Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

dar de branza topita....nu stiam......

si daca am vaci, pot manca branza facuta de mami???????????????

de acum o sa mamanc paine cu untura.............

Ha, ha, ce amuzanta esti cu untura...
Cre ca daca t etine colesterolul, da, e mai sanatoasa decat brz topita sau marga

Branza facuta de casa de la vaci iti recomand din tot tot sufletul, in fiecare zi sa mananci.As vrea si eu sa am.
eu am mancat pana acum numai lapte si branza de vaci de la o vecina de-a mamei de la tara (acum nu mai da lapte vaca ) si n-am avut nimic. Stiu ca se spune sa te feresti ca nu-s pasteurizate dar eu m-am gandit mereu ca la tara fetele gravide nu mananca pasteurizat.Prefer natural 100% si nu de la vaci hranite cu hormoni.
Dar discutia asta a mai fost prin primele trei luni de sarcina..

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oooooooff si ce mai imi placea...............
acu oare cu ce sa il inlocuiesc?
dimineata???????
paine cu gem si ceai......ca altceva...................

unt nu ca face colesterol...........ala nu......ala nu....................
holy heaven............

voi ce mancati la micul dejun..............de ex?????????????

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bea io pap biscuiti cu nutella da io nu sunt un exemplu!. Sau mai pap pankakes americane cu un sirop special de pankakes sunt ca niste clatite da mai groase pankakes astea si face sotu in diminetile de weekend. La mami aks mancam paine cu almette sau paine cu unt si miere sau paine cu unt si gem sau paine cu cascaval. cel mai sanatos posibil insa ptr micu' dejun: lapte cu cereale, da cereale mussli d-alea fara indulcitri si alte balarii si daca ti se par prea fade poti adauga miere...io din astea mai mananc cand ma simt prea vinovata si vreau sa "dreg" raul produs cu nutella

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

dimineata???????

holy heaven............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Eu de ex mananc merdenele .. covrigi .. Si asta pt ca nu mananc acasa .. Daca as manca acasa crede-ma ca nu as tine cont ca ala are colesterol ca celalalt ingrasa .. Eu cand stau acasa ma trezesc tarziu .. si mananc mancare de pranz ... Da ar fi buna paine prajita cu unt si cu gem cred ca am sa pap si eu un pic mai incolo ..

26+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

AAAAAAAAA! Si daca la micu dejun de ex, bem cum au zis Lorex si Onitza sucuri proaspete de fructe si legume pe stomacu gol, hi hi hi si apoi Lapte! cu miere si cereale!!!! mergem apoi direct la toaleta! si asa respectam indicatiile medicilor cum ca sa nu ne constipam si nici nu mai facem hemoroizi si nu ne mai rupem curu'n 2! na ca am zis-o!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

eu mananc lapte cu cereale, sau unt cu gem si cu ceai sau si mai bun, paine prajita cu unt , miere de albine si lapte fierbinte.
Preferatul meu? Oul fiert molcutz!!! Neaparat de la gaini crescute acasa, nu din alea ingramadite in baterii si crescute cu hormoni (v-am innebunit cu hormmonii).
Eu cred in unt.Se gaseste si mai light cum spunea Alex, ins cu 65% grasime (in general se gaseste la 85%) dar atat timp cat nu mananci in fiecare zi e f bun
Si vb aia..la copil trebe si un pic de grasime animala, pt creier ;)

Alex, eu chiar azi dim la 7 jum am baut un suc de mere la storcator iar la 8 jum am baut lapte cu cappucino si paine de secara.Si ce bine a fost!!
24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:

dimineata???????

holy heaven............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Eu-s exemplu ambulant de ASA NU!! Eu mancam dimineata margarina (nu unt ca ala nu-mi placea! ), uneori icre dar ff putin... de la o vreme nu mai agreez margarina (oricum nu mai mancasem de vreo 10 ani, ma si miram ca am avut pofta) asa ca mananc o feliuta-doua de paine cu rosii, castraveti si masline. Beau ceai sau cacao... In ultimele zile m-am "imprietenit" cu tot soiul de salate.. cam astea!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Seara buna fetele!

Beatrice1982 eu mananc lapte cu cereale dimineata sau lapte cu o felie de paine unsa cu unt si miere.
Untul e bun daca nu exagerezi. Exista si variante cu mai putina grasime dar eu nu am cumparat niciodata. Branza facuta de mami a ta iarasi e buna. Eu stiu ca branza se obtine din lapte fiert deci e safe.

Cris_mario felicitari!

arwen92 bine ai revenit!

Multumim de aprecieri! Azi nu prea a avut chef Sara de decupat, lipit, etc, dar m-a ajutat la curatenie, si-a adunat hainele de pe rastel si le-a pus la ea in dulap

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

I-auzi Bea ce zic fetele! Poate salvam branza lu mami in meniu! Intreaba pe mami tau cum face branza ca dak fierbe laptele inainte, poi aia e cea mai buna mancare! Sanatoasa, fara hormoni! f bun! Home made vorba ceeea'

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am pus si eu niste pozici

26+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput