Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Neata fetele
Dau eu azi.
Vivela daaa, greata asta de nemancare am avut-o si eu. Adevarul e ca e suficient sa scapi 2 zile controlul mancarii si te trezesti cu un kg! O sa incerc sa ma mai abtin de la rele.
Alysh aciditate si greturi mai mici? poate e feti si la tine! Hai cu sincronizarea pana la capat!
danutza, alinutzaa felicitari pentru vestile bune de la eco!
Eu morfofetala de 23 s i fac la medicover, la steriu. Am inteles ca e mai buna. Nu are rost sa platesc in alta parte daca am abonament la medicover..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
18+
Ana Ilinca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Ma bucur pt fetele care au venit cu vesti bune de la eco!
Tuturor fetelor le doresc sa se intoarca cu astfel de vesti!
O zi buna!8+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata!!
Si eu ma lupt cu greturile in continuare...NU mai scap odata de ele,ca nu le mai suport!! M-am ingrasat 1kg pana acum , dar, si eu ca si Vivela, in mod normal mai pun iarna 1-2 kg ..
Dana, Alinutza, felicitari !!!
Mai, eu am un stres, observ ca la bebeii vostri translucenta nucala e micuta fata de cat a fost la bebeu meu...2,19, desi e in limite normale, dar eu tot nu am liniste...
Asa, ce vroaim sa mai zic despre litiaza biliara, frecvent intalnita la femeile gravide. Starea de graviditate declanseaza sau exacerbeaza problemele biliare , deoarece incetineste functionarea normala a colecistului( vezicula biliara) , favorizand staza bilei in colecist, deci aparitia de calculi si infectii...Se poate opera si in timpul sarcinii, doar daca se impune interventia de urgenta.
Mary, felicitari pentru !
va pup si o zi buna!...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/discordia/discordia.jpg)
discordia spune:
Neata, fetele!
Felicitari pt cele care v-ati vazut bebeii la eco.
Legat de greturi se pare ca si la mine functioneaza sa mananc ceva, dimineata neaprat tb sa mananc ceva caci altfel imi este un rau de nu mai pot...
Sincer, acum parca mi-as dori tot fetita sa fie, dar de va fi baietel nu ne suparam, tot copilasul meu va fi, important este sa fie sanatos.
mamica de fetita si 13s+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Felicitari burticilor pentru vestile bune de la eco,sa dea Dumenzeu numai vesti minunate sa avem de aici incolo !!! 14 s+ http://community.webshots.com/album/575361149cWVlfo
moni_or spune:
CRISTINA, la noi translucenta nucala a fost 2.6, dar eu nu am niciun fel de stres... D-rita a zis ca de la 4 in sus e ingrijorator.
Si noi am fost ieri la eco de 12 sapt., la noua d-rita, care imi place tare mult, bebe e bine, isi sugea degetelul, si d-rita banuieste ca e tot baiat, insa a zis ca ma lasa sa mai sper la fata pana la urmatoarea eco, la 12 sapt. se pot da multe rateuri in predictii.
Felicitari tuturor care au fost la eco!
Monica, mami de Luca Andrei si
12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or CRISTINA, la noi translucenta nucala a fost 2.6, dar eu nu am niciun fel de stres... D-rita a zis ca de la 4 in sus e ingrijorator. Si noi am fost ieri la eco de 12 sapt., la noua d-rita, care imi place tare mult, bebe e bine, isi sugea degetelul, si d-rita banuieste ca e tot baiat, insa a zis ca ma lasa sa mai sper la fata pana la urmatoarea eco, la 12 sapt. se pot da multe rateuri in predictii. Felicitari tuturor care au fost la eco! Monica, mami de ![]() ![]() Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
Moni, felicitari pentru bebe
![](baietel.gif)
![](floare.gif)
M-ai linistit , ca incepusem sa ma stresez; am vazut la fete valori mici ale translucentei si incepusem sa imi fac tot felul de scenarii , desi stiu ca e in limite normale, dar spre limita superioara a normalului.
EU am inceput sa am un feeling ciudat, cum ca bebe e fetita...
![](punk.gif)
Cristina,mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Ioana5255 spune:
Buna dimineata fetelor,
felicitari celor care si-au vazut bb la eco.
Eu fac eco morfofetala la 24 de saptamani, inca nu m-am decis daca la CMU sau la Euroclinic. Totusi inclin ca voi ramane pentru eco la dna dr Chiscop de la Euroclinic.
Eu pana acum am pus pe mine 2 kg si jumatate. Am scapat definitiv de greturi. Mie imi mai treceau dupa ce luam MagneB6. Nu stiu daca are vreo influenta sau era doar in capul meu.
Moni ma bucur, ca ai gasit un medic pe masura asteptarilor tale. Conteaza foarte mult pentru linistea ta.
Fetelor eu am alta problema, de care nu mai scap. Am citit in carte, ca arr fi normal, dar la Ale nu am avut asa ceva. De o luna de zile stranut cand imi e lumea mai draga, asa in reprize si am mereu nasul infundat. Parca in ultima saptamana s-a mai descongestionat, dar tot enervant este. La Ale imi curgea sange din nas, dar de nas infundat si stranut nici vorba. A mai patit vreuna dintre voi asa?
Cristina orice e posibil. Ai vazut la mine cum s-a schimbat roata. Daca imi spune iar la 20 de saptamani ca sunt baieti, ma dau batuta si asta e. O sa vedem la nastere produsul final.
Sabina 17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Reallaura spune:
Ioana si eu am nasul infundat uneori am si firisoare de sange, aveam si cu Mirci. Intr-adevar am si stranutat si nu sunt racita, dar nu ceva de speriat
moni-or felicitari pentru vestile bune si pentru ca ati gasit drita cu care va intelegeti bine!
Cristina eu am incredere in presentimentele mamei legate de sexul copilului, eu de fiecare data am simtit.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
18+
Ana Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Neata burtici..felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco..
Eu ma confrunt cu o noua problema..noaptea daca dorm pe spate ma doare ingrozitor, deja nu-mi mai gasesc pozitia..ati patit asa ceva??
Aseara mi-a fost foarte rau ca am si, acum vreau sa vad daca cumva e de la pastilele care le iau..ca parca dupa ce le-am luat a si in ceput greata..
Va doresc o zi frumoasa..