Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
kawaichan spune:
Deci cred ca sunt caz unicat cu bebe care nu vrea in nici un carrier
am luat la rand tot ce am in casa,nexam,tot in bratele goale e mai bine
so,scriu cu o singura mana,scuzati eventualele greseli:)
Mama si pisa poate lasi si un link pe aici pt astia cu bratele pline ca mine si pe care-i doare spatele de la inca un click in plus
Multam
Dar ce zici tu de imaginatie acolo,nu-i prea devreme pt asa ceva? Ma bag si eu aiurea in vorba,poate ca oi gresi,ca pana acum nu m-am mai gandit la ce activitati tr sa aiba bb la varsta asta..my bad,tr sa tra si eu un oki cand descarc sacul cu cartofi![]()
Kinga bafta la ales carrier-ul,dupa cum vezi trendul e acum pe sling
Inca nu a ajuns Ergo,pe la sf lunii cica,ne tragem in poze cand vine si va arat.Daca sta in el![]()
Diana guess what,noi am dormit si 8 ore o data,de la 8 seara pana 4 dimi,sac sac sac
Asta pe la 3 sapt,acum imi doarme minim 3,maxim 7 pe noapte,depinde in ce mood e![]()
Am vazut si eu poze cu printese frumoase de Ralucapaun,Emy si Nela
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
NelaM spune:
Si eu cred ca e un pic prea devreme sa ne ingrijoram de dezvoltarea imaginatiei la bebe. Am aruncat un ochi pe activitatile recomandate pentru bebe in fiecare saptamana (v-am zis ca m-am inscris la newsletter la babycenter pe site si primesc info astea saptamanal), dar unele activitati mi s-au parut cam dificil de realizat. Cred ca saptamana asta sau cealalta iti recomandau sa ai o sfoara deasupra bebelui la capatul careia sa atarni diverse obiecte usoare, sa le apuce bebe, parca. Nu-i practic deloc, decat daca stau eu cu ata peste patuc, si de regula ea in patut doarme si asa vreau sa ramana asocierea patului cu somnul. I-am dat un ursulet din plastic saptamana asta si nu a prezentat interes deloc pentru ca nu i s-a dezvoltat inca vazul complet, am inteles ca acesta se dezvolta si maturizeaza printre ultimele simturi. Ii atrege atentia numai daca chitaie.
Apai Ana la capitolul imaginatie cred ca pe moment tot ce are in capsorul ala frumos este cum sa scoata parturile mai usor, isi imagineaza diverse strategii...![]()
Lasand gluma la o parte, o sa incepem si noi activitati din acestea de dezvoltare a imaginatiei, dar mai incolo, cand are coordonarea mana - cap - picioar pusa la punct.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
Iaca si linkul
www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/7weeks/" target="_blank">http://www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/7weeks/"Activitati bebe"
Nela, mamica de
kawaichan spune:
gata,am gasit site-ul cu pricina,tiii ce de activitati frumoase
va las si voua linkul aici
http://www.babycenter.com/0_lets-play-weekly-activities-for-your-babys-first-year_1501475.bc
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Iaca si linkul www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/7weeks/" target="_blank">http://www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/7weeks/"Activitati bebe" Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
hihi Nela,am scris in acelasi timp:))
Da pe interactiv cand vrei sa acunzi un link sub un cuvant,e mai simplu decat sa copiezi toata formula aia:)
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui NelaM Si eu cred ca e un pic prea devreme sa ne ingrijoram de dezvoltarea imaginatiei la bebe. Am aruncat un ochi pe activitatile recomandate pentru bebe in fiecare saptamana (v-am zis ca m-am inscris la newsletter la babycenter pe site si primesc info astea saptamanal), dar unele activitati mi s-au parut cam dificil de realizat. Cred ca saptamana asta sau cealalta iti recomandau sa ai o sfoara deasupra bebelui la capatul careia sa atarni diverse obiecte usoare, sa le apuce bebe, parca. Nu-i practic deloc, decat daca stau eu cu ata peste patuc, si de regula ea in patut doarme si asa vreau sa ramana asocierea patului cu somnul. I-am dat un ursulet din plastic saptamana asta si nu a prezentat interes deloc pentru ca nu i s-a dezvoltat inca vazul complet, am inteles ca acesta se dezvolta si maturizeaza printre ultimele simturi. Ii atrege atentia numai daca chitaie. Apai Ana la capitolul imaginatie cred ca pe moment tot ce are in capsorul ala frumos este cum sa scoata parturile mai usor, isi imagineaza diverse strategii... Lasand gluma la o parte, o sa incepem si noi activitati din acestea de dezvoltare a imaginatiei, dar mai incolo, cand are coordonarea mana - cap - picioar pusa la punct. Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Pai Nela draga,e acelasi lucru cu agatatul jucariilor pe o bara la bouncer:)) Nu-i musai sa stea in pat zic eu...noi stam in swing mai nou si i-am agatat niste soricei mici din plus pe canopy,sa vezi ce mai chiuie la ei si pedaleaza ,nevoie mare:))
Mai,s-a trezit bondocul si am facut si duuuus ! Cu usa deschisa bineinteles
Cred ca o sa fac o lista in curand nu numai cu ce a invatat Josh sa faca pana acum da si cu ce am invatat io in ultimele 8 saptamani:mancat in picioare pe fuga,in maxim 1 minut,scris in niste pozitii imposibile la calculator cu bebe in brate,facut dusa cu usa deschisa,etc etc...Raluk poate adauga si "dat scroll la pagina la calculator cu degetele de la picior"
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Eu-s olteanca (fierbinte Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Credeam ca doar in adreal.Mama e ardeleanca
NelaM spune:
| citat din mesajul lui kawaichan Pai Nela draga,e acelasi lucru cu agatatul jucariilor pe o bara la bouncer:)) Nu-i musai sa stea in pat zic eu...noi stam in swing mai nou si i-am agatat niste soricei mici din plus pe canopy,sa vezi ce mai chiuie la ei si pedaleaza ,nevoie mare:)) Mai,s-a trezit bondocul si am facut si duuuus ! Cu usa deschisa bineinteles Cred ca o sa fac o lista in curand nu numai cu ce a invatat Josh sa faca pana acum da si cu ce am invatat io in ultimele 8 saptamani:mancat in picioare pe fuga,in maxim 1 minut,scris in niste pozitii imposibile la calculator cu bebe in brate,facut dusa cu usa deschisa,etc etc...Raluk poate adauga si "dat scroll la pagina la calculator cu degetele de la picior" Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
Miha draga, ceea ce am uitat eu sa mentionez ca se recomanda ca jucaria cu pricina sa o poata atinge, fara sa o poata apuca totusi. Ori Ana nu ajunge la jucariile atarnate la bouncer acum, la aproape 8 saptamani, nici daca i se lungeste mana cu 10 cm... Alea sunt acum, cat sunt mici, pentru stimul vizual, nu tactil. Poate Josh ajunge la ele totusi, ca Ana ti-am zis, mai are pana la performanta asta.
Hihi, te asteptam cu listuta cu "activitatile" cu pricina, si ale tale, si ale lui Josh...
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui devylla Ai folosit "servus",nu stiam ca se foloseste si in zona aia :) Credeam ca doar in adreal.Mama e ardeleanca |
Hehe, eu il folosesc. Imi place pentru ca servus vine de fapt din latina si inseaman "sunt sclavul tau", cea mai inalta forma de respect ce o poti arata cand dai binete unui om. :)
Nela, mamica de
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Miha draga, ceea ce am uitat eu sa mentionez ca se recomanda ca jucaria cu pricina sa o poata atinge, fara sa o poata apuca totusi. Ori Ana nu ajunge la jucariile atarnate la bouncer acum, la aproape 8 saptamani, nici daca i se lungeste mana cu 10 cm... Alea sunt acum, cat sunt mici, pentru stimul vizual, nu tactil. Poate Josh ajunge la ele totusi, ca Ana ti-am zis, mai are pana la performanta asta. Hihi, te asteptam cu listuta cu "activitatile" cu pricina, si ale tale, si ale lui Josh... Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Da,am uitat sa spun ca nu ajunge la soricei,dar avem si o girafa care are sforicica mai lunga si pe aia o poate atinge.Ei oricum dau din manute si la inceput involuntar le ating...Josh de abia de ieri a inceput sa atinga voluntar girafa si i-o cumparasem de sambata...anyway,important e sa faca ei gimnastica acolo
Si eu cred ca la bouncer sunt plasate un pic prea sus pt a putea fi atinse,de fapt,cum ziceai,probabil sunt doar pt stimul vizual.
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09