Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

dodo imi pare tare rauy sa aud ca aveti astfel de probleme, poate totusi nu e asa de grav, vezi ce iti mai zice si alt medic

Ayla - cum au zis si fetele ma bucur si eu ca esti activa, multi mamicii puternice

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

noi suntem iara cu viroze- deja simt ca inebunesc dar nu prea am ce face, Julia inca nu are dintisori- cred ca va fi ca fratiorul la care i-au iesit dintii la 1 an si 2 luni
in rest cu fuga in stanga si dreapta, cu cei 2 copii amandoi acasa asa ca nu ma plicti
toata gasca

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eu votez pt Robert

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Of mai fetelor va spuneam eu zilele trecute de Maiuta mea ca ar avea o enteroviroza asteptam rezultatele la analiza la kk maine, ei bine nu mai e nevoie pt. ca in dimineata asta puiul meu era plin de bubite, am fost la doctor si are rubeola , da la nenorocita asta de rubeola s-a manifestat asa. Nu stiam eu de ce are febra asa mare si nu ii trecea decat cateva ore si doar cu paracetamol supozitoare.
Asta e, singura problema e sa nu imi apara si mie pt. ca eu nu am facut nici macar o boala de copilarie.
Asi avea o intrebare la voi, este cam off topic. Stie cineva cam cat ar costa o operatie de hernie hiatala laparoscopic??? Adi meu e programat la operatie pe 7 decembri la Coltea , si nu stiu cat sa-i dam doctorului.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc mai tarziu, sper sa fie totul bine.
Va pup pe toate !!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna fetelor!
DYANA, te-am sunat dar erai ocupata sau cu telefonul pe silent probabil. Da, imi aduc aminte perfect cand ne-am intalnit in parc. Si acum imi dau seama ca ne-am mai intalnit de cateva ori. Era o pura intamplare ca dormea voinicul. Doarme foarte rar cand ies cu el afara. De obicei e cu ochii cat cepele si e inebunit sa vada si alti copii. De aia eu ma mai duc cu el la zona aia cu nisip. Dar acum ca e mai frigut nu prea sunt copii multi.
Ce bine ca locuim asa aproape. Ne vom putea vedea des. Si, mai ales, descarca of-urile de mame/femei neintelese. Crede-ma ca am o TONA de povestit la capitolul asta si sunt aproape ca ale tale. Din pacate eu am un program cam nasol. Sunt acasa dimineata pana pe la 2. Dupa aia ma duc la job.
Ma bucur enorm ca suntem una langa alta si fizic si ne vom putea sustine mai bine cand avem cate-o "dilema".
O sa mai sun la tine sa stabilim detalii. Te pup mult
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Multumim de vot, Zsuzsu Julia e o scumpete

Si eu zic/votez tot ROBERT

Cine vrea sa-l voteze pe Razvanu' meu in concurs, aveti link mai jos

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
i-am zis ca eu nu mai POT sa dorm cu ea. la care el mi-a zis: atunci du-te dormi dincolo!!!

Super tare sotul tau!
Nici eu nu pot dormi fara copii, oricat de greu as dormi ca ei (pe rand, cu amandoi am dormit doar la Szeged cand eram doar eu cu ei). Dar de cand e Alex acasa, Clau nu a mai dorit el sa doarma cu noi. Luana doarme ziua numai cu tati, tot programul de somn, iar seara numai pe tati, numai el o adoarme, asa ca noaptea doarme singurica, pt ca se trezeste peste noapte la bibe, si ma duc eu la ea. Inca nu am invatat-o cu noi, decat ocazional, cand am fost plecati in w/e, sau cand am fost eu cu ei. La mare am avut tarcul cu noi. Mai nou se da jos singura din pat peste tati, dar in patut daca o pun ziua se trezeste si miorlaie. Noapte insa nu zice nimic. Mie mi se pare mult mai in siguranta in patut, dar ziua e cam greu de tinut in el, mai are un pic si sare in cap de acolo, numai sa evadeze...varsator libertin ce e.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
in carefour si mult mai ieftin - 119.90 ron..am primit in casuta postala un catalog de la ei numai cu jucarii si sunt f multe..si cred ca si preturile sunt mai ok decat prin alte parti
au si calut balansoar pt Olishka -159.90

Multumesc!
Am fost si noi la cumparaturi azi, mi-am intzolit puradeii si am vazut ca au aparut decoratiunile de Craciun. Asa ca intreb fetele shopaholice...ati vazut pe undeva decoratiuni pt brad cu fluturasi? Ca...asa intentionez sa-l decorez...bine, daca gasesc.
Anul trecut am avut...ia ghiciti...ingerasi. nefasta alegere.
Am cumparat decoratiouni pt geam cu "vitralii" cu desene de Craciun pt camerele copiilor, si pt Alma am luat suporturi de lumanari cu stelute si lumanari, si ceva super dragut cu...doi ingerasi.
Maine vine sora mea, abia astept.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara,
acum stau jos prima data pe ziua de azi si mult nu pot sta ca e marait rau asta mic si nu reusesc sa identific buba

alina.n - vezi ca este la bmw scaunul pe stoc, eu am fost si l-am vazut/probat dar e un mare fas. nu merita nici 2 mil. slab slab. nu stiu ce teste au fost facute pe el, nu stiu ce calificative a luat, nu stiu din ce material sunt facute protectiile. husele nu se pot scoate sa le speli, nu are inaltator pt copii mai mic, nu are suport l;a cap si copilul sta ca intr-o caldare...si pot sa iti inshir o gramada de defecte. dar ideea e ca la scaunele de copii nu si-au respectat numele. pacat.

poate intru mai tarziu, va pup si ma duc sa vad ce nu ii convine piticului

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ma bag si eu in discutia despre Robert vs Adrian.

Ambele nume sunt frumoase, insa eu as alege Robert pentru ca se pronunta la fel in toate limbile. In orice tara o sa mearga o sa-i fie numele retinut usor.

Mergi la inceput