Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele! Am un mic moment de pauza si am intrat sa va pupacesc tare pe toate.
Anca mai studiez problema, nu promit dar daca ma hotarasc va sun sa-mi dati indicatii unde sa vin.
Alina n. pai asa cum am zis am intrat odata in casa de afara de la aer curat si am constatat ca in casa nu era doar cald ci cald si usor umed (desi nu aveam rufe la usacat sau altceva). Sti cum e in sere la gradina botanica sau acolo ude cresc fluturii ? e nu chiar asa dar am simtit. In plus pot sa fac diferenta pt ca in Georgia aerul era ff uscat si in fiecare zi ne trezeam cu nasul uscat de aceea am si cumparat umidificatorul chiar inainte sa o nasc pe Gazii. Aici n-am avut astfel de probleme , chiar din contra uneori cand ne trezim imi curge nasul. Cam asta ar fi explicatia.

Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat. Ma duc sa fac papa si va urmaresc din umbra.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Dodo-pui, nu stiu de ce dar eu cred foarte tare ca totul va fi ok. Ai incredere si gandeste-te ca niciodata nu e asa de rau cum pare...

Te cred ca ai nevoie de timp sa iti limpezesti un pic mintea. Nu te poate ajuta cineva cu copiii pana faci 2 ture de parc?

Pupici

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Din pacate nu are cine sa ma ajute!
Soacra-mea nici nu-si cunoaste nepoata(e in jud Br si nu a avut timp sa vina sa o vada)si cand stateam la ea nu m-a ajutat nici cu baiatul...cei drept nu a ajutat-o nici pe fata ei(doar una din trei are copii)-deci n-am ce sa-i cer.
Mama mea e moarta.
In Navodari stau de 1 an iar in CT am stat 4 ani...nu am decat nasii de cununie ....deci nu are cine.

dar o sa treaca si perioada aceasta

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, Dodo, ce pacat ca nu ai pe nimeni pe langa tine...fie si o soacra tampita macar puteai avea si tu un moment, o secunda mintea mai libera.
Eu ii tot povestesc mamei mele despre discutiile noastre de aici si sa stiti ca ea va vaicareste pe toate care nu aveti mamele langa voi sau macar un alt ajutor.
Eu multumesc lui Dumnezeu am o mama, o minune de femeie care si-ar da sufletul pentru un om, iar cand vine vb de copiii ei nu va spun ce fel face. Sa ii dea Dumnezeu sanatate. Dar...ca in toate exista un dar...compenseaza cu socrosenia, despre care ...mai bine sa nu mai vb. sa fie ea sanatoasa si sa am eu rabdare si intelepciune sa o inteleg.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Olga, calutul - care e un elefant - l-m primit de la mama, care l-a primit de la o prietena de la scoala, care l-a luat din Noregia

Pupici lui David

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Provista, sa stii ca am remarcat acum ceva zile cum vb incantata de sotul trau, si deci remarcasem si numele :). Si ma referisem la mamele active din cele care au fost la moeciu si l-au vazut pe bb3, nici gand ca tu sau alte fete nu sunteti active .

Merci de voturi, mai astept ca sa fie un calup mai mare, stiti cum este cu statistica: este relevanta doar pe un lot mare de subiecti .

M-am intors de la biserica gradina icoanei... Trist.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Mersi mult, Dodo-pui sa-ti dea D-zeu putere sa treci cu bine peste probleme
Te asteptam si pe tine la vot, Georgiana

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Anca, eu ii dau la bebeu iaurt de la Napolact. mi-a placut mie si sper sa nu fi gresit... Cu numelele pt bb3...eu votez pt Robert...cand pronunt numele asta vizualizez un baiat inalt, brunet si taaare dragastosamintiri din...epoca de piatramami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Anca-activa neactiva ...imi dau si eu cu parerea...ziceti care cum vreti ca va alege copilul singur la un mom dat...Mie mi-au zis toate neamurile Ani cand eram mica si NU imi placea, asa ca la liceu, in prima zi, am spus simplu: Ana si pana si apropiatii s-au invatat sa-mi zica asa acum...mi se pare bizar cand am striga cineva: Ani
La Alex-am neg cu tac'su o groaza si pana la urma am decis Alexandre ca sa nu se chinuie copilul pe la scoli cu U-ul de la Alexandru, de unde vine, sa nu-i greseasac astia numele, etc. Asta-vara a fost varu-su la noi si l-a strigat, normal, Alexandru ca in ro...Urmarea: la gradi s-a rec: Alexandru...si toti copii si parintii il striga asa. Nu a iertat-o nici pe edu...Ne-a intampinat razand intr-o zi ca a corectat-o Alex: sa nu-mi mai spuneti Alexandre ca eu pe langa francez sunt si roman, asa ca pe mine ma cheama AlexandRRRRu(cam asa suna cand pronunta el) si eu vb si ro, asa ca eu nu vreau Alexandre...Nu stiu cat l-o tine, mia vb noi peste ani...Cu Anastasia a fost mai simplu ca se scria la fel...chinurile lui taica-su au inceput cand a auzit ca toti pronunta cu "z" zi eu m-am tot chinuit sa-i explic ca va alege ea cand va fi mare, daca impune s-ul in pronuntie sau prefera z-ul. el isi facea tot felul de pb false, dar chestia asta cu Alex a linistit acum definitv lucrurile...asteptam sa vedem parerea domnisoarei.
Sper sa te ajute exemplele astea...in trad,sfatul meu ar fi sa nu iei nici o decizie definitiva sa ziceti fiecare cum simtiti si sa ne ti si pe noi la curent cu decizia LUI de peste ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

aditapop am votat si noi razvanelul super dragalas

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am intrat repede sa votez si eu. Anca mie mi se pare ca Adrian i-se potriveste foarte bine baietelului tau dar mie imi place mai mult Robert. Nu stiu mi se pare ca ii da o identitate a lui, Robert e El, un baiat unic, frumos si destept. Asa mi se pare mie. Daca, conteaza si Gazul meu a zis ca ii place mai mult Robert, chiar fff mult. Asa ca familia Gazelor voteaza pt Robert.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite

Mergi la inceput