Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

asa...gata cu toatema apuc de scris romanulvoi scrie mesaje scurte si mai multe ca sa nu pierd mesajele ca am vazut ca sunt probleme cu cele lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Geo76 eu sunt convinsa ca imi voi iubi copiii cu aceeasi intensitate dar diferit.

Apropo de nesimtirea mosilor din tramvai imi aduc aminte de o faza de cand eram gravida cu Sara. Acum nu mai merg in Bucuresti decat cel mult o data pe luna cand vin la control dar atunci mergeam zilnic cu RATB-ul. Si intr-o dimineata, dupa ce mersesem sa dau sange pentru analize ochesc un loc liber. Fericire mare, numai ca pana m-am miscat eu cu burtoiul in aglomeratie, un mos isi aseaza sacosele pe scaun. Il intreb politicos daca sta jos si imi raspinde intr-un sictir total: "Nu, stai tu, ca oi fi obosita!" Eu vad toate culorile si ii raspund "Obosita nu prea sunt dar sunt GRAVIDA". Si replica mosului pe care o sa o tin minte pana mor "Da...Gravida la 12 ani!" Tot tramvaiul s-a intors spre mine de imi venea sa scot buletinul

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

la multi ani bea! sa ai parte de t0t ce iti doresti si ce este mai bun in lume!
sa ai un sanatos,voios si papicios!
BEA
BEA
BEA

PS:SCUZE PTR INTARZIERE!

22s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

larisel-frumoase nume

alexutzzza-ai un sot belea(im sensul bun)si eu vreau un tort ca ala

cristies-si eu eram amenintata de verisorii mei mai mari cu tunsul si chiar functiona.eram iedul ispasitor ca sa nu ma tunda

geo76-si eu am aceleasi probleme cu somnul.adorm tarziu si ziua dorm pana la pranz.azi cel putin m-am trezit la 1,ieri la 12,alalteri la 2.la mine se trage de la o "prostie"ca a fost baiatul sotului la noi si stateam cu el sa ne jucam pana tarziu(1-2)si acum mi-am dereglat ceasul biologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

La mine cu somnul e si mai aiurea, adorm foarte tarziu, dupa 12:00 - 2:00 dimineata, si pe la 7 jumate, cel tarziu 8 ma trezesc. E drept, deja incep oricum sa sune telefoanele de pe la 8:00. Si din pacate, nici nu dorm dupa masa... Noroc ca inca nu simt oboseala, din contra, sunt plina de energie, da' ma gandesc bebe cum o fi oare?

tzontzo manager 30
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Intru repede sa urez draga noastra sarbatorita de azi, apoi citesc dun urma. So,

LA MULTI ANI, BEA!!!!!!! sa ai parte de bbe sanatos, sotz iubitor si rabdator ca pana acum, nashtere ushoara si... multe bucurii de la viatza.

Cris, 29+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

mariucasara-foarte tare faza.imi si imaginez:"gravida la 12 ani"

sani-nici eu nu stiu ce si cum sa-i pregatesc ptr alaptat.probabil atunci in spital culanga mine

buricul-si mie mi-a oesit in afara si chiar daca se vede urat,sunt multumita asa...am vazut in spital la o mamica care trebuia sa nasca mult mai urat si nasol.sper sa nu se ajunga acolo.

bagajul de spital-o sa ma apuc luna asta sa-mi fac o listuta cu tot ce mi-ar fii necesar si apoi din decembrie ma voi apuca sa cumpar.in ianuarie as vrea sa fie gata ca la colul meu...sper si ma sa nu se gandeasca bebe la vreo surpriza.in plus pe 30 ianuarie fac majoratuliar pe la inceputul lui febr as vrea(intentionez)sa fac si eu cununia.

si la mine Craciunul imi miroase a portocala, mar copt cu scortisoara,vin fiert!dar nu stiu de unde am "prins"asta

cris_mario-eu am tensiunea foarte mica.de la 8-8cu 5 pana la 9 cu 5 maxim.in toata sarcina nu am ajuns si eu la 10.poate doar cand ma speriam de cate vreo problema sau ma enervam,dar nu cred.

burticile si eu am brad artificial si l-am facut tot rosu cu auriu si am fost foarte incantata de el.toate prietenele care eu venit la mine si-au facut poze cu el.cei drept anul trecut l-am luat si eu si pe brad cu gloabe si funditele de catifea(mi-e imi plac la nebunie)am dat ~500ronasta a fost dorinta cumnatului meu.

branza topita-cei drept pana acum nu am mancat chiar deloc in toata sarcina,dar acum la ea

Mergi la inceput

fetele multumesc ptr reprimire

asa...acum va rog sa nu datidaca voi va laudati cu bunatatile,permiteti-mi si mie sa ma laud cu kg luate.la inceputul sarcinii slabisem 6 kg,si acum le-am recuperat!dar doar atat!am luat 6kg si ma rog sa mai iau(cei drept m-am cantarit pe 31 oct si atunci aveam 55kg)sper ca acum sa mai fii luat un 1-2kg
si eu vreau la intalnirea de grup

si cam atat deocamdata!am terminat si cu scrisul si cu cititul !
SUNT LA ZI!

inca astept reteta aceea

Mergi la inceput

am schimbat si noi semnatura ca sambata facem 25 de saptamani pline.eu cred ca sunt cea mai mica burtica.inainte de sarcina aveam in talie 60cm si acum am 82,5.deci sunt codasa.si la ani,si la marimea burtici,si la kg luate si la tot

24s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

am schimbat si noi semnatura ca sambata facem 25 de saptamani pline.eu cred ca sunt cea mai mica burtica.inainte de sarcina aveam in talie 60cm si acum am 82,5.deci sunt codasa.si la ani,si la marimea burtici,si la kg luate si la tot

24s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Daca s-ar putea sa facem schimb ce bine ar fi... Donez si kg, si cm si cativa ani...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 28+ Sebastian Petru

Mergi la inceput