Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes De ex cu piscina si lectiile de inot. E asa de simpla afacerea! E un lant de piscine de acest gen in vreo 5 locatii, unde merge Lisa e cea mai noua. E mica de tot, e doar pt cursuri pt copii si adulti, are doar 4 linii si vreo 20m, ma gandesc, deci nimic de proportii. Lectiile dureaza 1/2h, respectiv 20', dupa structura anului scolar, cu pauzele aferente pt vacante. Piscina asta e construita fix pe o alta cladire, deci, cum ziceam, cineva a facut o investitie doar in scop educational (vs agrement), bine, si financiar, evident!!! Ce vreau sa zic, e asa de simplu de facut asta! Ma intreb de ce in RO nu face nimeni asa ceva. Oare nu ar fi clienti? Sau ar fi prea scumpa investitia? Oare aprobarile te ingroapa? Aici o lectie e aprox 20RON, adica 4L de lapte, ca sa va faceti o idee, ca eu habar nu am de valoarea banilor in Ro si de preturile de acolo... Plus ca tehnologia te ajuta acum infinit mai mult decat pe vremea cand eram noi copii si erai fericit daca la piscina aveai apa calda sa faci dus dupa sau curent sa iti usuci parul sa nu iesi cu el ud la -15*C Chiar as fi curioasa de ce nu... |
Pentru ca in Romania nu se cauta o idee de afacere care sa-ti asigure un trai decent, toata lumea asteapta sa se imbogateasca cat mai mult si daca se poate...ieri!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Maria. multumesc ca te gandesti la mine. Stiu ca nu esti singura...ca si restul s-au gandit dar nu au scris Inca nu am nascut...ce sa fac eu daca nu a venit momentul? |
Mey...stai cuminte, ca la tine chiar nu mai e mult, e chestie de zile. Ce sa mai zic eu cu asteptarea?
Hai sa-ti zic, tu nasti fie pe 19, fie pe 25, ok?
Hai fetele:

!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza O bomboana ocazional poate primi, asa ne-a sfatuit si dr Antoniei. |
Noua pana si dental nurse-ul nea zis ca daca primeste un dulce in weekend, e ok. Asa ca mai primeste sambata cate 2 patratele de ciocolata si poate duminica o acadea, dar nu abuzam. Bagam in schimb fructe si iaurt actimel de baut, cu fructe, unul pe zi! Si mai nou ma innebuneste cu guma de mestecat, dar e ok, nu face rau!
===============================================
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Pana la urma ce se aude cu gradinita aia? Ai primit vreo facilitare undeva, daca tot te-a "calcat" asistenta aia sociala? ![]() |
Si Eliza escaladeaza patutul (cand o pedepsesc si-o pun acolo sa nu ma mai calareasca pe mine si pe Daniel).
Cat despre gradinita ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
luy spune:
Oooof, iar sunt o gramada de puiuti bolnavi !
Multa, multa sanatate tuturor ! Sa va faceti bine repede ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Eu am avut un weekend groaznic, sambata am zacut toata ziua, doborata de una din crizele mele
, nici ieri nu mi-a fost bine, insa cumva am reusit sa imi adun fortele si sa merg chiar si intr-o vizita. Abia dupa ora 19 mi-am revenit. Brrr, bine ca a trecut. Din punctul meu de vedere au fost 2 zile pierdute, ca aveam mai multe chestii in plan. In fine...
Nici netul nu imi mai merge acasa, ca mi s-a stricat cablul. Sa vad daca reusesc sa-l rezolv in seara asta.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
La multi ani ,
Matei de mami Amironeanu,
Cristian Matei de mami Cecilia,
Vlad Matei de Isabeluta
Matei , verisorul Dariei de mami Erina!
La multi ani, tuturor celor care -si sarbatoresc ziua de Sf. Matei.
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
luy spune:
Hai Nicole ! 

Nastere usoara, crishtina ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Am citit si eu diagonal, ca nu prea am timp. Sper ca toti bolnaviorii sunt ma bine, nu prea am vazut vesti.
Bun gasit noilor veniti si bine ati revenit raritatilor, vezi Annisia. Nu ca nu as concura si eu la raritati cu ritmul din ultima vreme.
Multe de zis. Copiii usor raciti, maine abia ii duc la doctor, dar se belferesc acasa 2 zile. Nici eu nu sunt in forma, tot cu crizele mele de bila. Dar asa obosita si tuflita tot m-am relaxat la suflul optimist al mesajelor Piculikai (apropo, la noi "piciu" este serviciu).
Am vazut ca ati vorbit de dulciuri, eu nu sunt un model de mama buna ca la noi se servesc cu pofta "babane". Nu des, macar din cand in cand. De sarbatori sigur se vor servi. Asta apropos de cadouri, alte idei nu am deocamdata si nici timp sa iau ceva. Sper sa finalizez proiectul Bran mai repede sa ma ocup si de altele.
Legat de Bran, totul a fost ok, cam obositor, dar oricum e aproape conturat. Mai e un weekend de munca si cred ca e gata. Livrarile au fost ok pana la urma. Montajul super, la fel si ajutoarele minunate pe care le-am avut.
Crishtina, nastere usoara si bb sanatos!
Luy,
uite am experimentat si eu o criza si tare rau mi-a fost, cred ca tie si mai si. Sper ca azi esti mai bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi