Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Aleesicoo urat si la tine cu tusea asta...
offf deci cum sa fac sa beau ceaiuri sau nu?? problema e ca de vreo 2 zile am durerea asta..si persista..am luat si no-spa..
ar trebui sa merg la doctor?? nici nu stiu ce sa fac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

Buna seara din nou.
Nu am mai scris de ceva vreme dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi, si acum sa va zic ce am patit aseara, pe la ora 17 m-a luat o durere ingrozitoare in zona lombara care mai tarziu s-a oprit in partea din fata in zona sternului nici nu puteam sa respir plamanii imi erau complet blocati de o durere groaznica.
Bimeinteles ca primul lucru care l-am facut a fost sa plec cu sotul si sora la maternitate imi era frica sa nu se fi intamplat ceva cu bebelul, la maternitate mi s-au facut cateva controale si mi-au dat trimitere la urgente la Sf. Spiridon, la gastro.
Aici asteptand sa se elibereze un pat sa sa pot fi consultata durerile s-au intensificat de imi venea sa ma tavalesc pe jos dar nu a durat mult asteptarea pe hol si s-a eliberat un pat si am intrat la control mi sa facut injectie cu nospa si scobutil si o perfuzie cu nu mai stiu ce.
dupa ce m-au stabilizat m-au trimis la ecografii la un medic chirurg si iar la ecografii si analize peste analize si verdictul dur colica biliara, microlitiaza biliara veziculara, doctorul chirurg mi-a zis ca daca nu eram insarcinata trebuia sa raman sa ma operez pe loc dar asa trebuie sa ma chinui pana voi naste asta in caz ca nu se agraveaza si feresca Dumnezeu trebuie operat de urgenta.
Intrebarea mea este daca stiti ce se face in aceste cazuri si daca mai cunoasteti pe cineva cu asa diagnostic in sarcina?? sunt destul de speriata si nu prea stiu ce sa fac.

o seara buna va doresc.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna seara, dragi burtici!

Ronas, din pacate acelasi lucru l-am patit si eu acum 3 saptamani. M-am chinuit 3 zile in dureri groaznice si , care evident nu au cedat la No spa si am ajuns la spital pentru perfuzii. Diagnosticul a fost acelasi, colica biliara, iar la ecografie s-a gasit si un calcul biliar (o pietricica mica) ce isi face de cap pe acolo.

Din pacate, in sarcina nu prea exista tratament pentru asa ceva, mie mi s-a recomandat doar regim alimentar, ceea ce inseamna fara prajeli, fara grasimi, usor cu ouale, fara mazare, fasole uscata, alune, nuci, seminte, etc. Sunt destule alimente care se pot manca, dar eu inca ma mai lupt si cu greturile si sincer sunt cam frustrata...de foame...
Va trebui sa avem mare grija pana la sfarsitul sarcinii intrucat o noua criza poate insemna operatie...iar operatia anestezie...iar anestezia nu e ok pentru bb. Eu habar nu aveam inainte ca am probleme cu bila, suspectam niste probleme de stomac, intrucat durerile incepeau cu niste arsuri groaznice. Se pare insa ca bila a fost de vina, si abia dupa nastere ii pot veni de hac.

Sanatate multa iti doresc, sa nu mai treci prin astfel de dureri si atentie mare la ce mananci. Mie mi s-a tras de la o ciorba cu zeama de varza si o crema de zahar ars....de care nu o sa mai mananc multi ani de acum incolo....

Pupici tuturor, chiar daca nu v-am mai scris sa stiti ca va citesc zilnic...doar ca sunt mai puturoasa la scris.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

multumesc de raspuns, deja am inceput cu ceaiuri si paine ptajita si maine poate o supa de legume si o sa vedem ce va fi.
Iti doresc sarcina usoara si sa ai grija cu regimul si cu aceasta boala, am citit ca e destul de uracioasa.O seara buna
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanch spune:

buna seara maici cu burtici,

de 3 zile incerc sa termin de citit, in sfarsit am terminat. ma alatur si eu grupului avem bb in burtica de 12 + si un nazdravan de 3 ani si 5 luni.

referitor la greturi si nemancare la mine e cam asa . imi e foame de mor dar imi e greata de tot ce vad. singurele acceptate sunt fructele sincer nu ma prea plang deoarece eu am deja 94kg si e bine ca nu voi lua mult in sarcina. mananc fortat si fara sa miros ceva piept de pui la gratar, cam 70g ca de.... trebuie si 1 iaurt

pe listuta vrem si noi cand va fi timp. Dr. Giuvelea Medlife

va pup
andreea mami lui alex 09.06.2006 si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ronas, Remy, multa sanatate! Va cred ca e greu cu regim insa sigur mai bine decat cu operatie...

O saptamana frumoasa tuturor!

Ioana,

~6ani, ~6ani, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Ronas si Remy, si eu am avut probleme ca si voi la prima sarcina, iar pe langa regim dr. mi-a recomandat si triferment si colebil. La mine problemele au aparut pe la 20 de sapt de sarcina, iar acum am dureri in partea dreapta, vars numai o chestie verde, de la bila probabil. Dupa ce voi naste voi merge si eu la medic, poate e caz de operatie...

mamica de fetita si 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Imi pare rau sa aud ca aveti probleme de sanatate!Sper sa se amelioreze cat de cat,macar pana vin puisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna dimineata!
Eu ma lupt in continuare cu constipatia, am mancat la prune uscate de mi s-a acrit. Acum am trecut pe Activia. Ma lupt cu niste greturi mari si dorm foarte incomod noaptea, nici o pozitie nu ma multumeste si ma doare foarte rau gatul de la dormit.
In weekend am LENEVIT de am rupt, am citit, am dormit si tot asa.

O zi buna va doresc!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Am intrat si la voi sa va intreb ca ati tot fost la controale, in sfarsit ajung si eu diseara si am niste emotiii...[9 cer], dar in acelasi timp am si o teama ca daca nu este ceva bine acolo...
Deci sa revin la intrebare, ma doare de ieri in partea dreapta un pic mai jos de operatia de apendicita si ma doare mai tare cand stau in fund si mai putin daca stau intinsa.Chiar si azi-noapte m-am trezit cu durere, suportabila, dar destul de enervanta.

Aveti idee de la ce ar putea fi ? Sau este ceva rau cu samburelul ?
A mai patit careva asa ?

-icei

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput