Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

initial nu am vrut sa fac testele,am citit mult despre dt si tt,ca ar fi doar o statistica ...,dar am zis sa le fac pe toate cum trebuie,oricum l-am facut la aproape 12 sapt si 5 zile iar ecografic ar fi avut luni
BPD 2,59 14W3D
FL 0,99 13W0D
CRL 6,58 12W 6D

fetita mamei
NIKOL14+ si DAVID (15 MAI 2006)

Pliul nucal e pana in 3 mm?

Mira fericita 12+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salutare fetele

Eu nu am mai scris de o gramada de vreme pentru ca mi-a fost foarte rau pana saptamana trecuta, dar v-am citit in fiecare zi si am trait alaturi de fiecare in parte bucuriile si tristetile care ne-au coplesit. Am regretat fiecare pierdere si m-am bucurat pentru fiecare carucior sau rezultat bun pe care l-ati anuntat. Bine ati venit noi burtici.
Despre mine va spun ca am mari pb cu stomacul, voi fi intr-un continuu tratament pentru ca mi s-a activat o gastrita severa care imi da mari dureri de stomac si arsuri pana in gat. In rest, aici se fac echografii in fiecare luna, la ultimele doua ne-am distrat cu puiul nostru pentru ca s-a dat in spectacol tare, e vesel si inotator de performanta, iar marti, la ultima, sub nicio forma nu a vrut sa ia cordonul ombilical dintre picioruse ca sa vedem si noi daca e roz sau bleu. Asa ca stam in dilema inca o luna, fara a putea incepe inca negocierile pentru nume
Va mai spun si alte informatii poate unora le vor fi de folos:
- am facut la 11 saptamani DT, a iesit foarte bine 1:20000 si doctorita a spus ca altul nu mai trebuie sa facem
- cam in fiecare luna ar trebui facut testul toxoplasma pentru ca nu sunt imunizata si am si pisicute (dar de 10 ani nu am facut boala, deci am mai rarit testele)
- vaccinul antigripal AH1 - aici va aparea la sf. lui noiembrie un vaccin special pt gravide fara adjuvant, desi eu nu-l voi face; doctorita mi-a spus ca a avut 2 cazuri de gravide spitalizate si in 4 zile de tratament s-au rezolvat
- m-am speriat de spagile care trebuie date doctorilor in RO, aici nasterea unui copil este 100% sustinuta de stat, indiferent de costuri, iar spitalele sunt in general private si nu e voie nici macar o cutie cu bomboane sa o oferi vreunui angajat, de fapt, nici nu se concepe spaga pe aici.
Cam atat despre noi deocamdata, va mai scriu.

Pupicei

Murica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Cristina, multumesc mult!
ma gandeam sa intru si aici sa anunt, dar am vazut multe nume noi, ca nu mai intrasem de mult... am zis ca nu ma mai tineti minte...

deocamdata am vazut cele 2 liniute..inca nu am ajuns la dr, mai stau un pic, sa vad mai multe :)

sarcini usoare in continuare!

Paula 5+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Paula, felicitari pentru cele 2 liniute!!!! Tare mult ma bucur

Murica felicitari si tie pentru bb voios si sanatos. Esti o norocaosa si te invidiez ca nu va trebui sa treci prin ce trecem noi la nastere in spitalele din Ro... ma bucur pentru tine!!!

Mira fericita 12+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:

da este 1,87

fetita mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor, cu ce combateti constipatia?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

eu beau in fiecaee dimineata un ceai de musetel indulcit cu miere si paine cu branza tartinabila si nu am deloc probleme cu constipatia sau balonarile. Mierea e ideala la mine si merg zilnic la baie.

Murica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

la mine mai functioneaza si un suc de portocale, sau 2-3 mandarine.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

mommy-to-be merci de felicitari
Ioana_T nici nua uzisem de bridele de care spui, sper insa dupa saptamana 15 sa fie bine!
SI sa fie fetitza ca sa nu ai problem cu Razvanel care tare e simpatic cum isi delimiteaza rolul in casa.
cris_oeu am lasat analizele ultima data la dr, asa ca nu pot sa ma uit pe ele..nici nu mai tin minte cum era…nu poti suna doctorul???
corinasmile eu mai citeam cand dormea Mirci, dar numai vieti de sflinti, am fost intr-o vrie d-asta… anul care a trecut.
teuta bine ai venit!
nilolett eu zic sa nu te mai sperii cu testele astea, eu nici nu le fac.
Monyca.C wow, inca nu ai intarcat..hai nitel curaj, eu zic ca e de preferat sa intarci ca-ti papa sarcina si alaptatul toate resursele! Las-o la mama ta, intr-adevar…eu am plecat 2 zile la munte si atunci am intarcat. Si eu credeam ca va fi imposibil, Mirci era non stop la san…dar a acceptat bibe si a fost super! Succes!
Murica, Tutulyna felicitari pentru eco!
Paula success pentru cele doua liniute!! Sa fie totul bine in continuare!

Pentru constipatie si eu ma tratez cu miere, uneori merge, alteori nu. DIn pacate aciditatea nu-mi prea permite sa pap fructe asa cum mancam, de portocale sau mandarine sa nici nu aud!
Ah, la mine mai merge porumbul, din conserva, il bag in toate tipurile de salate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:

da este 1,87

fetita mamei

pliul nucal e ok, cred ca nu sunt motive de ingrijorare...DT e doar un test statistic.. sunt sigura ca bebe e ok,

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput