Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara burtici..vad ca stazi ati avut ceva activitate la scris...e bine..sunt multumita, sunt bune analizele.. (cele uzuale la sange, torch si ce se mai face la inceput)
Alesicoo insanatosire grabnica..eu stiu ca ai voie sa iei paracatamol..eu pt tuse am baut ceai de cimbru..
Ioana nici eu n-am mai auzit de bride..sa-ti de-a dumnezeu sanatate si tie si la bebe..
Tutulyna felicitari pt. eco.
Corina in ultima vreme am citit carti de dragoste..captivante..tu iti doresti fetita?
Nikolett si eu zic sa nu te strezi cu analizele acestea ca pana la urma sunt niste statistici.. o sa fie bine..

Teuta bine ai venit..

Murica bine ai revenit..se pare ca vrea sa va mai tina in suspans bebele..off poate da dumnezeu si trec durerile de stomac..urat.. e bine ca nasterea e sustinuta de stat si nu merge spaga acolo

Victo felicitari pt cele 2 liniute..
Monyca succes cu intarcatul..
Nicoleta pe mine cafeaua de dimineata ma cam ajuta sa merg la baie deocamdata..dar am auzit ca mierea e buna, acum nu stiu n-am incercat inca..

O seara buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ale eu cred, ca farmacistele sunt cam . Eu si pe sarcina trecuta si acum am luat Tantum verde si a fost super ok. Nu am avut probleme. Si eu ma confrunt cu o rinita, si ma descurc foarte bine cu Marimer (apa de mare) si ne-am luat un aparat salin in casa, care e super eficient. Despre olynth nu stiu ce sa zic, dar banuiesc ca medicul tau nu este inconstient, sincer. La sarcina trecuta am luat inclusiv antibiotice, sigur sub supravegherea medicului si Ale e bine merci. Eu as zice sa mergi pe mana medicului.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ioana l am sunat din nou ...saracul cred ca l am zapacit.. si a zis ca pe orice prospect scrie ca nu e bine sa se ia in sarcina si bla bla... asa ca am luat acum oscilo si tantum verde... referitor la oscilo l am pus sub limba s a dizolvat...cand mai iau inca un tubulet?... pot bea apa?

asa creste bebicu
10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ioana l am sunat din nou ...saracul cred ca l am zapacit.. si a zis ca pe orice prospect scrie ca nu e bine sa se ia in sarcina si bla bla... asa ca am luat acum oscilo si tantum verde... referitor la oscilo l am pus sub limba s a dizolvat...cand mai iau inca un tubulet?... pot bea apa?

asa creste bebicu
10+

nu stiu ce sa zic de oscilo, ca nu am luat niciodata. poate stiu fetele, care au mai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ale, oscillo e remediu homeopat. nu ai voie sa-l administrezi decat la cel putin 30 de min dupa ce ai mancat/baut, iar dupa, la fel, sa nu mananci sau sa bei nimic tot cam 30 de min. banuiesc ca ai citit si in prospect.
fiind remediu homeopat, e interzisa menta pt ca il antidoteaza. or tantum verde are mentol, deci cu prima pastila/fas de tantum verde anulezi efectul osccilo. la fel, nu te speli pe dinti (cel putin cateva ore) cu pasta de dinti, nu mesteci guma, nu bei ceai de menta. dimineata sari peste cafea, evita ciocolata. cam astea sunt regulile in homeopatie.

nu e nevoie sa iei un tub intreg de oscillo, poti sa iei si jumatate, efectul e acelasi. in homeopatie nu conteaza ca iei un sfert de tub sau 100 de tuburi odata, e acelasi lucru, nu e ca un medicament obisnuit.

daca esti deja racita (si zici ca esti), ia 3-4 doze pe zi. doza=o administrare, un tub sau jumate sau cat vrei tu...

in locul tau as merge cu oscillo si as renunta la tantum verde (stiu ca e greu, si eu sunt tare rea de gat, cand se inflameaza, ma vait ca o baba), as lua din cand in cand cate o lingurita mica de miere, as lasa-o sa se duca usor pe gat, as bea cate un ceai mai caldut (de lamaie, de fructe de padure, ceva usor si neutru), si un paracetamol pe zi.

sanatate multa .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neatza burtici!!!!Imi cer scuze k nu am mai scris,dar am fost plecata la Timisoara.Intre timp mi-au trimis si cei de la laborator rezultatele analizelor de sarcina...va rog sa ma ajutati in interpretarea lor.eu m-am cam speriat ca mi-a iesit :Citomegalovirus - Anticorpi IgG
Chemiluminiscenta 2 pozitiv,iar Citomegalovirus - Anticorpi IgM 0.11,adica negativ. Si inca ceva..Toxoplasma gondii - Anticorpi IgG-62,si valoarea optima este intre 0 si 4..Toxoplasma gondii - Anticorpi IgM
Chemiluminiscenta 2 negativ...La voi cum a iesit?Nu stiu,eu din ce am citit pe net nu prea e in regula...E vreuna dintre noi mai informata?Ajutati-ma plssssss!!!!!!

14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo

la toate ai imunitate deci nicio problema. calm chemiluminiscenta e o denumire a metodei prin care se face analiza.

paula

ale eu am fost racita de 2 ori in sarcina si de fiecare data am tratat numai cu ceai de lamaie, si 10 ceaiuri pe zi, si sodouri. nu as baga olynth...apa de mare e de ajuns. oscilo si stodal la fel. tratamentele homeopate se iau la jumatate de ora minimum dupa masa/ apa si dupa ce le iei stai inca juma de ora. sanatate tuturor!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor,

uau, ce de informatie pentru azi!

Aleesicoo
Despre medicamente, eu am ales sa nu iau nimic pe cat posibil. Am avut intr-o seara o durere de cap de vedeam negru insa mi-a trecut cu Motrin (Nurofen-ul) copiilor mei. Altceva nu aveam in casa care sa para acceptat in starea mea.
La dr am primit la prima vizita o brosura de buzunar in care descriu ei acolo ce medicament sa iei cand te doare capul/ti-e greata/etc. Ptr durerea de cap era admis doar acetaminophen (paracetamol adica). A doua zi mi l-am cumparat si farmacista a zis ca pot lua pana la 6 pe zi.. Noroc ca nu am mai avut nevoie deloc.

Cat despre "bagatul in vena"....nici tigarile nu le bagi in vena insa fac rau....

Nu stiu cine a creat listuta de inceput de capitol insa vreau sa spun FELICITARI! Imi plac tare si cuvintele de acolo, si fontul si culorile (inainte sa raman insarcinata am devenit brusc fan culoarea mov.

Iar despre numele odiseii din care fac parte, este super! Pentru noi liliacul este o floare tare speciala.

Vivela, ce frumos ca stii despre homeopatie! Si mie mi se pare tare interesanta insa nu am abordat serios subiectul deci si cu informatia despre domeniul acesta sunt departe.
Despre Septilin stii ceva?
Pedriatul baietilor ni l-a dat timp de 2 luni (sept si oct) ptr imunizare. E adevarat ca inca nu au racit, nu stiu dac-o fi de la el sau nu..

Sabina, ai scos burtica la plimbare sau doar pe drumuri de munte le prieste fetelor?

Sa aveti un weekend linistit si frumos!

Ioana
6 ani, 6 ani, 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello tuturor,

uau, ce de informatie pentru azi!

Aleesicoo
Despre medicamente, eu am ales sa nu iau nimic pe cat posibil. Am avut intr-o seara o durere de cap de vedeam negru insa mi-a trecut cu Motrin (Nurofen-ul) copiilor mei. Altceva nu aveam in casa care sa para acceptat in starea mea.
La dr am primit la prima vizita o brosura de buzunar in care descriu ei acolo ce medicament sa iei cand te doare capul/ti-e greata/etc. Ptr durerea de cap era admis doar acetaminophen (paracetamol adica). A doua zi mi l-am cumparat si farmacista a zis ca pot lua pana la 6 pe zi.. Noroc ca nu am mai avut nevoie deloc.

Cat despre "bagatul in vena"....nici tigarile nu le bagi in vena insa fac rau....

Nu stiu cine a creat listuta de inceput de capitol insa vreau sa spun FELICITARI! Imi plac tare si cuvintele de acolo, si fontul si culorile (inainte sa raman insarcinata am devenit brusc fan culoarea mov.

Iar despre numele odiseii din care fac parte, este super! Pentru noi liliacul este o floare tare speciala.

Vivela, ce frumos ca stii despre homeopatie! Si mie mi se pare tare interesanta insa nu am abordat serios subiectul deci si cu informatia despre domeniul acesta sunt departe.
Despre Septilin stii ceva?
Pedriatul baietilor ni l-a dat timp de 2 luni (sept si oct) ptr imunizare. E adevarat ca inca nu au racit, nu stiu dac-o fi de la el sau nu..

Sabina, ai scos burtica la plimbare sau doar pe drumuri de munte le prieste fetelor?

Sa aveti un weekend linistit si frumos!

Ioana
6 ani, 6 ani, 15+

Buna dimineata,

eu i-am dat Alexandrei septilin iernile trecute si a reactionat foarte bine la el. De ex puseurile de febra au scazut considerabil si nu mai erau asa de lungi. Si racelile s-au redus. Iarna asta nu am mai luat sa ii dau, desi cred ca ar cam trebui.

Cat despre iesitul afara nu am iesit nicaieri. Fetle mele parca tot nu misca, ori eu sunt . Nu vreau sa dau in paranoia, asa ca incerc sa ma mentin calma pe pozitii. Mamut in bucatarie, ca azi avem unmusafir special in vizita.

Va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Ioana, am sa transmit felicitarile lui Happymum....ea m-a ajutat cu frumoasele cuvinte

Tot tu parca intrebai daca simt pe bb....eu sunt la prima sarcina si am si placenta anterioara, deci cred ca-l voi simti pe BB mai greu, dar parca m-a ciocanit de cateva ori cand staeam linistita....abia astept sa mai treaca timpul si sa ciocane mai des

Se mai vorbea de BT.....eu l-am facut la medlife si am primit si interpretare cu riscul in functie de varsta si de rezultatul de la sange.....la voi nu e la fel?

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana linistit

Roxy 15+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Ale, eu stiu din surse sigure ca in sarcina e permis paracetamol, oscillococcin si stiam si de nasomer...pic pt nas cu apa de mare.....insa am auzit zilele trecute ca a fost retras de pe piata ca a produs arsuri la copii....asa ca l-as exclude si pe asta.
O doctoritza homeopat zicea ca e permis imunogrip pt preventie si imunostimulan pt tratament.....sunt din plante. Sunt de parere ca cel mai bine ar fii sa folosesti produse naturale....exista sirop pt tuse la plafar.

Si cel mai bine ar fii sa citesti prospectul....scrie daca e permis gravidelor.

Alt medic imi spunea ca si tantum verde contine substanta medicamentoasa si sa-l evit. De olinth nu stiu exact pt ca l-am evitat si cand nu eram insarcinata stiind ca da dependenta.

Roxy 15+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput