Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)
Raspunsuri - Pagina 20
NicoletaB spune:
Discordia- La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca! (noroc cu fetele de mai sus
)
8+
mommy_to_be spune:
Burtici, sticti cumva pe unde as putea sa gasesc sutiene fara sustinere din sarma? Ca eu numai dintr-astea am si am citit peste tot ca nu sunt ok. Am cautat in mai multe locuri si nu am gasit
Poate ma ajutati si pe mine
Mira
fericita 13+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicach Dragele mele... aseara am fost la eco si totul a fost foarte bine am fost f stresata inainte datorita evenimentelor cu alina si nu numai.. mi-am promis ca nu o sa ma mai stresezinsa apoi am vazut ceva scris de banda amniotica si mi-a venit rau de griji ai am sunat doctorita care m-a certat ca ma stresez din orice si ca daca este nevoie sa imi spuna ceva imi va spune... asa ca....avand in vedere ca evenimentele nefericite ma afecteaza foarte tare am decis ca macar o perioada sa va las singurele imi sunteti cu toate dragi si pentru ca nu am vrut sa va faceti griji pt mine v-am anuntat decizia mea poate o sa mai intru la urmatoarea eco ma bucur ca puteti sa ramaneti calme insa pe mine a pus stresul puternic "mana" si am nevoie de o deconectare va imbratisez cu drag si sa nu va suparati ![]() 14+ |
Draga mea,daca asta este decizia ta,o respectam si speram sa iti revii cat mai repede!
Ai grija de voi,numai bine,pupici!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si
14+
tigruta spune:
Discordia LA MULTI ANI si din partea mea...sa fii sanatoasa si iubita..o zi frumoasa iti doresc

Ioana5255 spune:
eu port numai din cele fara sarma. Gasesti la preturi ok si in set la Quelle. Eu sunt f multumita de ele. Se numesc sutiene soft. Am mai luat si de pe bebelusul tau. De fapta celea sunt de alaptat, dar sunt f comode. Le port si acum.
Discordia La multi ani si din partea noastra. Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si la termen. Sa iti traiasca fetita. Sa ai parte numai de bucurii si sanatate alaturi de familie.
Sabina
17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
TEUTA2 spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Burtici, sticti cumva pe unde as putea sa gasesc sutiene fara sustinere din sarma? Ca eu numai dintr-astea am si am citit peste tot ca nu sunt ok. Am cautat in mai multe locuri si nu am gasit Poate ma ajutati si pe mine![]() BUNA DRAGELOR!!! Sutiene de care doresti tu am gasit la Kaufland,din bumbac 100% si foarte comode...insa nu stiu daca mai sunt,eu am cumparat acum 5 saptamani. In alta ordine de idei,as vrea sa va povestesc despre ultimele mele "patanii",petrecute ieri si alaltaieri..am avut ceva scurgeri de culoare maron deschis si m-am speriat foarte tare,pentru ca anul trecut cand am pierdut sarcina,am avut aceleasi simptome...deci,cum orice experienta traita te si invata ceva,am fugit la medicul meu,care m-a consultat si mi-a facut o noua eco. Totul este ok insa pentru siguranta mi-a dat ca si tratament ovule "arefam" pe care le voi folosi timp de 30 zile. Arsurile mele au si ele o prescriere medicala "ranitidina",care mi-a spus asistenta doctorului ca este foarte buna,insa eu am vazut prospectul si are ceva precautii pt. gravide. Voi ce spuneti? Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!! |
Madamar spune:
| citat din mesajul lui murica Salutare burtici Bine ati veniti noi gravidutze! Madamar greturile, statistic, se manifesta pana in saptamana a 13-a cand ovarele se opresc din secretat hormoni, acest rol preluandu-l placenta. De aceea va scadea si tensiunea din sani. Dar sa nu crezi ca apasa cineva pe un buton si gata, greturile s-au oprit. Eu pana in saptamana a 15-a am continuat cu niste arsuri groaznice, parca aveam un ghem de par in stomac si in gat, cam la fel ca tine, care s-au mai diminuat, dar nu au trecut. Acestea sunt sucurile gastrice care la mine, pe un stomac iritat, nu vor trece toata sarcina, dupa cum mi-a spus doctorita. De aceea eu iau tratament pentru stomac, altfel as fi terminata. Incearca niste Maalox sau Rennie, desi eu, combinate cu greata, le-am vomitat. Mai ai putin de asteptat si gata, vor trece. Eu am avut greturi ingrozitoare, zi-lumina, si prin ochi simteam ca imi iese greata, iar acum sunt bine, doar cu „ghemul de par” prin gat Sanatate tuturor Murica 16+ |
Doamne ca bine descrii "ghemul de par" din git... la mine, culmea, se manifesta la orele aproape de culcare cind sper sa nu ma mai chinuie insa... tot se intimpla. La fiecare 2 nopti in ultima perioada... si cu precadere dupa deplasarea cu masina, pe o distanta mai mare. As intra miine in saptamina 13 si ma voi stradui sa imi activez "butonul antigreata"... stii tu, conteaza si perceptia psihica foarte mult! Ca nu se va intimpla chiar peste noapte este... aproape cert!
Si tu spui deci ca stomacul sufera mult... eu neavind inainte probleme de stomac, ma intreb acum daca ar trebui sa il protejez si raspunsul tau imi vine manusa: voi lua niste pansamente...e mai bine sa previn... macar incerc, insa, sunt recomandate in sarcina?
Merci mult

Mary
12+evolutia lui bebe
adinutzza_87 spune:
eu sunt noua p sit si ma bucur foarte mult k am descoperit comoara aceasta d forum, sunt o graviduta de 8 sapt , am o sarcina foarte usoara nu am nici o reactie urata nu am vomitata, nu am ameteli nimic nimic, a am pofte in schimb si am cam pus p mine sper k in viitor sa imi fie la fel d bine,
+8
M&M spune:
| citat din mesajul lui adinutzza_87 eu sunt noua p sit si ma bucur foarte mult k am descoperit comoara aceasta d forum, sunt o graviduta de 8 sapt , am o sarcina foarte usoara nu am nici o reactie urata nu am vomitata, nu am ameteli nimic nimic, a am pofte in schimb si am cam pus p mine sper k in viitor sa imi fie la fel d bine, +8 |
Buna, bine ai venit ..sa ai parte de o sarcina la fel de usoara si mai departe si bebe sa fie sanatos

Vezi ca s-a schimbat capitolul...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145143&whichpage=1
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
14+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema