Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
blue_rain spune:
hmmm, in sfarsit mi s-a facut foame citind despre atatea variante de mic dejun - asa ca trec si eu sa savurez felia de somon :)
tzontzo manager
30
poze
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_rain hmmm, in sfarsit mi s-a facut foame citind despre atatea variante de mic dejun - asa ca trec si eu sa savurez felia de somon :) tzontzo manager 30poze |
Mananci somon din ala crud???
PS:ce bine iti shade cu burticutza!!
24+ 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
sagetutza spune:
Despre cursurile de puericultura am cauta pe net si am gasit mai multe.
Dk vreti dealiat gasiti www.mamicafarafrica.ro/blog/2009/10/14/cursuri-de-puericultura-cu-obtinerea-de-atestat-in-bucuresti/" target="_blank">aici.
Eu o sa sun maine pentru sot.
Pretul e de 50ron/cuplu/curs sau 150 /cuplu/4cursuri.
30+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
va las ... pe maine.. Somnic usor.
30+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Andre_lina spune:
Citesc...citesc, citesc si imi ploua in gura... mama, ce de mancaruri, uh, unii au luat 14 kg deja!!! hello!!! milaaaa!!!!

33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
blue_rain spune:
Multumesc lorex:)Te-am admirat si eu. Imi place tare mult camasa ta cu brosa si rochita gri.
Nu mananc somon crud, nu e indicat in sarcina. Il mananc preparat la aburi sau prajit, acu din motive de lene
l-am prajit.
tzontzo manager
30
poze
blue_rain spune:
Andrelina, ce frumos e bebe :) I-ati gasit si numele potrivit?
Noi inca nu...
Citisem ca in Kabala se spune ca de fapt, copilul oricum vine deja cu un nume, are un nume predestinat, doar ca trebuie sa i-l descoperi, si acest lucru se intampla dupa ce se naste ![]()
tzontzo manager
30
poze
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_rain Andrelina, ce frumos e bebe :) I-ati gasit si numele potrivit? Noi inca nu... Citisem ca in Kabala se spune ca de fapt, copilul oricum vine deja cu un nume, are un nume predestinat, doar ca trebuie sa i-l descoperi, si acest lucru se intampla dupa ce se naste tzontzo manager 30poze |
Multumesc mult pentru complimente :)
Ne-am gandit la Pavel-Ioan, dar nu e fixat inca. Fara sa citec kabala, m-am gandit ca voi sti cum sa ii zic dupa ce il vad prima data.... ramane de vazut
33+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D
alicredo spune:

BEA 

BEA 

sa ne traiesti si sa ai un an minunat alaturi de bb drag!
am scris rpd sa nu treaca ziua! ma pun la un film si revin.pupe 
27+ 
My_Lady0091 spune:
ceao fete...ce va fac burticutzele...?sunteti sanatoase???poooooooop u

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice