Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Lorex ce mamica frumusica si ce burtica pe masura ...

Al3csa si tu la fel foarteeeeeeeeeeeee frumusica si tu si burtica ...

Eu la micul dejun pap un corn cu cioco ...bine recunosc, in unele dimineti chiar doua , cu laptic (in laptic pun un sfert de lingurita de ness ca asa gol parca nu prea merge) si ca sa mai diversific in unele dimineti mai pap si laptic cu una, doua felii de paine prajita cu unt si gem.

Aaaaaaa si apropo de nesimtirea la romani ..va spun eu NU ARE LIMITE ... alaltaieri ma duceam la dentist cu troleul ... si cum era mai mult decat aglomerat, iar eu in intarziere , m-am urcat si m-am postat in dreptul scaunelor cu regim special ...dupa vre-o 4 statii se ridica o tanti ....nu ca sa imi dea mie locul ...ci fiindca urma sa coboare si ma asez si eu ...nu apuc sa stau nici macar o statie ca la urmatoarea statie urca un mos care nici nu urcase bine in troleu si ma si luase ca domnisoara va rog sa ma lasati sa stau jos ... ...atat de socata am fost incat m-am ridicat aproape automat de pe scaun ...si pe urma i-am bagat si eu burta in fata ca sa vada ...insa nesimtitul ...nu a avut nici o jena ...se facea ca se uita pe geam ... ...asta e povestea mea ...Aaaa si singurul loc unde cineva a "observat" ca sunt gravida a fost la o covrigarie, iar un nene ma ia ca sa ma duc in fata ...

Elena, 28+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Al3csa pai ce burtica mare ai! sa-ti traiasca!!! cum sa nu-ti de loc in masina? si ce poze frumi la cununie!
Acu' ne pune si CRIS.Mario pozele de la cununie

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

La multi ani Bea!
Branza topita poti sa o inlocuiesti cu mozzarela (este indicata in sarcina). Tocmai acum 10 minute am sunat-o pe mama sa ii spun sa imi faca branza topita, nu stiu cum o face :) Citisem aici si mi-am amintit ca si mama facea.

Dimineata, cand am timp ( ma culc foarte tarziu 12 - 2 noaptea, si la 8 ma duc la birou, in principiu) mananc urmatoarele: lapte cu cereale/biscuiti, gris cu lapte, tocanita de legume calite - cu oua, paine cu ou, paine cu unt, banane,kiwi, sucuri naturale - de obicei de portocale. Partea mai proasta e ca uneori uit sa mananc - in special la birou. Acu' am zis ca o sa luam un frigider in birou, sa avem tot timpul ceva in el, ca altfel o sa lesinam intr-o zi de foame, si nu o sa stim din ce cauza :)

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Beatrice1982 nope! la fel de nociva e si aia felii, variante impacuitoare sunt philadelphia, almette, perlele de branza cu smantana etc...iar untu treb sa iei nesarat si sa nu papi mult ca faci colesterol , prin alte tari au variante "light" de unt, la noi parca nu am vazut... 28+ Yannis

E si la noi, de la President varianta albastra. Dar mie imi place cel semisarat foarte tare.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

arwen92 te iertam daca ne trimiti si noua un borcan de muraturi
Chiar, ce ai pus?

-----------------------------------------
29+ cu Dragos-Andrei

gogosari cu morcovi si conopida...mai am de pus varza si castravetii...

ah...si gogonelele
anul asta am fost mai puturoasa la muraturi!

22s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna, tuturor! N-am mai avut timp sa intru la scris, dar la citit, zilnic lecturez. In general, cand vine vorba de alimentatie, prefer mama natura. Ma gandesc mereu "mama lui Eminescu nu manca cutare si cutare, manca ce se gasea pe la Ipotesti...si ce copil a facut!!!". Nu cred in variantele astea ca e mai bun ce vedem prin rafturile magazinelor decat ce putem face cu manuta noastra. Eu imi cam fac tot, e o adevarata topitorie in casa mea, nu numai pentru mine, dar si pentru fetita de 4 ani. Asa m-am obisnuit de cand o am pe ea si cred ca asa e bine.
Problema mea de ceva vreme este ca nu ma pot odihni noaptea, adica adorm foarte greu si as dormi dimineata foarte mult. Ori, cel mai odihnitor, cel mai sanatos somn este dupa ora 22, nu dupa ora 02,30-03. Voi cum stati cu somnul?
Cat despre kilogramele luate in 26 de saptamani sunt mai mult de 10, dar si la sarcina anterioara am luat 25 de kg pe care le-am dat rapid jos. Stiu ca greutatea revine, dar nu si sanii, vergeturile... La prima sarcina am facut retentie de apa (manacam sarat) si de asta m-am umflat atata, acum sunt ok, burta ma tradeaza si sanii enormi (aveam 70 B la cupa, acum am 85 C).
Inca nu am inceput sa cumpar pentru cea mica, pt ca vreau sa zugravim un pic, o igenizare a apartamentului care are toti peretii scrisi de domnisoara noastra (acum are 4 ani), dar ii voi cumpara, vreau sa nu fac diferente, sa aiba si ea totul nou (carut, patut, premergator, scaun de masa), pe cele vechi le-am tot dat la diversi si le voi da, in final, la o familie de saraci. Hainute mai am, dar tot voi cumpara. Eu am fost a doua si mereu primeam haine de la cea mare si nu imi convenea deloc sa vad cum ei i se luau noi, iar mie mi se dadeau uzate. Ma voi stradui din rasputeri sa nu fac niciun fel de diferenta intre copii. Singura grija este daca o voi putea iubi la fel de mult ca pe cea mare, doar asta ma framanta. In foarte multe familii se face o diferenta sufleteasca, emotionala intre copii (tata iubeste mai mult pe unul, mama mai mult pe altul)si ma gandesc daca poti sa iubesti la fel doi copii (care sunt convinsa ca vor fi diferiti).

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1362

Poate va mai dau idei de mic dejun. Eu mananc un iaurt de baut cu cereale sau cu croissant. Nu sunt exemplu de urmat.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

bea io pap biscuiti cu nutella da io nu sunt un exemplu!. Sau mai pap pankakes americane cu un sirop special de pankakes sunt ca niste clatite da mai groase pankakes astea si face sotu in diminetile de weekend.
28+ Yannis

vreau si eu reteta ca,tareeee de mult caut si eu si nu gasescfa un bine si induplecate si de pofticioasa

am ajuns la zi cu cititul si mi-am notat si eu pe hartiuta ce am de sus,dar merg sa papcesc si eu ceva si apoi revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

arwen92 te iertam daca ne trimiti si noua un borcan de muraturi
Chiar, ce ai pus?

-----------------------------------------
29+ cu Dragos-Andrei

gogosari cu morcovi si conopida...mai am de pus varza si castravetii...

ah...si gogonelele
anul asta am fost mai puturoasa la muraturi!

Pune sigiliu pe camara, ca poate ramai fara ele.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Bea !

28+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput