Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 13
georgyiuly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
ita Eu votez pentru Adrian. Si eu m-am aiurit... Cand am plecat cu Adela la spital, tocmai citisem mesajul Dyanei...Acum intru, dau refresh si... in loc citec raspusul tau... Apoi am citit si raspunsul Dyanei si m-am lamurit... Nu am experienta necesara pentru a-i da un sfat Dyanei, in ciuda varstei mele... inaintate. ![]() Aia cu lipsa raspunsului e pt mine? Asa, deci eu tot intrebam daca merge 38.7 cu dintii. Cum nu am primit nici un raspuns incurajator, iar Adela mi-a trantit un scaun apos, am luat copilul si am plecat cu el la spital, la analize. Acum... asteptam rezultatele... Intre timp am aflat ca poate sa faca si 40 de la dinti... Eu as fi zis ca doar subfebrilitate... Ea misuna, rade, sa joaca. Stateam cu copilul la spital, si asta radea cu gura pana la ureki, ce s-a mai distrat la echo!!!!! Cand i-a luat sange s-a enervat nitel, ca au imobilizat-o. Asa... dau submit, ca am scris destul... a i citesc ce ati mai scris... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Denisa desi cam tarziu iti raspund eu Giulia a facut 2 zile febra 38.7-38.8 si dimineata un scaun apos...la pediatru n u i-a gasit nimic suspect, s-a dat vina pe dinti!Ni-a dat totusi sa ia 3v zile oscillo jumatate de tub / 2 zi.la vreo 2 saptamani de la febra au iesit dintii de sus amandoi odata!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)7 luni
poze Giulia
nunta noastra
aris26 spune:
aceeashi dilema o am si eu. poate ne lamurim impreuna
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce nu inteleg eu: vad ca unii bebelusi au inceput sa faca rubeola; in cazul asta pentru ei mai e necesar vaccinul ala, ROR, de la 1 an? Rubeola, rujeola si oreionul nu-s boli de-alea de se fac once in a lifetime? De ce ar trebui vaccinati copiii (si inca de 2 ori, asa am vazut in carnetul cu vaccinuri) impotriva acestor boli care nu-s cine stie ce? Io v-am zis ca am din start un dinte impotriva vaccinurilor si vad ca la 12-15 luni se fac 3 concomitent!! (adica ror, antipolio si parca ala anti-hepatita, daca bine am retinut). Nu e prea de tot?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |

25 martie 2009
Leeloo21 spune:
a adormit piciu si nu scriu mult!
pun poze si trimit linkul k sa ne vedeti!
si multumim de primire!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
pisigri spune:
Dodo, imi pare rau, sper sa fi gresit medicul ala, si a doua opinie sa fie favorabila.
Ayla, bine ai revenit, inca o data !
Novus, ma bucur ca e ok.
Denisa, Ilinca nu a facut deloc febra la cei doi dinti pe care ii are; eu stiu ca parerile sint impartite a propos de febra si scaun moale si alte alea, corelate cu eruptia dentara, asa ca mai bine ca ai fost la medic si ti-a confirmat ca bebelina e ok.
Saby, se pare ca rubeola asta se ia si pe net
. Las'ca trece ea...
Ilinca, eu am mai zis acum citeva zile ca nu vreau sa fac ROR si semnez oriunde ca imi asum raspunderea pentru decizia asta. Stiu atitea cazuri de copii care au facut macar una dintre boli dupa vaccinare, si am auzit ca procentul de efecte secundare grave ale vaccinului depaseste procentul de complicatii grave aparute in cazul acestor boli, asa ca...
In rest...am inceput sa mincam si noi si sa luam in greutate, numai ca tare e fitzoasa Pisilinca asta a mea...Azi de ex a vomat o masa intreaga cind a simtit in gura brinzica, numai pt ca nu stiu sa i-o fac crema-crema, ramine usor grunjoasa. Dar asta e, mergem mai departe cum muuult lapte de mami (pina la 1 an cind am zis ca ma opresc) si oricum luam supliment de calciu, si facem cerealele ba cu lapte praf ba cu lapte de vaca, mincam si iaurt (numai amestecat cu fructe...) asa ca sper sa nu fie mare tragedie ca o luam mai usor cu brinzica. A, si mai am varianta sa i-o dau amestecata cu mamaliga, asa e buna...
M-am saturat de vremea asta si de frig...de nu mai pot. Ca s-o imbrac imi iau muuult timp, urlete, istericale, ca s-o dezbrac la fel, eu transpir ca un cal in timpul asta ca-s infofolita...si stam afara juma de ora, in care imi rupe miinile si e nemultumita ca nu se poate misca. Apai asta-i afacere??
Bine, si azi am fost ca Aris cu baia aia de pomina...i-am dat o lingurita de brinza, a inceput sa plinga, am luat-o in brate ca sa-i distrag atentia, si-a facut greata si a vomat peste umarul meu, pe mine, pe bustiera, in par, pe pantaloni, pe jos peste tot. Si pe ea, fireste. Cind a terminat am schimbat-o pe ea, ma stergeam si eu pe umar cu hainele ei gata minjite, si cind sa ma spal si eu, pune-te pe un plins...mama-mama. Singura acasa. Bucataria minjita taman la intrare. Am apucat sa sterg repede cu servetele pe jos, am sters grosul de pe mine...si na belea, ca vroia in brate, dar nu-i placea cum miros 
(cum s-o invinuiesc, ca nici mie nu-mi placea). In pat urla, in scoica nu mai incape, pe jos nu vroia sa stea sa ma spal si eu ca lumea...am apucat sa dau cu niste apa si m-am rugat sa vina hazbandu mai repede de la job. Ii povestesc la telefon aventura si-l rog sa nu intirzie, sa treaca intii pe acasa si apoi sa rezolve ce mai e de rezolvat, ca put. Si intra domnul pe usa, si ma pupa cum ne pupam noi de bun-gasit...si numa ce-l vad ca se strimba la mine, cica cum vreau sa stea fata in brate cind eu miros asa

![]()
. Zic da la ce crezi ca te-am chemat, la aventuri in asternut?? Ca sa nu mai spun ca atunci cind era mica-mica fiica-mea m-a scutit de placerea vomatului in jet, asa ca nu-s invatata![]()
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
PISIGRI, foarte tare faza. Imi inchipui ca nu a fost deloc amuzant, dar tu povestesti cu haz![]()
Azi a avut Ana o zi naspa tare. Nu i-am intrat in voie cu nimic, nu am avut spor la joaca cu ea, a dormit e sponci, s-a marait toata ziua. Sper sa se odihneasca si maine sa fie ok, sa nu ne facem de ras in vizita
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
vai pisigri ce distractie pe capul tau
oricum sunt sigura ca te-ai distrat la final...ca asa suntem noi, mamele, nebune cand e vorba de ispravile piticilor. sa stii ca si eu ma sperii cand va aud ca vomita copii cate o masa intreaga. eu habar nu am ce inseamna...asa ca o sa ma ia si pe mine pe nepregatite
auziti? cum se poate reclama la adormitii aia de la CNA o reclama. eu daca mai vad o singura data porcosheniile alea de prost gust la vinaron si glet sparg televizorul

25 martie 2009
Leeloo21 spune:
http://community.webshots.com/album/575506260LLVaRN
avem multe..dar pe crduri...revenim maine cu mai multe
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
aris26 spune:
gata, am trimis mail la cna
toate prostiile le amendeaza dar reclamele astea zburda nestingherite la ore de varf. nu va mai spun cat de tare ma enerveaza calitatea lor

25 martie 2009
aris26 spune:
novus - uite ca tocmai cautam pt mine mamografia si am vazut ca este o radiografie. se utilizeaza raze x. cred ca asta nu se potriveshte cu alaptarea...dar tot nu imi dau seama cat trebuie intrerupt alaptatul
25 martie 2009
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Novus asa-i mai facem cate o vizita la Sb, chiar avem programata una acu de curand dar e cam pe fuga, asa un weekend, ca sa venim la voi deja insemna cateva zile mai multe de rasfat si e mai greu pt Marius cu serviciul, da o data si o data tot venim sa beau si eu o cafea in Mall-ul ala al vostru. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
va asteptam cand va hotarati, cat despre cafeaua la mall

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
fericita de