Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Reallaura,multumesc pentru urarea de bun venit!

Eu sunt in 7 sapatamani si am mari probleme cu aciditatea si lipsa poftei de mancare...Ati trecut prin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Asta n-ar fi nimic daca as sti ca acolo e o printzesa in formare,pentru ca acasa am deja un cavaler mandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Murica, ma bucur ca esti cat de cat mai bine... of!!Si eu am probleme cu stomacul, stiu cum e..

Corina Smile,,,am sa incerc sa te trec in listuta..bine ai venit si sarcina usoara..

Ioana, poate nu e ce ti-a zis dr...

Paula, cum sa te uitam

Ale,insanatosire grabnica!!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cris, analizele tale sunt ok, conteaza IgM ul sa fie negativ. Un IgG pozitiv si IgM negativ arata ca ai anticorpi si ca nu ai in prezent boala.
cu chemiluminescenta nu stiu ce e, eu n-am regasit prin analizele mele.

Monyca , succes cu intarcatul. te rog din suflet, nu duce fetita departe de tine in perioada asta, si-asa sufera ca trebuie sa renunte la san, nu-i adauga o suferinta in plus - lipsa ta.
pot sa-ti spun cum am facut eu, David era atat de atasat de san incat am crezut ca o sa-l inscriu la scoala tot neintarcat. in maxim 2 saptamani am rezolvat problema.
la 1 an l-am dat la cresa (n-am avut ce face, eu am inceput serviciul, asta a fost singura optiune atunci). il mai alaptam dimineata, seara si noaptea, de cate ori vroia. nici macar n-a simit lipsa sanului peste zi. apoi, cand am decis ca e cazul sa-l intarc, am eliminat laptele de seara si noaptea, am lasat doar o masa dimineata. a fost greut cateva zile, ca nu stia de ce nu-i mai dau seara si peste noapte. a stat tatal lui cu el seara si noaptea cand plangea, il mai luam si eu in brate, ii vorbeam, il asiguram ca-l iubesc, il leganam si adormea. in vreo 4-5 zile a renuntat singur, a plans din ce in ce mai putin. iar la masa de dimineata am renuntat usor, ii dadeam lapte formula din canuta, ne mai luam cu joaca si uita de san.
a fost mult mai usor sa intarc treptat, david n-a suferit, si nici eu cu sanii n-am avut probleme.
bafta multa, stiu ca nu e prea simplu, dar pentru noi intarcatul a fost benefic, am avut senzatia ca david m-a descoperit si pe mine in spatele tzatelor , a devenit mai tandru cu mine.

scuze de off-topic.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 9+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

TEUTA
pentru aciditate, vad ca esti la inceputul perioadei greturilor, nu manca fructe si lactate deocamdata. Ia Rennie sau Maalox, recomandate in sarcina. Daca totusi e mai mult de aciditate si ti s-au declansat probleme cu stomacul, trebuie sa mergi la doctor, sa ii spui ca esti insarcinata si sa iti dea un tratament pentru stomac, altfel, de la sine, nu trece si combinat cu greturile va fi dezastru. Vorbesc din propria experienta. Eu aici iau Zantac (cu substanta activa Ranitidina). Sanatate

Murica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui TEUTA2

Reallaura,multumesc pentru urarea de bun venit!

Eu sunt in 7 sapatamani si am mari probleme cu aciditatea si lipsa poftei de mancare...Ati trecut prin asa ceva?

Bine ai venit!! sarcina usoara si bebe sanatos si la termen ( scuze ca ma repet la toate fetele nou-venite cu aceasi urare)

Probabil e doar o perioada trecatoare, incearca sa bei lapte , face bine pentru stomac...

Sa ne dai datele tale sa te putem trece in listuta

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Nicolett
in ce unitate de masura ai tu rezultatele la DT?
la mine au iesit
Free bHCG 161 iu/L - 2.46 MoM
papp-a 5.86 miu/mL - 3.83 MoM

Nu intelegem mare lucru din toate astea, dar macar sa facem o comparatie. La tine problema e de fapt bHCG care a iesit mare?
Iti spun ce m-a sfatuit pe mine doctorita inainte de a face DT spunand ca asa sunt procedurile aici:
facem DT, in functie de rezultate, daca sunt suspiciuni, peste o luna facem TT si daca tot apar suspiciuni se practica peste 1-2 saptamani amniocenteza. E o procedura foarte frecventa aici si in lume, din cate am citit pe net, si cunosc persoane care au facut fara niciun risc. La mine riscul a iesit 1:20000, deci nu mai fac alte teste, multumim lui Dumnezeu. Ma rog pentru tine sa iti dea DD curaj si intelepciune si mai ales ajutor in a rezolva problema cu bine. Mai cere si parerea altor medici. Curaj
Doamne-ajuta.

Murica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna seara,
Ma alatur si eu odiseei voastre. Acum doi ani am mai facut parte din ea si acum am un baitel tare nazdravan si tare iubit de mamica si taticul lui, si ne-am hotarat sa-i mai facem un fratior sau o surioara. Treceti-ma si pe mine in listuta cu DPN 29.06, UM 20.09.
Teuta si eu am aciditate ca si tine, dar pe langa asta mai am si greturi. De fapt la mine e cam asa: toata ziua mi-e rau, cu greu reusesc sa mananc ceva, iar seara cand incep sa ma simt mai bine am arsuri si dureri de stomac. Asa ca toata ziua sunt cam . Incerc sa evit fructele, mai ales citricele care dau aciditate, de pastile nu prea vreau sa ma ating, dar sa vad cat mai rezist. Hai ca trecem noi si peste asta si apoi vom incepe sa ne bucuram cu adevarat de frumusetea sarcinii cu care nu ne intalnim prea des. Sunt niste momente extraordinare pe care le petrecem doar noi cu bebeii nostri

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Murica, imi pare rau sa vad ca si tu ai probleme cu stomacul. Offf. De fapt chiar ai probleme, nu ca mine. Si mie mi-a recomandat dr, la sarcina trecuta Rennie, dar atunci aveam doar arsuri si doar spre sfarsitul sarcinii, nu ca acum. Numai cu pastile reuseam sa ma linistesc noaptea ca sa pot sa adorm.
Va las ca bate "motanelul" la usa. E disperat dupa calculator.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

seara buna dragele mele
sunt intr-o mate dilema
medicul gineco mi-a zis ca pot lua si strepsils... insa cele de la farmacie i-au zis mamei ca nu am voie nici macar faringosept.. si ca sa stau asa.... mi-a luat oscilo... astept sa vina de la real...apoi inca o chestie l-am sunat mai devreme sa ii spun de strepsils si picaturi de nas olynth si mi a zis ca e ok ... ca aceste picaturi nu le bag pe vena ca sa se hraneasca bb cu ele.. pt k ele raman in cavitatea nazala... eu pe cine naiba sa mai cred??? banuiesc ca totusi medicul stie mai bine ce medicamente sunt permise nu???
ma scuzati ca m-am lungit dar trebuia sa ma descarc undeva
deci ce fac? pe cine sa ascult?...aaa farmacista a zis ca nici tantum verde n am voie

asa creste bebicu
10+

Mergi la inceput