade de stresul de acum.

Emy eu incerc sa nu ii dau mai devreme de 2 ore. Am auzit ca se branzeste lapticul vechi daca ii dai peste el laptic nou. Acum drept sa iti spun nu stiu ce sa mai zic.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

www.christeningwear.com/image_central/d373_big.jpg" target="_blank">Astaeste rochita care mi-ar placea pentru Isabella , dar acum sa vad si cat costa !!!

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Monikus,am vazut pozele cu frumosul Rares..m-am topit e asa de frumos..iar tu contrar stresului arati foarte calma , toti trei de fapt sunteti o familie frumoasa foc;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Nicholas a dormit numai cate jumate de ora de ieri noapte eu sunt din filmele cu alien.
Ceaiul pt colici cand se da la bebe inainte sau dupa masa?
Eu beau ceai dar fara efecte
Manga am trimis mail pe sling.ro,sper sa reusesc sa il folosesc, mai simplu de atat nu se poate. multumesc Raluca_u pt info.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

La toate fetele care au zis de termometru, am luat notitze si am sa incerc cel clasic cu mercur, sa vad daca o sa am inima sa ii iau febra rectal. Va pup 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi.Am vazut si eu poze frumoase cu bbi frumosi/se.eu din pacate nu am chef dar nici timp sa-mi descarc pozele pe calc ptr a mai pune si eu niste poze la semnatura.De cand a plecat mama..imi este enorm de greu. Mai ales cand Alin e la munca. Numai ca azi...(Alin e la munca toata ziua).....am urmat sfatul doctorei si am iesit cu amandoi bbii afara! Este o realizare enorma.Cu copiii asa mici faptul ca am reusit sa ies cu amandoi afara..ma simt de aprca am escaladat §Everestul!Pe Mattia l-am pus in marsupiu.....si pe Alessio l-am luat cu bicicleta.De aia care o imping eu.Si uite asa ne-am plimbat o ora.Un soare si nu era frig.Ce mai! A fost frumos.Dar cand vine ora sa facem nani e tareeee greu. Cand adoarme Mattia.....Alessio face galagie si-l trezeste.Cand incerc sa-l adorm pe Alessio cu Mattia in brate....Alessio da sa atipeasca....numai bine ca Mattia incepe sa planga si Alessio se trezeste!Si uite asa ne luptam vreo 2 ore sa-i adorm!Pana la urma...tre' sa-l las pe Mattia in patut si sa ma duc sa-l adorm pe Alessio...si deci Mattia urla pana ma intorc.Dar n-am ce face...ca altfel nu o scot la capat si nu reusesc sa-i adorm....

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Aaa CLAUDIA superba rochia!! Nu-mi zici si mie de pe ce site vrei sa o cumperi??PLSS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Claudia multumim frumos pt aprecieri. Cand esti nedormit, la un moment dat te calmezi de tot. Daca pozele ar putea vorbi. Oricum, sunt tare incantata de bebele meu chiar daca e foarte urlator. Sunt sigura ca are un motiv ca il doare ceva pt ca altfel nu ne-ar stresa pe toti pe langa el. Dar o sa treaca si astea. Foarte draguta rochita, sper sa nu coste foarte mult.

Angelli, eu ii dau lui bebe ceiut pt colici seara 10-20 ml cam la o ora dupa ce a manact ca sanu ii taie din foame si sa urle de foame dupa aia.

Danangie asta da realizare. S a iesi cu doi copii mici la plimbare. OHOHOOO. Bravo. Felicitarile mele.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Anamaria ce mult a crescut puiul tau in 2 luni!

L-am vazut si eu pe frumosul Aidan..cum doarme el acolo rupt..mie imi place si poza cu el imbracat in "bombonel"
place si rochita de mamica tanara si moderna!

Raluca_u multumesc; ma gandesc si eu la un sling..oare care sunt mai bune/practice? cele cu inele sau pouch-urile?

Angelli tu ai dat deja comanda de sling? de care?

Claudia am pus poze cu Ana in capitolul trecut..dar le mai pun o data si aici (cioara de mine) Ana
ce frumoasa este rochita aceea! wow! de vis! ne dai si noua siteul unde ai gasit-o? sa ne mai clatim ochisorii..

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

MONICA .Lui Rares ii dai numai ceai ptr colici? Eu am inceput sa-i dau lui Mattia si Debridat. _Ii dadeam Sabsimplex si am inceput si cu Debridat...s-a linistit mai mult.Il mai doare....dar timpul de durere s-a mai scurtat si s-a schimbat si ora de plans. Si lui alessio i-am dat Debridat si el se schimbase la 360 °!

Mergi la inceput