Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
la toate ai imunitate deci nicio problema. calm ![]() paula ![]() ![]() ale eu am fost racita de 2 ori in sarcina si de fiecare data am tratat numai cu ceai de lamaie, si 10 ceaiuri pe zi, si sodouri. nu as baga olynth...apa de mare e de ajuns. oscilo si stodal la fel. tratamentele homeopate se iau la jumatate de ora minimum dupa masa/ apa si dupa ce le iei stai inca juma de ora. sanatate tuturor! ------- ![]() ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
hello burtici
multumesc mult fiecareia in parte pt raspunsuri
am luat pana la urma oscilo..... azi vad ca sunt mai bine.. inca mai tusesc dar am mai prins un pic de putere..... o sa beau si sucul din ridichesi sper sa ma fac cat mai repede bine
inca o data va multumesc
asa creste bebicu 10+
Reallaura spune:
Buna scumpele
Cam micuta miscarea pe aici..>lasa ca si noi ne pregatim sa iesim prin mall.
Ale sanatate!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Ana Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Saluatare.. ce faceti fetelor azi, cam slaba activitatea pe aici..
Alesicoo ma bucur ca te simti mai bine..
Eu nu ma simt prea bine, am o durere in partea dreapta la spate jos..nu stiu cum sa explic mai exact dar cred ca e rinichiul.. ma cam deranjeaza si stau in pat, numai ca nu prea imi gasesc pozitia..
Va doresc o zi frumoasa..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Neata!
E bine daca te simti ma bine Aleesicoo, poate iti trece totusi cu mai putine medicamente.
Sabina, spor la bucatareala; eu am facut ieri cate ceva ptr copii (care-s pretentiosi rau si mananca f putine chestii). Azi iesim la plimbare in padurea din spatele blocului.
Eu intrebam de bebe Roxy. Si mie mi se pare uneori ca e insa stiu ce urmeaza cand o mai creste asa ca nu ma panichez (inca).
Pe 24 merg la control si o sa ii asculte iar inimioare. Uneori ma gandesc ca tare mi-ar prinde bine un aparat de-ala de ascultat bebe in casa.
Un weekend senin!
Ioana~6ani+
~6ani+
15+
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Neata! E bine daca te simti ma bine Aleesicoo, poate iti trece totusi cu mai putine medicamente. Sabina, spor la bucatareala; eu am facut ieri cate ceva ptr copii (care-s pretentiosi rau si mananca f putine chestii). Azi iesim la plimbare in padurea din spatele blocului. Eu intrebam de bebe Roxy. Si mie mi se pare uneori ca e insa stiu ce urmeaza cand o mai creste asa ca nu ma panichez (inca). Pe 24 merg la control si o sa ii asculte iar inimioare. Uneori ma gandesc ca tare mi-ar prinde bine un aparat de-ala de ascultat bebe in casa ![]() Un weekend senin! Ioana ![]() ![]() ![]() |
si eu am 2 copii acasa foarte mofturosi (Ale si una bucata sot). Nu mai stiu ce sa mai inventez de papa.
Cat costa un aparat din acela de ascultat bebe si de unde se procura? Ma tenteaza si pe mine ideea.
Laurita spor la mall. Noi am fost saptamana trecuta in mallul nou. A fost misto, doar ca mi s-a parut un pic cam murdar. Eu sunt fan C&A, dar am gasit cate ceva frumos doar pentru Alexandra.
Ale insanatosire grabnica. Stai cumintica la caldurica.
Sabina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Sabinanu stiu sa iti zic; insa oare nu merge si cu un stetoscop obisnuit....?
Unde-i mall-ul acela de care tot vorbiti? E acolo C&A? Si la nivel de preturi e la fel ca in Germania?
Aici e H&M insa e pe un alt palier de pret, mai sus, decat in Europa.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Sabinanu stiu sa iti zic; insa oare nu merge si cu un stetoscop obisnuit....? Unde-i mall-ul acela de care tot vorbiti? E acolo C&A? Si la nivel de preturi e la fel ca in Germania? Aici e H&M insa e pe un alt palier de pret, mai sus, decat in Europa. |
S-a deschis al doilea C&A in Afi Cotroceni Mall. Preturile sunt foarte accesibile, mai nasol cu marfa. La copii mai e cum mai e, dar la adulti cel putin asa mi se pare mie, abia gasesti cate ceva calumea. Uneori am impresia ca au adus toate rebuturile la sarmanii de romani.
Saptamana trecut i-am gasit Alexandrei cateva lucrusoare foarte frumoase si accesibile ca pret. H&M nu a intrat inca pe piata, si nici nu stiu, daca o va face in curand.
Sabina
![](gravida.gif)
Reallaura spune:
Neata. Eu sunt treaza de la 4 Am reusit sa ma spal pe cap si apoi am stat cu okii in tavan, facind planuri.
Ioana o sa mergem si noi azi in AFI. Am mai fost, dar obosise Mirci si nu am umblat prin C&A/ SI eu eram fan, dar uite ca anul asta - am fost la Paris si la C&A hainele de adulti mi s-au parut jalnice. Am gasit insa o gramada de chestii misto pentru Mircea. D-aia sunt setata sa-i caut numai lui...
H&M il astept si eu cu mare nerabdare, dar sper sa pastreze calitatea si preturile din afara.
Nici eu nu stiu ce sa mai gatesc. Mircea papa mai mult ciorbite /supite asa ca le variez pe astea. La mancare stramba nasul.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
16+
Ana Ilinca