Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

si eu tot pentru Ale cumpar mai mult. Pentru mine gasesc mai multe la Marks&Spencer. Daca imi place ceva, astept o luna, doua, ptr ca mereu reduc preturile si nu merita sa le iei din prima. Sunt multumita de calitatea hainelor. Si la C&A am mai gasit cate ceva, si sunt f multumita de pantalonii de gravida. Pe aia i-am luat din Militari, ptr ca in AFI aveau numai prostii la gravide, m-am oripilat. In plus erau aruncate intr-un colt. Cred ca azi iesim si noi o tura la Real. Sa vedem in ce toane e Silviu, daca are chef.

Cineva (imi cer scuze, ca nu mai retin cine) a dat o reteta de prajitura cu branza. Ieri am facut-o, iar musafirul meu a fost foarte incantat de ea, a avut succes. A iesit un deliciu, eu i-am pus in plus esenta de lamaie. Se face foarte usor si in sfarsit am si eu o reteta calumea de praji cu branza, pana acum nu imi iesea niciodata cum trebuie. Asa ca, multumesc pentru reteta.

Va doresc o duminica placuta.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dimineata!
Imi cer scuze ca nu am mai participat la dicutii dar am avut ceva treaba zilele acestea,dar am citit din urma...
Desi e duminica,nu am putut sa dorm,nici macar sa lenevesc in pat...m-am trezit de la 6.55,iar maine cand merg la munca,sunt sigura ca de-abia o sa ma trezesc!
Va invit la o cafeluta!
Pupici si o zi placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata si de aici, e doar 7:22 dimineata; si noi ne-am trezit de la 6; baietii adica, s-au trezit ca azi e "ziua de jucarii". Ca sa nu ne mai bata la cap zilnic cu "vreau x jucarie din y loc" am stabilit o singura zi de cumparat jucarii pe luna. Si e mai liniste la capitolul acesta.
Asa ca, Aniska, ma bucur si eu de cafeaua la care ne inviti; dar la mine o sa fie o cacao cu lapte.

Laurita, la noi campioana este supa cu galusti urmata triumfal de supa crema de legume. Si atat. Nici vorba de vreo ciorba..

Sabina, maine mergem si noi sa mai imi caut o pereche de pantaloni ca ce mi-am luat ma mi-s largi, cad de pe mine. Cand i-am luat erau ok dar dupa mai multe purtari s-au largit.

Sa aveti o duminica frumoasa,

Ioana
~6ani, ~6ani, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna ziua fetelor..
Va rog frumos spuneti-mi si mie ce ceaiuri sa beau ca ma cam dor rinichii, cred ca am racit un pic ca am si un usor disconfort(am senzatia ca trebuie sa merg la baie)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Buna ziua fetelor..
Va rog frumos spuneti-mi si mie ce ceaiuri sa beau ca ma cam dor rinichii, cred ca am racit un pic ca am si un usor disconfort(am senzatia ca trebuie sa merg la baie)..

ceai de cozi de cirese, de matase de porumb..multa sanatate...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Cristina multumesc de raspuns..dar unde le gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tigruta
La Plafar gasesti ceaiurile acelea; insa sa intrebi daca-s ok pentru gravide.
Poate o fi mai bine sa incerci cu multa apa intai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Cristina multumesc de raspuns..dar unde le gasesc?

nu numai la plafar si la farmacii se gasesc...aaa, si arturicii are dreptate ; si apa plata face minuni.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 13+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc foarte mult..sa stiti ca beau cel putin 2 litri de apa pe zi..dar cred ca m-am imbracat mai subtire intr-o zi si am racit putin..maine dimineata merg sa-mi cumpar si ceaiurile..
o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna seara dragi burtici
fetelor am tusit azi-noapte de am crezut k imi cad si plamanii
azi vad ca nu prea s a mai aratat tusea si sper sa nu mai vina
tigruta iubita cand esti in colica renala nu bea nici un fel de lichide pt ca se dilata rinichiul si se formeaza hidronefroza si te va durea mai rau... mai bine ia un no-spa...iar cand nu te doare bea cat poti de multe lichide

asa creste bebicu
10+

Mergi la inceput