Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Rosanne imi pare rau ca esti dezamagita, dar stii si tu ca fiecare dintre noi are zile mai bune sau mai rele. Intelege-o si pe doctorita ta ca poate nu se simtea chiar bine. Iar despre echografie, bine ca bebelina e ok, lasa ca o masoara data viitoare mai bine. Si la mine s-a intamplat la fel, ultima data la echo ne-am luat cu sexul copilului vreo 10 minute, pe care nu a reusit sa il vada din cauza cordonului ombilical care statea intre picioare, si nu l-a mai masurat. Fii optimista, el creste fara grija ca doar vezi din zi in zi burtica ta cum se modifica. Referitor la tratament, nu ma pricep, nu ma bag. Am vrut doar sa te incurajez
Azi am logoree M-am trezit bine-dispusa, mi-am pupat sotul de vreo 10 ori la rand de s-a mirat si el micutzul ca tare rau mi-a fost in ultimele luni. E si el mai fericit cand ma vede vioaie.
Pupici la toate

Murica, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani, Discordia!!!

Te asteptam si la odiseea de martie-aprilie sa iti culegi urarile, noi nu te-am uitat!!!

POZE

24+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

aleesicoo un si o pt tine.

POZE

24+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

LA MULTI ANI,DISCORDIA!
Sa ai o sarcina si o nastere usoara si multa,multa sanatate!

Cu drag,Maria, de la odiseea de martie-aprilie!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Samaria, Andra_s, am ramas surprins placuta sa vad ca nu m-ati uitat chiar daca eu nu am mai scris la odiseea voastra, dar va mai urmaresc din cand in cand, cand am timp. Va multumesc din suflet pt urari si sper sa auzim numai de bine.
Pupici pt burtici!

mamica de fetita si 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua!
Eu am luat acid folic si fier o luna si duphaston 2 luni jumate,dupa care mi s-a spus sa oresc totul!
Mi s-a spus ca prin trim 2 o sa iau elevit,care are mai multe vitamine,fier,calciu si mai multe chestii in ele!
La multi ani tuturor sarbatoritelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele!

Felicitari fetelor ce si-au vazut puiutii de curand si sunt bine, sanatosi si voiosi..
Discordia iti doresc La multi ani si Dzeu sa iti dea tot ce iti doresti alaturi de familia ta!

Cornelia
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Dragele mele...
aseara am fost la eco si totul a fost foarte bine
am fost f stresata inainte datorita evenimentelor cu alina si nu numai..
mi-am promis ca nu o sa ma mai stresezinsa apoi am vazut ceva scris de banda amniotica si mi-a venit rau de griji
ai am sunat doctorita care m-a certat ca ma stresez din orice si ca daca este nevoie sa imi spuna ceva imi va spune...
asa ca....avand in vedere ca evenimentele nefericite ma afecteaza foarte tare am decis ca macar o perioada sa va las singurele
imi sunteti cu toate dragi si pentru ca nu am vrut sa va faceti griji pt mine v-am anuntat decizia mea
poate o sa mai intru la urmatoarea eco
ma bucur ca puteti sa ramaneti calme insa pe mine a pus stresul puternic "mana" si am nevoie de o deconectare
va imbratisez cu drag si sa nu va suparati

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua!

Ma scuzati ca dau buzna..dar vreau sa-i urez Discordiei:

LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Va doresc tuturor sarcini usoare si cu bebelusi nascuti la termeni si sanatosi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Discoria La multi ani iti doresc! Sa ai parte de o zi frumoasa alturi de cei dragi, sa te bucri acum si in continuare de bb din burtica, care va fi sanatos si frumos precum parintii lui. Toate cele bune!!!!!

Mira fericita 13+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput