Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
Fetelor,
multam de voturi R-A, scorul e strans, mai astept 1-2 zile apoi il postez. Oricum, eu doresc vot de la toate, nu doar de la cele de la moeciu, am vrut doar sa subliniez ca ele l-au si vazut live pe bb3, nu doar in cateva poze..., dar se pare ca nu m-am exprimat f clar... off, tocmai eu, despre care colegii mei americani spuneau ca explic cel mai "crystal" ... nu va speriati, doar ce explic eu e crystal, ca de inteles nu prea, eu nu aud fb, sunt cumva invers ca toti ceilati copii/oameni care prind engleza din auzite/cantece/filme si inteleg ce aud dar se exprima mai greu, eu sunt pe dos,
, oarecum expected, nu? :))
Denisamada,
nu de tine era vorba, pentru ca eu trimisesem deja pm-ul acelei mamici, de asta am dat copy/paste, deci iti dai seama ca nu esti tu :). Este vorba de o alta mamica, dar nu numele ei e important, ci problema, ca apare si pe la "case mai mari".
Imi pare rau de mamica ta, si in cazul lui Dodo-pui la fel...
si parintii mei sunt dusi de mult, de bunici ce sa mai zic, si nici alte rude nu mai am...:(...
dar am copii, am prieteni, am amintiri frumoase si va am pe voi
.
Vaccinul ROR
Am vazut ca intrebati de utilitatea lui..., in primul rand eu nu stiu sa fie in schema obligatorie de stat. Pana acum 1 an cel putin era optional, stiu de la prietena mea cu fetita de 2 ani... Daca tot ne-obligatoriu este, eu nu-l fac. Pe de alta parte, vaccinul are efect doar o bucata de timp, probabil de asta trebuie repetat, pt cei care doresc sa-l faca. In cazul copiilor cu bolile deja contactate, sigur, vaccinul e redondant. Problema ramane la cei care au facut doar x boli din totalul de y boli acoperite de vaccin [unde x < y], cred ca doar acolo poate ar mai fi util vaccinul [adica pt alea y-x boli...].
Concluzie [dupa ce am explicat atata]: eu nu-l fac
.
Pisik [si poate Gaza] da, ramane pe maine, eu o iau pe chiti de la scoala la 12 si probabil ajungem pe la 12,30. Sa iti explic eu drumul: -pe pm.
Pisigri
bine ai aparut, chiar voiam sa te strig la catalog, credeam ca esti in concediu de noiembrie :)).
Monvas
Sa intelegem ca dc ramaneai pe varianta electrica, chiar iesea programul bb2? Off, ce e si cu tatii astia, cum se baga ei in viata fetelor
.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Novus, ai vazut reclama la pastilele Ceresit cu aroma de levantica? Oare in Real au primit? Tot imi propun sa ma uit cand merg la cumparaturi, dar daca nu nimeresc raionul...uit. ![]() Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
da, am vazut-o si tot asa mi-am propus sa ma uit, dar cand ajung acolo mi se reseteaza memoria ; merg maine, sper sa nu uit din nou
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
anca - chiar e o idee buna sa dai adresa fetei aici pe public?
io ash zice sa o shtergi si sa o trimiti pe privat

25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Novus si intalnelile la nivel national: 1. Am o propunere, pt ca revelionul e complicat pt multi dintre noi sa-l facem impreuna, ba financiar, ba alte planuri, familii, prieteni, etc, eu zic: daca facem o intalneala pe la Sibiu sau Geoagiu-bai, INAINTE de rev, asa, sf de noiembrie sau inceput de decembrie, ce ziceti? 2. Sper ca ai observat, dintre mamici, doar tie ti-am alocat culoarea teal, si acum si lui bb3, ca sa fiti "doi pe-un balansoar":) Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |

este o idee super !!

Sibiu mi se pare potrivit, sigur gasim o pensiune draguta pe acolo

Geoagiu bai sincer e cam praf exceptand hotelul Germisara unde este si spa dar pretul e pe masura

cu revelionul cam pica anul asta dar pt la anu' am deja schita in minte
deci fetele excursioniste, deschid lista !!!!!!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ciresica5 spune:
Buna seara,
Aditapop,
pentru grija pentru puiul meu! E mai bine acum, peste zi nu-i mai curge f. tare nasucul, in schimb noaptea e jale... i se infunda rau de tot ca abia mai poate respira 
Ilinca, eu stiu ca la 12 luni se face acelasi vaccin cu cel de la 4 luni (Ipv+Hib) si asta nu are anti hepatita, doar cele de 2 si 6 luni. ROR-ul este bine sa nu se faca concomitent cu cel de 12 luni (din cauza tulpinii antipolio). Pe schema de vaccinare de la Medlife e recomandat sa se faca intai (la 12 luni) ROR, iar la 13 luni Ipv+Hib.
Si eu am citit despre posibilele efecte secundare de la ROR, dar dintre cunoscuti nu am auzit nicio mamica care sa se planga de vaccin, plus ca toti medicii il recomanda...
Fetele, vorbeati zilele trecute despre o menajera...Imi puteti recomanda si mie pe cineva?
Va rog, ca n-o mai scot la capat cu treburile casnice!

mami fericita de
Albert-Gabriel
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, ce nu inteleg eu: vad ca unii bebelusi au inceput sa faca rubeola; in cazul asta pentru ei mai e necesar vaccinul ala, ROR, de la 1 an? Rubeola, rujeola si oreionul nu-s boli de-alea de se fac once in a lifetime? De ce ar trebui vaccinati copiii (si inca de 2 ori, asa am vazut in carnetul cu vaccinuri) impotriva acestor boli care nu-s cine stie ce? Io v-am zis ca am din start un dinte impotriva vaccinurilor si vad ca la 12-15 luni se fac 3 concomitent!! (adica ror, antipolio si parca ala anti-hepatita, daca bine am retinut). Nu e prea de tot?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Nici eu nu vreau sa-i fac ROR-ul. Poate ne lamureste Denisa, mie mi se parea mai normal sa fie obligatoriu, sa zicem, Prevenarul, dar ROR??? Pai daca-s boli ale copilariei nu ar trebui sa le faca in copilarie?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
la anul cred ca trebuie sa fie langa partie. eu de abia ashtept sa il urc pe schiuri![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() este o idee super !!![]() ![]() ![]() Sibiu mi se pare potrivit, sigur gasim o pensiune draguta pe acolo ![]() Geoagiu bai sincer e cam praf exceptand hotelul Germisara unde este si spa dar pretul e pe masura ![]() cu revelionul cam pica anul asta dar pt la anu' am deja schita in minte deci fetele excursioniste, deschid lista !!!!!!!! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

25 martie 2009
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina.n
si cum iti dai seama a e umezeal sau uscaciune?? eu am zis ca la noi e aer uscat...oare asa o fi? Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
pai higrometru indica umiditatea din casa, care ar trebui sa fie in mod normal pe la 50%, daca ai mai mult iei dezumificator , daca ai mai putin iei umidificator

Mami lui
aditapop spune:
Ciresica, ai folosit picaturile de care ti-am zis? vibrocil sau picnaz?
Despre ROR, cred ca am mai scris la inceput. Pediatra - prietena mi-a zis ca nu are sens sa il fac. Punct.![]()
Ciresica, il votezi pe Razvanu'?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

simonapro spune:
Buna seara,fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Sanatate multa celor bolnaviori!
Si noi am reusit sa racim si toate au inceput de la mine de cateva zile tusesc si au luat si copiii,in rest nu avem alte simptome, am fost azi la doctor si normal ca le-au dat antibiotic la amandoi, ca au rosu in gat si culmea ca eu nu as avea nimic
.Pana acum
lui Lucian nu i-am dat decat sirop homeopat Stodal, sa vad cum se prezinta maine daca sa-i dau sau nu antibiotic(nu a luat niciodata).
Si eu sunt o norocoasa ca o am pe mama langa mine(sta cu fratele meu la 2 case diferenta), e nemaipomenit sa ai familia langa tine, iar soacra e ok atata timp cat nu mai stau cu ea in casa, atunci se mai iscau neintelegeri.
pe toate!
Noapte buna!
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian#
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)