Romanii din strainatate si alegerile
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
Eu nu sint un admirator ai lui nastase, voiculescu sau patriciu.
Asta e o problema mare in Romania, oamenii au etichete, nu poti discuta normal cu cineva - chiar in contradictoriu - cind de la inceput il clasezi printre unii care sint "descalificati" dintr-un motiv sau altul din punctul tau de vedere.
Cit despre condamnarile de coruptie - eu ma refeream la marea coruptie, la nume sonore. Bineinteles ca au fost unii condamnati, eu nu am declarat niciodata contrariul.
Disciplina de partid - cea gaunoasa - e condamnabila in orice partid. Iar nu inteleg unde am declarat eu altceva.
Edit: despre ce scrie le monde: eu am sustinut ca nu e obiectiv ce scrie acolo. Nu mi se pare interesant sa ma trimiti sa le scriu ca nu sint de acord cu ei daca tu nu esti de acord cu mine..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
danielag spune:
Simona, e o mare diferenta intre "etichetele" puse in baza opiniilor si "etichetele" puse in baza unor fapte (lucruri intamplate, verificabile).
De exemplu e un fapt verificabil ca Iliescu a chemat minerii in Bucuresti in iunie 1990 si le-a si multumit apoi. Daca pui o "eticheta" in baza acestui fapt (verificabil) nu e acelasi lucru ca o "eticheta" pusa in baza unei opinii. Cum ar fi opinia ca Iliescu este / a fost KGB-ist pentru ca se pare ca a fost racolat in structurile respective cat timp studia la Moscova. (Acum, eu nu stiu ca ar fi dovedita informatia cu Iliescu si KGB, ca in cazul asta ar trece de la o simpla opinie/presupunere la fapte verificabile).
Daniela
sirimie spune:
Daniela ai mare dreptate.
Eu ma refeream la faptul ca aparent eu am "eticheta" de "admirator a lui nastase, patriciu si voiculescu" si aparent din cauza asta cineva care nu ar fi un admirator al respectivilor nu poate pretinde de la mine sa port o conversatie normala...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
clau2toma spune:
"De exemplu e un fapt verificabil ca Iliescu a chemat minerii in Bucuresti in iunie 1990 si le-a si multumit apoi."
Vin cu o remarca .Iliescu a facut un compromis si a adunat apoi minerii sa le multumeasca ca sa plece mai repede .Ca nu te puteai intelege cu ei .Pe ei nu Iliescu i-a chemat ci Miron Cozma a vrut sa dovedeasca ce mare lider este .
Dar hai sa nu intram in amanunte ca fiecare parte o tine pe a lui .Cert este ca nu s-a dovedit niciodata ca Iliescu ar fi raspunzator .E doar o banuiala .Altfel ar fi fost Iliescu la zdup in locul lui Miron .
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau2toma Vin cu o remarca .Iliescu a facut un compromis si a adunat apoi minerii sa le multumeasca ca sa plece mai repede .Ca nu te puteai intelege cu ei .Pe ei nu Iliescu i-a chemat ci Miron Cozma a vrut sa dovedeasca ce mare lider este . Dar hai sa nu intram in amanunte ca fiecare parte o tine pe a lui .Cert este ca nu s-a dovedit niciodata ca Iliescu ar fi raspunzator .E doar o banuiala .Altfel ar fi fost Iliescu la zdup in locul lui Miron . |
Of, of, of ...
conchita spune:
citat din mesajul lui clau2toma [Vin cu o remarca .Iliescu a facut un compromis si a adunat apoi minerii sa le multumeasca ca sa plece mai repede .Ca nu te puteai intelege cu ei .Pe ei nu Iliescu i-a chemat ci Miron Cozma a vrut sa dovedeasca ce mare lider este . Dar hai sa nu intram in amanunte ca fiecare parte o tine pe a lui .Cert este ca nu s-a dovedit niciodata ca Iliescu ar fi raspunzator .E doar o banuiala .Altfel ar fi fost Iliescu la zdup in locul lui Miron . |
inseamna ca ti se stricasera televizorul si radioul pe vremea aia, ca i-a chemat LIVE, in transmisiune directa. mai mare dovada ca asta ce doresti?
iliescu nu putea fi la zdup, ca are prieteni multi, vinovati si ei. o mana se spala pe alta.
doruletz spune:
citat din mesajul lui sirimie Eu nu sint un admirator ai lui nastase, voiculescu sau patriciu. Asta e o problema mare in Romania, oamenii au etichete, nu poti discuta normal cu cineva - chiar in contradictoriu - cind de la inceput il clasezi printre unii care sint "descalificati" dintr-un motiv sau altul din punctul tau de vedere. Cit despre condamnarile de coruptie - eu ma refeream la marea coruptie, la nume sonore. Bineinteles ca au fost unii condamnati, eu nu am declarat niciodata contrariul. Disciplina de partid - cea gaunoasa - e condamnabila in orice partid. Iar nu inteleg unde am declarat eu altceva. Edit: despre ce scrie le monde: eu am sustinut ca nu e obiectiv ce scrie acolo. Nu mi se pare interesant sa ma trimiti sa le scriu ca nu sint de acord cu ei daca tu nu esti de acord cu mine.. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
interesant, tu ai pus etichete inca de la inceputul discutiei ("esti pro-basescu", "nu te convinge nimic") desi acum spui ca te deranjeaza :)
in plus eu nici macar nu am sugerat ca ai fi tu un "admirator" nastase (nu-mi amintesc daca ai declarat cu cine votezi), am spus ca ar fi caraghios ca votantii lui Geoana (adica reprezentatul marilor corupti lui Nastase & co) sa invoce ca justificarea votului lor tocmai... ineficienta masurilor anti coruptie luate de basescu:)
Cu alte cuvinte, ei a fi dorit din suflet sa-l vada pe nastase dupa gratii da' daca tot n-a fost sa fie, n-au incotro si acu voteaza cu el:) Interesanta logica:)
Daca spui ca "nici un mare corupt" n-a fost arestat cu siguranta trebuie sa ai macar o idee despre cine sunt acestia? poti sa dai niste "nume sonore" despre care spui? sau sunt cumva tocmai cei care il sustin azi pe reprezentatul PSD ?:))
PS Nu stiu cum ar fi trebuit sa sune o "informatie obiectiva" din le monde despre tatal lui geoana. autorul a spus cu ce s-a ocupat omul in '89. Daca ar fi procedat dupa modelul presei din ro, "obiectiv" ar fi insemnat probabil sa ingroape informatia sub pres doar doar va uita lumea. (asa cum vad ca au reusit in ceea ce priveste mineriadele:(
mamaruta spune:
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/nb-voturile-de-afara-romaniei-19657.html
mihaela_s spune:
Un www.hotnews.ro/stiri-politic-6673733-prezenta-vot-strainatate-24-200-cetateni-romani-votat-pana-ora-12-00-dublu-fata-primul-tur-alegerilor.htm" target="_blank">articol care ma bucura!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
vikinga spune:
Mihaela frumoasa viata pe insule dar ia uite si tu cind e de votat ca nu-i prea simplu..Cit ai fi avut de facut pina la cea mai apropiata sectie de votare? Asa ce ma enerveaza ca nu merg de data asta la vot..pina in Hamburg 230km nu era mult totusi asa de rau m-a prins cu doar vreo 3 sapt inainte sa nasc...Si s-ar fi potrivit perfect acum in decembrie intr-un oras mai mare, cumparaturi, mai iti incinti ochii cu aranjamenetele de Craciun si apoi din cind in cind ceva agloemartie si zapaceala fac bine. Insa ma bucura articolele de genul celor puse de tine si mamaruta. Macar atit.Vikinga 36+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 saptamini