Romanii din strainatate si alegerile
Raspunsuri - Pagina 14
ramoneloo spune:
bineinteles ca au dreptul sa voteze.este,din cate stiu eu,un drept al cetateanului consacrat de Constitutie.la fel ca si obligatiile care decurg din calitatea de cetatean roman,chiar dc el locuieste in sua,etc;doar nu e de capul lui pe-acolo si face ce vrea el pt ca este roman si nu se supune regulamentelor tarii respective!acest drept nu li se poate lua decat prin referendum,pt modificarea Constitutiei.cred ca am fi singurii care am face asa ceva si ne-ar arata cu degetul toate natiile lumii.e absurd ce se insinueaza aici,parerea mea.
doruletz spune:
Citat: |
Eu nu sint un admirator ai lui nastase, voiculescu sau patriciu. oamenii au etichete, nu poti discuta normal cu cineva - chiar in contradictoriu - cind de la inceput il clasezi printre unii care sint "descalificati" |
Faptul ca tu esti pro Basescu nu mi se pare ca te descalifica in vreun fel |
te cam contrazici. "etichetele" pe care le pun io ("pro-nastase) sunt "descalificante" iar etichetele pe care le pui tu ("pro-basescu") nu descalifica. Bine, de acord, daca zici tu... nu prea vad logica da' sunt multe lucruri care se petrec acuma pe la sustinatorii megacoalitiei si carora nu le vad nici o logica asa ca unul in plus sau in minus ce mai conteaza:))
Recunosc insa ca, nefiind om politic, mi-e foarte dificil sa discut cu cineva care isi schimba opiniile de la un mesaj la altul. Ba ca nu se poate discuta din cauza "etichetelor" ba ca de fapt "etichetele" nu impiedica discutia, ba ca "presa e la fel peste tot", ba ca presa romana nu are aceeasi calitate, ba ca ziarele straine scriu "aberatii" ba ca de fapt spun adevarul (dar il spun degeaba ca oricum, erau "multi generali pe vremea aia" si e "aberant" sa vrem sa stim acuma care ce grad a avut )
Daca tot esti la curent cu presa straina ar trebui sa sti ca ziarele straine nu scriu pentru spectatorii tvurilor romanesti si nici pentru votantii din tara, scriu pt ca cititorii lor sa-si faca o idee despre ce se intampla prin alte parti. Si informatia cum ca Geoana nu a aparut din neant asa ca fat frumos pe calul alb ci ca avea un anumit "trecut" familial care il leaga de iliescu (si pe care s-a bazat "ascensiunea" fulgeratoare de la inginer la ambasador in USA) era importanta. Dealtfel in acelasi articol spune si de unde a aparut basescu vad ca asta n-ai mai citit:). Despre familia "criminala" a lui geoana nu scrie nicaieri in articolul ala si nici nu-mi amintesc sa fi citit pe undeva asta, probabil confunzi cu articolele ziaristilor mercenarilor romani care se intrec care mai de care in astfel calificative :)
Nici un mare corupt nu a fost condamnat. Spune-mi tu un mare corupt condamnat. Tot ce se poate ca eu sa nu stiu. |
devine amuzant, deci tu faci o afirmatie si eu trebuie s-o exemplific?:)) Argumentul asta seamana cu ala despre existenta strumfiilor aurii: "eu afirm ca exista strumfi, dovedeste-mi tu ca nu exista":)
Nu eu am zis aici despre "marii corupti", "nume sonore" care n-au fost condamnate etc , tu ai facut mereu trimiteri la ei ori de cate ori cineva aminteste de masurile anticoruptie luate in ultimii 5 ani. De aceea iti cerusem sa ne dai si cateva exemple ca sa ne lamurim la cine te referi. Insa inteleg ca e dificil de dat nume si inteleg si de ce:)
Eu am afirmat doar ca votantii lui geoana ar trebui sa-si caute alte argumente justificative, unele mai valabile decat asta cu ineficacitatea masurilor anticoruptie. Pt ca e absolut ridicol sa reprosezi ca nu au fost condamnate personajele pe care tocmai le-ai votat:))
sirimie spune:
Deci nu ne intelegem, daca tu zici ca eu imi schimb opiniile inseamna ca ma intelegi gresit. Alta explicatie nu am.
Nu e nimic
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
xenocid spune:
Iar a scris "Alina Mungiu Pipidi" un articol.
De data asta in WSJ
Uitati'va cat de oparite sint comentariile
sirimie spune:
Este ce sustine si ctp-ul
Basescu reprezinta ura si Geoana frica de intoarcerea comunismului. Si aparent frica a fost mai mare ca ura.
Eu as zice ca sint la egalitate, la scorul strins care a fost.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei