Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)
Raspunsuri - Pagina 12
corinasmile spune:
Ladies, buna dimineata!
va multumesc pentru raspunsuri si totodata imi cer scuze ca n-am fost mai explicita in intrebarea mea: pe mine de fapt ma intereseaza ce carti despre sarcina si ingirjire bebe cititi
Constat cu admiratie ca multe dintre voi aveti deja pitici acasa, deci sunteti mai experimentate si stiti la ce sa va asteptati. Totusi dupa ce carti v-ati condus la prima sarcina?
Sau apelati mai mult la medic? Internet? Ce alte surse de informare aveti?
Eu citesc acum "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" si "Mama si copilul" de Capraru. Ultima mi se pare cam "comunista", zambesc la unele "recomandari" de acolo. Totusi multe sfaturi mi se par rezonabile si de bun simt (atat cat pot eu sa apreciez, fiind noua in domeniu )
Tigruta, asa e, as vrea ca bebe meu sa fie fetita, de fapt cu toata familia ne dorim asa. Dar nu se supara nimeni pe baieti si il vom iubi la fel daca asa iese
Ufff, ma apuc de asteptat sa se modereze mesajul meu si sa apara...
Va doresc o saptamana cat mai reusita la toate!
Corina, 7+
Madamar spune:
Dragutele mele burtici!
Scuze pentru absenta insa am avut o groaza pe cap... plus voma zilnica in urmatoarea perioada...
Cel mai frumos lucru care ni s-a intimplat este ca am avut vineri intilnire cu bebe, care a crescut, are aproape 6 cm si pliu nucal 1.8 mm... eu am inteles ca trebuie sa fie pina in 2 mm.
Iau la citit din urma pentru a recupera tot!
Va pup cu drag si sa stiti ca mi-ati lipsit acut!
Mary 12+
evolutia lui bebe
tigruta spune:
Buna fetelor..imi pare rau pt toate care avem probleme de sanatate..
Eu am fost putin neglijenta cu imbracamintea si uite ca am reusit sa racesc..
Am vorbit cu doctorul si mi-a spus sa iau scobutil, no-spa si nitrofurantoina..am fost mai devreme afara si deja m-au luat iar durerile..offf..
va doresc numai bine fetelor si sanatate multa..aveti grija de voi..
dana81 spune:
Buna burtici!!
Nu am mai intreat de multisor...dar stiti vorba aia "ai grija ce iti doresti?" ca tot intrebam de simptome, ei bine in ultima saptamana am crezut ca mor de atata greatza si voma.Mi-e foarte rau in continuare ca tot glumim ca poate ar fi 2 acolo.Azi merg la prima eco. am emotiiii.sa-mi tineti pumnii!!!
Atata cat am apucat sa citesc...Sanatate bolnavioarelor!!!Felicitari mamicilor care si-au vazut puii la eco, am vazut ca LAURA are carucior roz, FELICITARI MAMICOOO!!!
Noi tot fata ne dorim... acum, important e sa fie sanatos bebe!! Eu simt ca si la Clara ca va fi tot fetitza
Ma duc sa citesc din urma promit ca revin mai pe seara cu vesti de la dr, sper ca bune
8+ CLARA ANDREEA 06.08.08
Reallaura spune:
Buna fetele
Eu sunt inca in bucatarie, dar l-am culcat pe Mircea asa ca e mai ok..
Danutza merci de felicitari si succes si tie azi la eco, sa vii cu vesti bune!
Sanatate tuturor fetelor ca vad ca sunt probleme..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 16+ Ana Ilinca
Vivela spune:
buna fetelor,
intru si eu scurt, ca sunt asaltata de probleme la lucru, sa urez sanatate multa burticutelor cu probleme .
eu nu ma vait decat de greata, e chinuitoare ca e continua, nu-mi trece nici macar o ora pe zi. noroc ca pot inca sa dorm si atunci nu simt nimic.
eu sper ca pe la 12 saptamani sa scap, asa a fost la david si asa sper sa fie si acum.
felicitari celor care au fost la eco si au vazut cum au crescut floricelele din burtica si tin pumnii celor care merg astazi la doctor, sa veniti cu vesti bune. o sa ma duc si eu maine, abia astept.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
R.Cata spune:
Buna burtici dragi
Nu v-am mai scris de ffff mult timp, dar va citesc zilnic....
Noi suntem bine, crestem mari si sanatosi...de-abia astept sa vad dc imi pun carucior roz sau albastru.
Vroiam sa-i raspund lui beluistef ca si eu am avut exact cum a descris ea. Doctorita mi-a spus ca este de la cresterea uterului, cum trage de ligamente. Dar m-a tinut vreo sapt si ceva. Acum parca nu ma mai doare.
Urez sanatate burticilor racite si bolnavioare. Iar celor cu stari de greata va doresc sa treaca cat mai repede perioada respectiva.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Catalina&year=2010&month=5&day=1&babycount=1
Madamar spune:
Ah, fetele, am uitat sa ma laud: se pare ca si noi adapostim in burtica o fetita!!! Ma bucur si ma astept la asta inca dinainte de a ramane insarcinata pentru ca mi-a spus un clarvazator!
Mary 12+
evolutia lui bebe
discordia spune:
Bafta fetele care aveti azi programare la dr, sa veniti toate cu vesti bune.
In ultimele zile am o pofta nebuna de dulciuri, mancare nu prea as manca, dar in schimb dulciuri, mai ales ciocolata... Asta inseamna ca va fi fetita sau baiat? Parca era un mit legat si de ceea ce mananci in sarcina pt a afla ce ai in burtica...
mamica de fetita si 13s+