Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
sagetutza spune:
Hehehe sse pare ca dau cafeaua dimineata asta...
sooo luati de aici 
Cat priveste micul dejun va las pe voi sa alegeti meniul, mai ales pe "astea" care se vaita cu "multe kg"
gen 6-8 sau pana in...![]()
Eu fac parte din categoria grea, dar nu va dau nimic asa ca munciti frate....![]()
30+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
decenuela spune:
neatza..multumesc sagetutza de cafea....mmmmm...parca are un alt gust...
arwen,,,,hai ca "te cam dai in spectacol" cu anii, kg..etc
glumesc...lasa ca cine are bb ok dar n-a luat kg..e f bine...ti-o zic eu care abia ma car.
Buricul al meu e inca sexy si rapitor..
...adik e inauntru desi am ditamai burtoiul si sper sa ramana asa.
al3csa ce sa zic...niste scumpi..amandoi. sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta...si sa va bucurati de bb.
mariucasara va rog nu mai scrieti despre nesimtirea celor in jur....imi creste tensiunea, pe bune. suntekm in per de criza??? nu...deloc...cred ca suntem intr-o criza de bun simt si civilizatie de cand lumea..si nu stiu cand va fi altfel...
si ca sa ma laud si eu...eram in tramvai...evident nu s-a ridicat nimeni..pleaca cineva....ma asez eu. stau ce stau...urca un mos, destul de amarat...cu prb lapicioare...NIMENI nu s-a ridicat desi erau tineri si oameni in putere in jur...se faceau ca ploua...mi-a fost mila...i-am dat locul...din obisnuinta. lume de kk, scuze.
o daaaaaaaa mos nicolae acusica apare...mmmmmm....abia astept
pt bradul de craciun...am tot incercat combinatii...ceamai dragutza si calda mi se pare rosu-auriu...
fetelor...ma inscriu in grupul ..."somn prost" pe langa faptul ca ma trezesc pe la 3-4....acu si orele alea le dorm prost...
mic dejun va dati seama ca daca ma trezesc la 3...ma ia foamea pe la 6-7....cafeaua o beau asa..de kiki...din obisnuinta, adik...mai mult ca purgativ...iar la micul dejun in general mananc lapte cu fulgi de porumb...desi stiu ca ceilalti sunt muuuult mai sanatosi. auziti nu vreau sa supar pe nimeni...dar va intreb , credeti ca burticile de la tara....cu vaca in curte, cumpara lapte pasteurizat??? nu, cu siguranta. il fierb si gata.
a...unt light...este in hypermarket..e in jur de 6-8 ron mai e cu iaurt...eu nu sunt mare consumatoare , dar am tot timpul.
oricum...cat unt se poate consuma ca sa vb de colesterol. clar decat margarina....mai bine colesterol...
o zi frumu, frumu

30+ 
cris.dogarel spune:
sagetutza, multam de cafelutza. ff buna, sa mai faci
![]()
aseara nu am mai putut intre, ca-mi picau ochii-n gura...
ieri noapte m-am trezit si eu la 3 si n-am mai dormit. asa ca la 3.30 am papat. ca stiam ca merg dimi la analize si nu pot...
so, am avut o zi full ieri: analize de trim III la ora 8, apoi inghetzat de frig pana la metrou( ca am zis io ca e prea aglomerat orasu la ora aia sa pastrez mashina

). m-a durut burta pana am intrat in metrou de m-am speriat ce reactie nasoala are la frig

dupa am luat bilete la teatru ca Ana nu a mai fost de mult si tot face "scena" prin casa
duminica avem deci, "Cenusareasa"![]()
am luat/comandat si perdea ptr camera printzesei mici: imi place de mor: din organza roz pal de tot, cu fluturashi "aplicatzi". o sa fac poze cand vine.
dupa amiaza am fost cu totii la "activitati fizice" : Ana la minifitness, tati la sala si mami la...masaj, ca sala nu a mai incaput in program pana in masaj![]()
si eram si franta.
din pacate am ajuns acasa ff tarziu, ca la intoarcere am prins un blocaj in Otopeni de am facut o ora in loc de 10'...
oricum, mi-am promis ca nu mai fac zile d'astea "lungi" pana nasc.. am bagat no-spa si somn, ca ziceai ca am facut 3 revelioane consecutiv..
aa, v-am luat: glicemia a fost 43

asa ca Miss sfecla scrie pe mine![]()
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris_mario spune:
neata...pupam fetele harnicute....
de cafelutza
....noi astazi calcam ca deh...de luni la treaba,merg la birou ca mai am cate cv de facut si....sa term saptamana asta treburile casei..ca apoi sa ma apuc de cumparaturi ptr cununie![]()
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
buna dimineata...ce cafea buna faceti voi...

... cu multumirile de rigoare...
... am apucat sa vad pozele noi: lorex,al3csa,blue_rain...

...frumoase burtici,frumoase mamici! sa ne traiti sanatoase!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
31+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris ce frumos
...Ana minifitnes..tu masaj...sotul sala...ce relaxare
..si suuper duminica la teatru
...de unde ai luat perdeaua?...offf
se pare ca majoritatea aveti probleme cu glicemia.....
..mai am putin si eu pana aflu
Andreea
25+
cris.dogarel spune:
am citit aseara ce ati scris voi ieri, dar se pare ca m-am cam trezit cu creierul ..neted![]()
imi amintesc ceva de papici, tort super fain la Bea si sampanie
, Mos Nicolae..., fete frumoase foc in poze![]()
se pare ca tin minte chestii esentiale inca![]()
![]()
aa, fetele cu "intalnirea": ati hotarat ceva sigur? ramane 22? io cam tre sa stiu, ca aia e duminica de alegeri si sotzu tre sa mearga la serv, deci Ana tre sa mearga la mamaia, ca sa pot veni. dati-mi de veste, sa montez lumea
. voi ati putea in cursul sapt.? Alexuttza, tu poti chiuli vreo ...X ore
?
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario cris ce frumos ...Ana minifitnes..tu masaj...sotul sala...ce relaxare ..si suuper duminica la teatru ...de unde ai luat perdeaua?...offf se pare ca majoritatea aveti probleme cu glicemia..... ..mai am putin si eu pana aflu![]() Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Andreea, e un magazin d perdele pe Dorobanti, pe stg cum vii de la Romana: au de copii la 20 si 25 lei metrul (eu am sondat si alte mag gen brico si ikea - astea-s in zona si mi-a iesit mai scump). au si normale si prosoape ff faine de bumbac, destul de ieftinutze.
Cris,
29+cu
Ema si
Ana(2003)poze
mamidepuiuti spune:
cris_dogarel...cred ca ceva nu e in regula cu rezultatul respectiv... ar cam insemna sa fii in prag de colaps sau chiar coma hipoglicemica 

... citeste,te rog,ce a scris LARISEL in urma cu cateva pagini despre insulina...ii dau dreptate 

... sa stii ca suna frumos "miss sfecla" ![]()
![]()
...
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
31+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris ms mult...adevarat ca nu este mult 20-25 fata de ce am vazut si eu pe la hipermarketurile astea 
iar cu int..eu nu pot veni duminica la baby expo...o sa ma duc de vineri cred,sa vad ce zice sotul
...so cand se mai poate?
Andreea
25+