Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 11
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Nu stiu ce salturi faceai tu cand erai mica. Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
da...da..eu am sarit direct cu parasuta
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 MONICA, ti-am trimis niste link-uri pe mess, dar cel mai bun, de departe, pare a fi m-o-t-y-l.ro (scoate liniutele). Poti comanda online si nici nu sunt scumpi. Si sunt ok ca design si culoare. TE PUP Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
Gina mersi super site-ul!
Am cumparat din astia o multime in astea 9 luni, mereu ii pun Almei intre flori. Am si acasa in decoratiunile pt ea, daca ai intrat vreodata pe pagina ei web.
Eu vreau ceva...nu stiu, cum sunt decoratiunile alea de se agata in brad. Da...interesanta ideea de a decora cu fluturi din astia.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Ayla21 spune:
Are inclusiv fluturas din lemn.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star
denisamada spune:
citat din mesajul lui georgiana310 dar, cel mai denaturata ma simt atunci cand abia astept sa merg la munca ziua urmatoare pentru ca am nu stiu ce de facut si negociez cu sotul sa ramana el acasa. ca noi asa mergem la munca: unul cu copilul, celalalt cu munca. |
Da... si noi cam la fel... Adik in principiu motanul e cu joburile de dimineata pana seara tarziu... Eu stau acasa cu ratzushk. Cand am pacienti (adik o data pe saptamana sau kiar mai rar), isi ia el liber de la jobul de dimineata si ramane cu Adela. Face foarte bine la psihic, recunosc, sa mai faci si altceva din cand in cand.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui petrean da...da..eu am sarit direct cu parasuta |
Deci sa-i cumpara parasuta?
Nu-i mai iau casca de protectie?
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star
petrean spune:
tu cumpara..ca eu o invat cum sa se zboare cu ea
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui petrean tu cumpara..ca eu o invat cum sa se zboare cu ea Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Vaaai mai tragedie la noi acasa. Iar si-a rupt Clau macaraua nu stiu ce a facut, din greseala, si s-a dezlipit la imbinaturi. A facut saracul atac de panica, si plange in hohote, de nu-l putem potoli. Macar stie tac-su ce sa faca sa o lipeasca dar ce poti potoli copilul "ca te-ai suparat pe mine". Desi nu i-a spus nimeni nimic...tu stii povestea.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little Star
denisamada spune:
citat din mesajul lui Floric Of, Dodo, ce pacat ca nu ai pe nimeni pe langa tine...fie si o soacra tampita macar puteai avea si tu un moment, o secunda mintea mai libera. |
Ei, aici nu prea sunt de aceeasi parere... Sigur ca e bine sa ai pe cineva care sa te ajute, o soacra de-aia "buna", cum mai au unele fete de pe-aici. Dar "o soacra tampita" nu poate sa coexiste cu "o minte libera"... Cel putin in cazul meu.
Nici mama nu mai e...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Vaaai mai tragedie la noi acasa. Iar si-a rupt Clau macaraua nu stiu ce a facut, din greseala, si s-a dezlipit la imbinaturi. A facut saracul atac de panica, si plange in hohote, de nu-l putem potoli. Macar stie tac-su ce sa faca sa o lipeasca dar ce poti potoli copilul "ca te-ai suparat pe mine". Desi nu i-a spus nimeni nimic...tu stii povestea. Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
offf..saracutul..linisteste-l si tu cumva..sau Alex..sa se convinga ca e ok
Andrei Luca -15.12.2006
Leeloo21 spune:
saby te ..ti-am trimis acum cateva zile de ziua maiei mesaj..dar azi am primit raport k nu a ajuns mesajul la tine.. asa k iti scriu pe pm ce vroiam sa-ti zic!
ne pregatim de party!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici