Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Discordia, desi nu eram fan dulciuri inainte, pe timpul sarcinii cu Vlad mi-a fost o pofta nebunaaaaaaaaaaa de dulciuri si m-am umflat cu napolitane si alte minunti pana am ajuns la +25 de kg.

In popor se spune ca e fetitza daca ai pofta de dulciuri....dar uite ca la mine n-a fost asa.
Acum vad ca nu am deloc pofta de dulciuri, ma mananc asa, ca sa am energie.....si presimt ca tot baietel e. DAr nu am nici o dovada deocamdata.
Tu ce-ti doresti un pic mai mult?

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Cata multumesc de raspuns, astazi la 18 merg la primul eco si sper sa fie totul bine.

Eu stiu ca, daca ai inclinatii mai mult inspre dulce va fi fetita, iar daca vrei mai mult sarat si acru va fi baietel.
Eu nu suport sa vad dulce in fata ochilor, in schimb da-mi muraturi sau chestii acrisoare ca le mananc cu drag.
Acum insa toate sunt chestii ce nu tot timpul se implinesc, pot sa doresti exact invers si sa faci fata nu baiat, dar regula de baza din batrani cica asta este.

Sper sa nu ma insel.

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

Mary bine, ca ai aparut. Chiar ma gandeam ce o fi cu tine. Felicitari pentru carucior.

Eu sunt f happy. De aseara misca bebelinele mele intruna. Asa ca, mi-au trecut piticii de pe creier. Astept cu nerabdare eco de 20 saptamani.

Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mai fetelor eu chiar nu am nici o preferinta referitor la bb. Sotul ar vrea baiat, dar pe mine nu ma cheama inima nici un pic pt fata sau baiat. sTiu doar ca am un bebe in burta care vreau sa fie sanatos.
Aseara l-am rugat pe sot sa alegem nume de fata/baiat sa le avem pregatite atunci cand vom afla sexul.
Va fi greu la ales un nume care sa ne placa amandorora.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hola, burtici fericite!!!!

Constat cu muuulta bucurie ca saptamana care tocmai a trecut nu am avut parte de nicio veste proasta. Sa dea Dumnezeu sa reusim sa mergem asa tot inainte.

Mary, felicitari pentru carucior roz!!! Pana la urma ai facut Bitest?

Sabina, ce frumos ca poti sa-ti simti bebelicile miscand... cat astept si eu momentul asta... sunt foarte curioasa cand o sa se inample

Pentru fetele bolnavioare imi pare tare rau ca nu stati foarte bine cu sanatatea. Menajati-va cat puteti, pentru ca asa il menajati si pe bb. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!!!!!

Eu am avut un weekend de rasfat. Am fost la cosmetica si la masaj de relaxare si a fost atat de BINEEEEEE. Mai ca nu am adormit pe masa. Mi-a spus maseoza(sper ca asa se scrie corect) ca sunt foarte incordata si ca nu a insistat prea mult asupra zonelor cu probleme deoarece asta ar fi presupus anumite dureri dupa, stari care s-ar fi transmis si la bb. Cred ca o sa ma mai duc si va recomand si voua, pentru ca e taaaaare bine.

Va pup burtici frumoase, si va doresc o zi superba(cat a mai ramas din ea)

Mira fericita 13+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Madamar felicitari pentru fetitza!! Sa fie sanatoasa!
Ioana si scumpica mea a inceput sa miste mai serios. EU nu-mi faceam probleme, dar cand te auzeam pe tine ma simteam prost ca nu imi pun si eu intrebari d-astea!
Alysh dar cu greturile cum esti??? eu am stat mai bine cu greturile decat la Mircea, dar mai greu cu aciditatea. Si am bagat dulciuri. Am pus 2 kg deja

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, pai nu prea mai am greturi ...revin asa, din cand in cand dar f putin. Au fost mai putine dar o idee mai intense decat la Vlad. Dulciuri nu poftesc dar mananc din inertie. Nu m-am ingrasat pana acum....dar eu am alta varsta a sarcinii.
Ma controlez cat pot sa nu ma umflu totusi. Dar am o foame uneori....
Ah si da, pt prima data testez aciditatea si eu....habar n-aveam cum e....nu apare f des, dar exista

ALI, mami de Vlady si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor care ati fost la eco in seara asa, nu dati deloc de veste?

Laurita, dar 2 kg la 16 saptamani de sarcina nu e mult deloc. Adica eu am 10 sapt si tot p-acolo ma invart... e drept ca am cam scapat lucrurile de sub control, a fost ziua mea (de sf. Gavril) si mi-am cam facut de cap. Plus ca am o greata nasoala care, culmea, trece cand mananc, deci ma tratez . Iar cand vine frigul, oricum pun cam 1 kg -doua, din obisnuinta , ca pisicile. La 16 sapt si un surplus de 2 kg chiar nu mi-as face griji.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!
Ma intorc cu vesti bune.Bebe e bine are exact 8 saptamani si i-am auzit si inimioara.Sunt tare fericitaSa dea Dumnezeu sa ne bucuram toate la sfarsitul acestei odiseii de pui nostrii.
Cu aciditatea m-am chinuit 9 luni la prima sarcina, mai rau a fost spre final cand nu puteam nici sa dorm, nici nu vreau sa-mi amintesc
Acum ma duc sa adorm marmotica!!!
Pupici si o seara minunata sa aveti!!!

8+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Am fost si noi la eco in seara asta. Toate sunt bune si frumoase, raportez copilas cu de toate, translucenta nucala de 0,8, CRL de 56. Dna doctor a spus ca s-ar putea, dar s-ar putea, fara sa imi promita nimic ca e fetita Sa vedem acum daca se razgandeste bebe pana data viitoare. Oricum nu am nici un fel de preferinta. Atata vreme cat e sanatos eu ma declar multumita.

Eu trebuie sa imi fac programarea pentru prima morfofetala 3D/4D. Voi la cine faceti?

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 12+

Handmade by Alina

Mergi la inceput