Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

nicolcris22 e f ok 150 RON dar e de pers? sau de cuplu? ca mai e un curs de e 250RON de cuplu au postat fetele mai demult ceva cu motherhood...
cris.mario, decenula si ioo si iooo! branza topita! place mult, dar incerc sa nu exagerez..., stiu ca e plina de euri si chimicale, cris mario!! eu nu mai mananc margarina de vro 10 ani cik nu e buna, e cancerigena
Lorex phuu sa nu te deochi, f frumushica esti!
arwen92 welcome back!
Beatrice1982 nope! la fel de nociva e si aia felii, variante impacuitoare sunt philadelphia, almette, perlele de branza cu smantana etc...iar untu treb sa iei nesarat si sa nu papi mult ca faci colesterol , prin alte tari au variante "light" de unt, la noi parca nu am vazut...Daca ai vaci ....e de preferat sa stai departe de tot ce nu e pasteurizat , din cate stu io branza proaspata de casa se face din lapte nepasteurizat si io stu ca e de preferat sa eviti in sarcina tot ce vine de la animal direct si nu e in prealabil: pasteurizat, fiert prajit, gatit in vreun fel sau macar congelat ca si acolo se distrug microbii si bacteriile la minus nu stu cat acu'...sa nu dai cu pietre!
al3csa vad ca ti-ai luat deja nospa fara mine offf cum sa astepti atata la masina??? offf, ce nasol e...acum inteleg de ce injur in fiecare 10 ale lunii (ziua de rata la masina), merita pan la urma...

28+ Yannis

Costa 150- 4 cursuri de cuplu, sau 50 lei/cuplu pe curs. Practic daca le iei pe toate 4 iti fac reducere de 50 ron.

29+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Buna seara mamici!
ma bag si eu in vorba despre micul dejun...eu nu apuc sa manac acasa dimineata si iau micul dejun direct la birou, pe la 8.30...manac o banana mare, un iuart....si mai tarziu pe la 11 un sandwish cu paine integrala, branza, sunca praga sau kaizer, cateodata si un corn cu ciocolata...si pe la un 14 al doilea sandwish care e la fel ca primul.Cateodata, mai manac cate un mar...desi nu pot sa le sufar, le manac...Abea pe la 17 cand ajung acasa manac mancare gatita...cirbite( care nu-mi lipsesc niciodata), supe...apoi seara laptic cald, si ceva fructe..desi uneori imi fac rau seara ca-s acide.Dar in fiecare dimineata manac o banana pe stomacul gol si m-am simtit tare bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Despre cursurile de puericultura am cauta pe net si am gasit mai multe.
Dk vreti dealiat gasiti www.mamicafarafrica.ro/blog/2009/10/14/cursuri-de-puericultura-cu-obtinerea-de-atestat-in-bucuresti/" target="_blank">aici.
Eu o sa sun maine pentru sot.
Pretul e de 50ron/cuplu/curs sau 150 /cuplu/4cursuri.

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Da, exact de cursul asta ziceam si eu. Eu am dat mail si astept sa-mi confirme daca mai au locuri pt sapt viitoare joi si vineri.Sper sa aibe, ca abea l-am convins pe sot sa mergem...

Mergi la inceput

Nopate buna fetelor, ma retrag...desi am dormit azi 2 ore de la 20-22...sunt fericita ca maine e ultima zi la birou si revin dupa 2 saptamani abea...nu am mai avut concediu din iulie!!!! abea stept!
Pupici.
Cred ca o sa mananc ceva totusi ca mi-ati facut foame...eu care in ultima vreme nu mai aveam pofta de mnacare...hmm, ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

am plecat la somnic.tocmai am debordat tot ce am papat in ultimele 5 ore ceva nu i-a convenit la bb.
puup pe toate sa visati cu ingerasi!noapte buna!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

am schimbat si noi semnatura ca sambata facem 25 de saptamani pline.eu cred ca sunt cea mai mica burtica.inainte de sarcina aveam in talie 60cm si acum am 82,5.deci sunt codasa.si la ani,si la marimea burtici,si la kg luate si la tot

24s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Daca s-ar putea sa facem schimb ce bine ar fi... Donez si kg, si cm si cativa ani...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru

da,da,da!!!primesc cu aceasi placere cu care le donezitu doar sa mi le dai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor va multumesc tuturor ptr recomandarile despre margarina/br topita

al3csa ai fost superba la cununie ..si ai o burtica suuper

arwen,blue_rain...geo bn ati revenit

arwen tu cum te mai simti ca vad ca te-ai apucat de treaba

larisel...asa-i k's cele mai frumi combinatii? rosu/auriu

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

1.ma simt mai bine,dar vb voastra"parca sunt cu morcovul intrat" ca tareeeeee mi-e teama sa nu patesc ceva.acum ce sa fac???trebuia sa mai imi fac si eu treaba.sotul ma ajuta,dar cat sa faca si el?daca va veni bb si eu le las asa ca nu am voie sa fac efort unde o sa ajung cu ele???mai am noroc si cu soacra ca ma mai ajuta si ea foarte mult,ptr sot sunt precum un...copil.are grija muuult mai mult decat inaintesi acum intre noi fie vb,credeti ca nu-mi placetoate mofturile si placerile

2.ptr mine rosu si auriu simbolizeaza culorile craciunului!al meu zice ca sa schimbam culorile anul asta,dar nu prea imi convine sa mai dau 200ron doar asa de dragul lelii...desiii,s-ar putea sa mai negociemdepinde de ce aduce Mos Nicolae la ghetute

Mergi la inceput

ce mi-am amintit eu...trebuie sa pregatesc o listuta cu ce am nevoie ptr bb si ptr mine...
si mi-am amintit de cand eram in spital ca v-om avea nevoit de "torsoane"ptr nasterea naturala!
torsoanele(asa am auzit asistenta ca le numea cand am fost internata)=sunt tampoane de vata in fasa sterila.am vazut mai demult un subiect la burticile de sept-oct 2009.promit ca-l voi cauta si va voi da link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Nicolcris vezi ca adresa de mail pe care ai dat-o tu e gresita!!!!
E .com nu .ro
D'aia a dat si linkul respectiv. Dar nu-mi mai aduceam aminte cine a zis si mi-era lene sa rasfoiesc in urma...
si verifica te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

ce mi-am amintit eu...trebuie sa pregatesc o listuta cu ce am nevoie ptr bb si ptr mine...
si mi-am amintit de cand eram in spital ca v-om avea nevoit de "torsoane"ptr nasterea naturala!
torsoanele(asa am auzit asistenta ca le numea cand am fost internata)=sunt tampoane de vata in fasa sterila.am vazut mai demult un subiect la burticile de sept-oct 2009.promit ca-l voi cauta si va voi da link

arwen, e un mail pe contul comun de yahoo cu acest subiect si cum se fac. Aceste tampoane sunt necesare si la cezariana si la nastere naturala, din cate am inteles

Mergi la inceput