Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

La multi ani BEA!!! Sa ai sarcina usoara pana la capat si sa te bucuri de un bebe sanatos!!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

mersi mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la fel iti doresc si tie!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu cum musai sa manc la 6 dimineata.....................
apoi nu pot toata ziua fructe si supa si lala lala lalaalalala

tre sa mai bag si altceva...............

margarina stiam ca nu e buna...............
in toata sarcina daca am mancat vreo 3 felii de paine cu margarina........cam atat..................

dar de branza topita....nu stiam......

si daca am vaci, pot manca branza facuta de mami???????????????

de acum o sa mamanc paine cu untura.............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eu cum musai sa manc la 6 dimineata.....................
apoi nu pot toata ziua fructe si supa si lala lala lalaalalala

tre sa mai bag si altceva...............

margarina stiam ca nu e buna...............
in toata sarcina daca am mancat vreo 3 felii de paine cu margarina........cam atat..................

dar de branza topita....nu stiam......

si daca am vaci, pot manca branza facuta de mami???????????????

de acum o sa mamanc paine cu untura.............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Lysteria este motivul pentru care nu sunt recomandate branzeturile facute din lapte nepasteurizat in sarcina. Nu cred ca poate sa-ti spuna cineva sa nu mananci branza facuta de mamica ta. Dar asta pentru ca e ziua ta !

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, vreau sa va recomand o carte f amuzanta si cum am tinut sa va arat neaparat si coperta a trebuit sa-mi fac cont cu poze...asa ca...here I am! Mi-am pus poze la semnatura

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">pozele mele

Hi HI HI, io o citesc deja de o saptamana! , adik in fiecare seara inainte de culcare citesc cateva pagini dar adorm rpd, de aia nu am spor F tare si realista!!! Bine nu-mi convine ca zice si d-alea rele ca sanii nu-ti revin la ce erau inainte ca raman naspa dupa alaptare, ca bikinii nu mai porti... da io nu cred! asa e la ele! la americance nu la noi , in rest e foarte tare cartea!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Arwen, sa ne pastrezi si noua muraturi pentru cand o sa avem pofte.

Pana atunci ce mai faci?

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Daaa si eu mai am jumatate de ora si gataaaaa!!!!!!! Plec acasa Iar de luni vreau sa vb cu dr meu sau cu dr de familie sa-mi iau medical .. Nici nu ma intereseaza cum il iau 100% .. 75% .. Chiar nu ma mai intereseaza .. Vreau pur si simplu sa stau acasa .. Sa scap de idiotii astia de aici care si asa mi-au facut muuult rau de cand am ramas gravi .. Si vreau sa-i las si eu cu curu in balta ... Asa cum au vrut ei sa ma lase pe bine .. Asa pe neasteptate .. ...
Azi m-am enervat asa de tare .. de ma cam doare burtica si nici no-spa numai am .. Tre sa cumpar!!!

Hai va Vb cand ajung acasa

26+ Yannis Andrei

Foarte tare! offf asa-mi vine si mie de multe ori sa fac la fel!!! si io vreau sa stau AKASAAAAAA!!!!! gata orice altceva ma enerveaza teribilll! ce coincidenta! si mie mi s-a terminat no-spa azi! hai sa cumparam!

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si eu stiam de branza topita ca nu e ok datorita faptului ca in compozitie se amesteca tot felul de branzeturi stricate, carora gustul alterat le este "ametit" de arome de ciuperci, verdeturi etc.

Cred ca branza topita e un fel de parizer al branzeturilor.

30+

De acord, si eu stiu tot asa.Eu nu mai pon gura demult pe branza topita sau margarina.Am mancat destul in studentie

24+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Bea....am vz ca ai mai scris si alta data si vroiam sa-ti zic....incearca sa eviti branza topita, se pare ca de la capitolul ..lactate , e cel mai nociv aliment....am vz asta si la tv..datorita procesului de frabricatie...temp f mari...etc ca si margarina dealtfel

30+

mananc hochland, de ala feliii.........simpla
nici aia nu e buna??????????????????????????????/

untul???

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

nici aia nu e ok....tot ceea ce presupune temperatura si multa prelucrare industriala....cred ca tre sa ne limitam la preparatele lactate mai.."primitive" ca sa le zic asa....toate astea nou aparute...cu tot felul de combinatii care ne fac cu ochiul si ne fac sa le cuumparam...tre sa ne abtinem..:(( .... untul e ok

30+

Mergi la inceput

nicolcris22 e f ok 150 RON dar e de pers? sau de cuplu? ca mai e un curs de e 250RON de cuplu au postat fetele mai demult ceva cu motherhood...
cris.mario, decenula si ioo si iooo! branza topita! place mult, dar incerc sa nu exagerez..., stiu ca e plina de euri si chimicale, cris mario!! eu nu mai mananc margarina de vro 10 ani cik nu e buna, e cancerigena
Lorex phuu sa nu te deochi, f frumushica esti!
arwen92 welcome back!
Beatrice1982 nope! la fel de nociva e si aia felii, variante impacuitoare sunt philadelphia, almette, perlele de branza cu smantana etc...iar untu treb sa iei nesarat si sa nu papi mult ca faci colesterol , prin alte tari au variante "light" de unt, la noi parca nu am vazut...Daca ai vaci ....e de preferat sa stai departe de tot ce nu e pasteurizat , din cate stu io branza proaspata de casa se face din lapte nepasteurizat si io stu ca e de preferat sa eviti in sarcina tot ce vine de la animal direct si nu e in prealabil: pasteurizat, fiert prajit, gatit in vreun fel sau macar congelat ca si acolo se distrug microbii si bacteriile la minus nu stu cat acu'...sa nu dai cu pietre!
al3csa vad ca ti-ai luat deja nospa fara mine offf cum sa astepti atata la masina??? offf, ce nasol e...acum inteleg de ce injur in fiecare 10 ale lunii (ziua de rata la masina), merita pan la urma...

28+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Daaa si eu mai am jumatate de ora si gataaaaa!!!!!!! Plec acasa Iar de luni vreau sa vb cu dr meu sau cu dr de familie sa-mi iau medical .. Nici nu ma intereseaza cum il iau 100% .. 75% .. Chiar nu ma mai intereseaza .. Vreau pur si simplu sa stau acasa .. Sa scap de idiotii astia de aici care si asa mi-au facut muuult rau de cand am ramas gravi .. Si vreau sa-i las si eu cu curu in balta ... Asa cum au vrut ei sa ma lase pe bine .. Asa pe neasteptate .. ...
Azi m-am enervat asa de tare .. de ma cam doare burtica si nici no-spa numai am .. Tre sa cumpar!!!

Hai va Vb cand ajung acasa

26+ Yannis Andrei

Foarte tare! offf asa-mi vine si mie de multe ori sa fac la fel!!! si io vreau sa stau AKASAAAAAA!!!!! gata orice altceva ma enerveaza teribilll! ce coincidenta! si mie mi s-a terminat no-spa azi! hai sa cumparam!

28+ Yannis

Eu mi-am luat doza desi sincer preferam sa nu am nevoie .. oricum face minuni .. nu ma mai doare absolut nimic

26+ Yannis Andrei

Mergi la inceput