Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Cristina, Laura- multumesc de info
Nati- bine ai venit!
Madamar -doctorita mi-a spus ca acidul folic se ia pana in saptamana 12
Onana -pt programare cred ca ar trebui sa-i trimiti PM, ca poate a postat la mai multe odisei si poate nu mai reciteste eventuale raspunsuri
O zi buna va doresc!

8+

Multumesc Nicoleta, am mai intrebat pe cineva acum si imi spunea ca se ia pina in luna a 5a... nu stiu ce sa cred... imi voi suna si eu medicul sa mai vedem o parere!:) Merci mult!

Mary 12+

evolutia lui bebe

Mary, eu aseara am fost la doctor si mi-a spus ca o sa iau acid folic pana in sapt 16 (acum sunt in sapt 13). Dar cel mai bine este sa vb. cu medicul tau.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Multumesc frumos fetelor de sfaturi. Urmez intocmai instructiunile medicului si peste o luna merg iar la control.Mie mi-a zis ca trebuie sa iau acid folic cel putin inca 3 luni de acum inainte.

Va doresc o zi placuta la toate.

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Cristina, Laura- multumesc de info
Nati- bine ai venit!
Madamar -doctorita mi-a spus ca acidul folic se ia pana in saptamana 12
Onana -pt programare cred ca ar trebui sa-i trimiti PM, ca poate a postat la mai multe odisei si poate nu mai reciteste eventuale raspunsuri
O zi buna va doresc!

8+

Multumesc Nicoleta, am mai intrebat pe cineva acum si imi spunea ca se ia pina in luna a 5a... nu stiu ce sa cred... imi voi suna si eu medicul sa mai vedem o parere!:) Merci mult!

Mary 12+

evolutia lui bebe

Buna fetele,

Eu am luat acid folic toata sarcina trecuta.
Cat despre na infundat, asa am patit si eu la prima sarcina, si m-am ales cu dependenta de Olinth. Acum nu-l recomand la nimeni, mai bine rezistati ca apoi foarte greu mai scapati de el.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata si de la mine!!

Azi ma simt ceva mai bine, in sfarsit. Se pare ca am inceout in sfarsit sa il simt pe bebe!...

Nati, bine ai venit!!!
O sarcina cat mai usoara si bebe mic sa fie sanatos ! Bafta azi la eco..EU ma trezesc doar o data pe noapte sa ma duc la toaleta si, ma dispera fiindca senzatia apare exact cand e somnul mai profund.

Mary, dr a zis ca e ok, dar te pui cu mine si cu toate nebuniile mele de ganduri???!!! Acidul folic se ia pana in saptamana 16-a de sarcina.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 14+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Nati si eu am patit asa la inceputul sarcinii. Mai putin greata noapte. O sa treaca.

Eu pentru nas infundat folosesc marimer (apa de mare) si pot spune, ca imi ajuta. Si aparatul salin este bun.

Nu mai iau acid folic simplu, ci fier cu acid folic. Mai nasol, ca, constipa, dar totusi cu o dieta echilibrata o scoatem la capat.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Dragi mamici cu burtici,

Sper sa ma primiti si pe mine printre voi, va citesc inca de la inceput dar pana acum nu m-am incumetat sa ma inscriu si eu aici.
Sunt mamica de baietel nazdravan (Matei - 21.02.2008) si burtica de 15+ saptamani.

Datele mele pentru listutza:
D.N. 5.09.1978
U.M. 29.07.2009
D.P.N. 5.05.2010

Numai bine tuturor!

Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza burtici..
Bun venit noilor gravidute..va urez sarcina usoara si bebei sanatosi..
Eu de 2 zile ma confrunt cu o greata teribila si am de 2 ori ieri.. nu am putut sa manac nimic de luni ca am dat tot afara..nici apa nu am baut..dar asta din cauza nitrofurantoinei care mi-a prescris-o medicul pentru infectie urinara..dar nu o mai i-au ca mi-e foarte rau..nici azi nu ma sint prea bine dar totusi am mancat putin iaurt..nu stiu ce sa mananc parca nimic nu imi trebuie..offf..sper ca bebe e bine acolo..
O zi frumoasa va doresc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salutare burtici

Bine ati veniti noi gravidutze!

Madamar greturile, statistic, se manifesta pana in saptamana a 13-a cand ovarele se opresc din secretat hormoni, acest rol preluandu-l placenta. De aceea va scadea si tensiunea din sani. Dar sa nu crezi ca apasa cineva pe un buton si gata, greturile s-au oprit. Eu pana in saptamana a 15-a am continuat cu niste arsuri groaznice, parca aveam un ghem de par in stomac si in gat, cam la fel ca tine, care s-au mai diminuat, dar nu au trecut. Acestea sunt sucurile gastrice care la mine, pe un stomac iritat, nu vor trece toata sarcina, dupa cum mi-a spus doctorita. De aceea eu iau tratament pentru stomac, altfel as fi terminata. Incearca niste Maalox sau Rennie, desi eu, combinate cu greata, le-am vomitat. Mai ai putin de asteptat si gata, vor trece. Eu am avut greturi ingrozitoare, zi-lumina, si prin ochi simteam ca imi iese greata, iar acum sunt bine, doar cu „ghemul de par” prin gat .
Sanatate tuturor
Murica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Am fost luni la control si sunt cam dezamagita de doctoritza....mi s-a parut ca s-a grabit...mi-a facut doar echo, dar nu a masurat CRL si bb tinea picioarele stranse si nu a vazut ce e. Pe urma ea data trecuta mi-a zis sa mai fac analizele abia la 28 de saptamani, dar eu cum pot sa le fac in fiecare zi , le-am facut din nou si Hg a scazut la 11,1 g/dl(in urma cu o luna era 12,4), asa ca mi-a dat sa iau fer. M-a intrebat cum e secretia si mi-a zis sa iau in fiecare luna POLYGYNAX pentru candida.

Am citit prospectul si nu e recomandat femeilor insarcinate. Ce sa fac???

Roxy 16+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Si inca o nelamurire

Acum eu iau vitamine Centrum materna care contin toate substantele de care e nevoie, inclusiv acid folic. Daca si voi luati vitamine, credeti ca mai e necesar, dupa 12 saptamani, sa mai suplimentati acidul folic?
Pentru fetele care sunt in perioada de greturi: daca nu puteti lua vitaminele, care dau si mai mare senzatie de voma, nu e nicio problema, credeti-ma, pentru ca veti irita si mai tare stomacul pe langa sucurile gastrice care il terorizeaza. Aveti in organism resurse pentru vreo 2 luni, nu va faceti griji. Cel putin asa m-a sfatuit pe mine doctorita. Sau luati-le la interval de 2-3 zile, daca va permite starea voastra.
Sa treceti cu bine peste toate neplacerile va doresc.

Murica, 16+

Mergi la inceput