Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 12
Leeloo21 spune:
si vroiam sa va mai zic ca am ramas ultimii cred la dintisori..nu avem niciunul..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Floric spune:
Ei, nici noi nu avem dintisori si nici nu da semne. Singurele semne ( mai apar din cand in cand) mai baga degetele in gura si le roade.
Tati e ud tot. La auzit pe Raru spunand ta-ti, ta-ti, ati, achi.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Ilinca_M. spune:
Tufete, ce nu inteleg eu: vad ca unii bebelusi au inceput sa faca rubeola; in cazul asta pentru ei mai e necesar vaccinul ala, ROR, de la 1 an? Rubeola, rujeola si oreionul nu-s boli de-alea de se fac once in a lifetime? De ce ar trebui vaccinati copiii (si inca de 2 ori, asa am vazut in carnetul cu vaccinuri) impotriva acestor boli care nu-s cine stie ce? Io v-am zis ca am din start un dinte impotriva vaccinurilor si vad ca la 12-15 luni se fac 3 concomitent!! (adica ror, antipolio si parca ala anti-hepatita, daca bine am retinut). Nu e prea de tot?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
novus spune:
Hellou fetele !!
Am venit si eu de la ecografia mamara si cica e lapte calcificat 
si sa nu-mi fac probleme, maine mai merg la o experta
si apoi vad ce mai fac !!
Mamografie am inteles ca nu se face cand alaptezi ?? sau doar in ziua aceea nu poti alapta ??
Mi-a zis sa nu ma stresez ca nu arata a ....., dar eu vreau sa fiu sigura !!
Mananc, citesc si revin !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aditapop spune:
Novus, ce ma bucur ca e ok!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Pisik06 spune:
Seara buna!
Scriu putin, sunt cu Ana in brate si nu are stare.
OLI, ramane pe maine? niste indicatii trimiti si tu pe pm
?
SABY, sanatate multa 
ANCA, eu votez cu Adrian. Robert e mai rar, ce-i drept, dar cunosc eu un nesuferit cu numele asta si sunt subiectiva![]()
LEELOO, felicitari pt aniversare
. La cat mai multe
Ne pregatim de baita
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
carla28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 buna seara!ne mai primit? uite cum am ajuns eu s intru doar o data pe luna pe acest forum minunat..imi pare tare rau..dar nu am timp..k stau pana seara la 3 sa lucrez..ma duc la facuktate..si asta noroc cu sotul meu minunat care sta cu bebitul nazdravanul..k altfel bona scria pe noi.. i[/url] |
bine ai revenit1 sa ne mai pui macar poze cu voi, ca sa tinem pasul. sa stii ca nici Dirpiliciul meu nu are inca dintisori.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
seara,
eu tocmai am pus copilul in pat. nu stiu ce a fost cu el in seara asta. se poate oare sa planga dupa ta-su??? nu e prea devreme? de cand a iesit el pe usha a inceput circul. mentionez ca este efectiv topit dupa el si daca e sa aleaga la care se duce primul...nu e nevoie sa va mai spun pe cine alege![]()
am pus nishte paste la facut si am citit rpd ce ati mai scris.
asa...
Leeloo - bine ai mai trecut pe la noi si petrecere frumoasa
dyana - nu trebuia sa stergi mesajul. intotdeauna daca auzi o mie de sfaturi macar unul se potriveshte.
si daca tot vorbiti cat de denaturate suntem noi sa va zic si eu ca am descoperit ca daca stau o zi intreaga acasa cu puiul meu si nu plecam nicaieri la ora 10 pic efectiv de somn, sunt rupta de oboseala de zici ca am muncit in schimbul 3. daca umbluy toata ziua cu treaba, conduc de mi se acreshte, ma enervez cu toate autoritatile noastre de kkt samd plus ma ocup de copil ca in mod normal la ora 11 seara sunt ca o floare. deci la mine nu oboseala fizica e buba ci monotonia
. de abia ashtept sa mai creasca sa ne putem juca m,ai multe chestii impreuna. deocamdata ....
25 martie 2009
carla28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hellou fetele !! Am venit si eu de la ecografia mamara si cica e lapte calcificat ![]() si sa nu-mi fac probleme, maine mai merg la o experta Mamografie am inteles ca nu se face cand alaptezi ?? sau doar in ziua aceea nu poti alapta ?? Mi-a zis sa nu ma stresez ca nu arata a ....., dar eu vreau sa fiu sigura !! Mananc, citesc si revin !! ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
ce bine ca nu e nimic grav

!www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
aris26 spune:
novus - te-ai linishtit. bravo. e bine daca e doar atat. cat despre alaptat nu stiu sa iti raspund dar cred ca poti suna la clinica si sa intrebi inainte
25 martie 2009

buna seara!