Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *101*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Am fost si noi la cumparaturi azi, mi-am intzolit puradeii si am vazut ca au aparut decoratiunile de Craciun. Asa ca intreb fetele shopaholice...ati vazut pe undeva decoratiuni pt brad cu fluturasi? Ca...asa intentionez sa-l decorez...bine, daca gasesc.
Anul trecut am avut...ia ghiciti...ingerasi. nefasta alegere.
Am cumparat decoratiouni pt geam cu "vitralii" cu desene de Craciun pt camerele copiilor, si pt Alma am luat suporturi de lumanari cu stelute si lumanari, si ceva super dragut cu...doi ingerasi.
Maine vine sora mea, abia astept.

Monica ma bucur ca o sa fii alaturi de sora ta si eu sper ca fratele meu sa poata veni macar o zi -doua de craciun/revelion(el e la BR dar cum orasul e aproape mort)
Sper sa-mi clatesc si ochii prin vreun magazin mai mare ...de cumparat nu sper dar macar sa privesc...prost sfarsit de an am...dar o sa vina un an frumos/bogat si bun

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

numai sa evadeze...varsator libertin ce e.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

[/quote]
e vreun apropo?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu votez Robert. Asa l-a chemat pe cavalerul meu de onoare - un superbaiat. Pacat ca s-a imbolnavit (schizofrenie la 27 de ani). Mi se pare un nume... puternic si bland in acelasi timp, numai bun pt un barbat ferm si sufletist.

Anca, se pare ca noi tinem cu Vero+Tudor.

Io n-am fost la Moeciu, se pune si votul meu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ieri pe la pranz au venit si baietii de la electrica Daca era dupa ei, stateam 2 zile fara curent.

Va zic un banc, da' cred ca-l stiti. Pe vremea lu' Ceasca, intra un nene intr-un magazin si intreaba: "Aveti carne?". Vanzatoarea ii raspunde: "Aici n-avem branza, vizavi sunt aia care n-au carne". Cam asa si eu. Azi n-am nici caldura nici apa calda

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

MONICA, ti-am trimis niste link-uri pe mess, dar cel mai bun, de departe, pare a fi m-o-t-y-l.ro (scoate liniutele). Poti comanda online si nici nu sunt scumpi. Si sunt ok ca design si culoare.
TE PUP

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara!

ne mai primit?
uite cum am ajuns eu s intru doar o data pe luna pe acest forum minunat..imi pare tare rau..dar nu am timp..k stau pana seara la 3 sa lucrez..ma duc la facuktate..si asta noroc cu sotul meu minunat care sta cu bebitul nazdravanul..k altfel bona scria pe noi..

multumim de urari! am facut 8 luni..vai ce repede trece timpul si este din ce in ce mai frumos!
sa va mai povestesc despre noi.. sta in picioare calumea..se tine intr-o mana..da mai nou isi da drumul la mana si sta singur cateva secunde.,tinut de mana face pasi foarte corecti..sta in toate pozitiile cu picioarele..in fundulet este minunat cum sta el drept..a stat calumea in fundulet abia la 7 luni si cateva zile..pana atunci doar sprijinit..zice mama in fiecare dimineata ca sa ma trezeasca cand ii e foame..mai zice..bubu, buba, baba, bebe..si multe derivate de aici..tata nu zice spre oftica lui alin:P
in alimentatie am bagat biscuiti la iaurt, brocoli, conopida...diverse fructe..
are enorm de multa energie, nu este plangacios..dar ii place sa aiba atentia noastra la joak..
avem o cazatura din pat fix in caput..asta pe la 6 luni..dar nu prea am zis la lume...oricum n-a fost chiar rau..covor jos si cam 25 cm distanta..alunecosi rau bebelusii astia..
cantareste cam 8.300 kg, si are 72cm, doarme afara f mult..se da in leagan si pe topogan.. are jumpper acasa si tare ii place sa se zbenguie..premergator nu i-am luat..
vrem sa i cumparam scaun de masina mare..k in scoik nu mai incape..
danseaza si canta.. face bravo..pa ink nu stie..
adora telefoanele, ochelarii, tastatura, telecomanda...dar nu are voie la ele..
inca are fimoza..

hai k v-am umplut pagina:P

tare as vrea sa am timp sa citesc despre voi..si as vrea sa va promit k am sa mai intru..dar nu vreau sa mint..nu gasesc timp de relaxare cititnd pe net..decat chestii de specialitate pt facultate..

saby sper sa se faca bine maya si sanatate lui ady!
la multi ani tuturor sarbatoritilor din luna asta!
monica sper ca sunteti toti bine!
votez pt Adrian..deoarece asa am vrut sa-l nunim pe tudor..dar pt k nasul e adrian..am zis sa nu ne incurcam asa in nume..

va

si nu in ultimul rand..dam si o portie de tort (desio eu sunt la cura drastica..pana de revelion voi fi brici) pt k azi implinim un an de casmicie!!!!!!!!!! sunt nevasta de un an fetelor...si nu ma plang nici macar de soacra...

va am pe toate

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

am reusit sa citesc din urma, asa ca:
anca nicolae, in primul rand o floare pentru tine , imi place mult cum gasesti o vorba potrivita pentru fiecare. Eu votez pentru Robert, imi place semnificatia numelui.

nicky , bine ai revenit, e frumusel Nicholas asa imbracat, ca un adevarat gentleman.

dyana , toate trec, anca ti-a dat deja cel mai potrivit sfat.

saby o pupam pe Maiuta , sa treaca repede, dar vad ca e epidemie de rubeola.

Mai aveam de scris, dar ma cheama feciorashul meu...

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Vreau sa dau copy/paste din mesajul meu privat catre o mamica, despre urmatoarea problema, pe care am vazut-o la multe altele dintre noi, si despre care s-a mai vb: uneori, unor mamici li pare ca mesajele lor nu sunt la fel de incantatoare pt celalalte mamici si ca ele sunt ignorate, etc... Iata raspunsul meu:

Apoi, cum sa zici ca e neimportant ce scrii tu? Nu doar eu gandesc asa, toate, chiar dc aparent raspundem doar unei sau alteia, ce raspundem arata ce stim sa raspundem unei probleme/intrebari/idei, dar nu arata ca doar ca la acea mama de gandim sau ca doar mesajul mamicii x ne multumeste. Toate mesajele sunt VII si utile, si ne creaza INCA o lume de afectivitate, pe langa cea reala de langa noi, cu bebitzii si cu partenerii [acolo unde sunt ].

Sper sa fiu in asentimentul vostru.

Si mai am o ciudatenie, nu mai gasesc mesajul Dyanei la care am raspuns eu anterior, mai voiam sa-l citesc, dar nu il mai gasesc..., l-ai sters tu sau m-am aiurit eu complet?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

ita
Eu votez pentru Adrian.

Si eu m-am aiurit... Cand am plecat cu Adela la spital, tocmai citisem mesajul Dyanei...Acum intru, dau refresh si... in loc citec raspusul tau... Apoi am citit si raspunsul Dyanei si m-am lamurit... Nu am experienta necesara pentru a-i da un sfat Dyanei, in ciuda varstei mele... inaintate.

Aia cu lipsa raspunsului e pt mine?

Asa, deci eu tot intrebam daca merge 38.7 cu dintii. Cum nu am primit nici un raspuns incurajator, iar Adela mi-a trantit un scaun apos, am luat copilul si am plecat cu el la spital, la analize. Acum... asteptam rezultatele... Intre timp am aflat ca poate sa faca si 40 de la dinti... Eu as fi zis ca doar subfebrilitate...
Ea misuna, rade, sa joaca. Stateam cu copilul la spital, si asta radea cu gura pana la ureki, ce s-a mai distrat la echo!!!!! Cand i-a luat sange s-a enervat nitel, ca au imobilizat-o.

Asa... dau submit, ca am scris destul... a i citesc ce ati mai scris...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Leeloo asa ma bucur ca ai mai intrat, imi era dor de voi !!!
Anca eu votez pt Adrian, am eu o slabiciune pt acest nume ca doar m-a urmarit cam toata viata si doar pe sotul meu il cheama Adrian asa ca nu aveam cum sa aleg alt ceva.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
e vreun apropo?

Nu stiu ce salturi faceai tu cand erai mica.

Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star

Mergi la inceput