Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (350)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Diwana, Yaia din pacate se pare ca este vitilogo combinat cu alte defecte de piele, dar ce am uitat sa ii spun doctoritei ca daca ar fi defecte de piele si acolo nu ar fi migrat celule de melatonina atunci acele pete s-ar fi vazut in primul an in care s-a bronzat...deci nu mi se pare un diagnostic nemaipoment, iar un al doilea diagnostic mi s-a spus ca ar fi un mozaicism cutanat, dar fara afectarea sistemului nervos...am cautat pe net cate cava despre asta dar nu am gasit nimic...cred ca o sa il i-au pe Mario si ma duc cu el in Israel sa vad ce naiba are pe piele, ca tare imi este greu sa ma lamuresc cu idiotii astia de aici...ideea este ca are t3 modificat, dar fara tsh si stiu ca vitiligo apare pe langa alti factori atunci cand exista mai multe modificari cum ar fi de ex tiroida. Cu toate ca le-am spus si stiu si ei ca se influneteaza, nu au investigat deloc acest lucru..adica de unde vine modificarea asta?...in fine sunt multe de discutat pe subiectul asta, dar o sa vad ce fac....imi vine sa imi smulg parul din cap, atunci cand ma gandesc ca daca diagnosticul este pozitiv, va avea un mare handicap din punct de vedere al aspectului...asa ca vreau sa plec cu el afara sa i se puna un diagnostic corect ca sa putem sa urmam un tratament corect

Betty, pentru linistea ta, poti sa mergi sa-i pui in diagnostic care sa te linisteasca si pe tine, in sensul ca sa poti sta linistita ca e cel corect. Dar sa stii ca nu e bine nici sa citesti tot felul de chestii pe internet. Cand lui Tudor i-au aparut cele 2 pete de cafea cu lapte, ma apucasem si eu sa citesc pe internet si ajunsesem la tot felul de posibile boli si niste grozavii de iti ridica parul pe tine. Si mi-am dat seama ca de fapt fiecare caz e unic si ca e important sa-l vadamedicul si sa-i puna un diagnostic corect, dar nimic mai mult. Tratamentul il da medicul pe baza acelui diagnostic si daca ei spun ca e ok, atunci asa trebuie sa fie. Dar e important ca tu sa ai incredere in acei medici.
Sunt sigura ca nu e nimic si te supara doar pe tine petele, la fel cum m-au suparat si pe mine cele ale lui Tudor. Dar am ajuns sa ma obisnuiesc cu ele, il fac unic!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Yaia la tine era absolut clar ca micul delfinas mai are putin si se va descurca singur...felicitarile mele...eu sunt pro inot, mai ales ca am facut de performanta si am si o medalie

E-he...si sotul meu are o medalie, dar e una din aceea pe care le primesc toti, pentru participare!
Pentru mamicile interesate si cu anumite retineri, pot spune ca Tudor nu a racit niciodata din cauza mersului la bazin. Si aici e frig rau, dom'le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Maria. multumesc ca te gandesti la mine. Stiu ca nu esti singura...ca si restul s-au gandit dar nu au scris
Inca nu am nascut...ce sa fac eu daca nu a venit momentul? Azi merg la CTG si atunci cred ca se decide daca nasc azi maine sau ma lasa pana cand o fi sa fie...vedem...am emotii putin insa tare astept sa se termine. Parca e mai grea asteptarea decat la Robert...ca m-am pregatit sufleteste sa o intalnesc de prin sapt 36...poate de asta. Maine am 39...

Crishtina 37+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Vreau sa va zic de Miru a mea,ca mai nou l-a luat pe 'nu' in brate...cand ii zic sa faca ceva,imi raspunde ferm 'nu vreau!'..altadata nu apuc sa zic ceva,ca ea si raspunde 'nu vreau' fara sa stie ce vreau sa spun...

E varsta...testeaza limitele. Trebuie sa faci reguli clare si sa fii ferma, altfel nu merge. Si poate si o schimbare de abordare. Ceva genul 'Eu merg sa-mi schimb bluza, nu vrei sa ti-o schimbi si tu?'. La noi mai merge si cu 'Camila, pleaca de aici, ca nu-ti dau lapte, e laptele lui Tudor'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Angipangi si Celia, multa sanatate puiutilor.

Betty, imi pare rau ca nu v-au lamurit doctorii, si daca nu esti linistita cu diagnosticul pus, cel mai bine e sa ceri si alte pareri, in Israel.

Annisia, bine ai revenit. Eu nu prea ii dau bobo Antoniei, mai cotrobaie in general pe la Buni (mama mea) si mai gaseste pe acolo si atunci e imposibil sa i le iau, sau mai primeste in parc cand e ziua unui copil, de pilda. In schimb, fac prajituri de casa cu zahar brun, oua de tara: cornulete, tarta cu mere, prajitura cu mere, biscuiti, chec, la care ma ajuta si ea. Cand mergem la cumparaturi, si vede bomboane si cioco prin magazin, ii zic ca au chimicale si nu sunt bune, si daca neaparat vrea ceva, luam biscuiti. Eu te sfatuiesc sa nu asociezi dulciurile cu orecompensa sau cu desert obligatoriu dupa fiecare masa, pe urma o sa fie mai greu de dezobisnuit. O bomboana ocazional poate primi, asa ne-a sfatuit si dr Antoniei.

Adimercedes, ce frumos povestesti tu de Adam.

La multi ani tuturor sarbatoritilor Matei!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Yaia draga, chiar ma intreb si eu... La noi nu s-ezista pre-natal: mergi de la birou sa nasti. Si ma simt vinovata sa ma dau lovita... Etica muncii
Nu mai zi de virusi - abia am devenit mai calma - sau fatalista?
Eu cred ca si al doilea se va lasa asteptat, ca Michael, peste termen - dar mai stii? Asta are cararea batatoria: daca o ocheste mai devreme si se repede, pe negandite, cu capul inainte...?!
Oricum, deocamdata sta deja in bloc-start, cu capul in jos (mai poate insa da ture, vreme ar mai fi) insa colul e lung si inchis...
Fie-tzi gura aurita, sa nasc bine ma incolo - ca singura chiar nu am chef. ...de fapt, mi-e chiar frica, ce ma codesc s-o zic!
La Micha am zis inainte de PDA chiar ca mor, tremuram ca piftia, necontrolat, dar eram asa de calma si linistita ca mor la Radu in bratze ca mi-era chiar egal. Acuma ca l-am si calificat de mosh, nu ma duc fara el!

Ba sa nu te simti, ca nu o faci pentru tine, ci pentru bebe, auzi? Si nici statuie nu-ti fac si nu mor fara tine, ca doar nu faci operatii pe creier sa depinda viata cuiva de munca ta. O pot face si altii, desi stiu sentimentul, ca nimeni nu o poate face mai bine ca tine. Dar avand in vedere incidentul din saptamana 28 si multitudinea de taskuri din lista ta outside office, eu zic sa o iei incet, ca bebe e mai important acum...parerea mea.
Cu virusii, se pare ca am avut dreptate, porcina e un fas, virusul sezonier e ala de da batai de cap...dar e la fel in fiecare sezon, asa ca usturoiul si ceaiul cu lamaie sa traiasca!
Eu nu cred ca al doilea va astepta mai mult, e un feeling. Putin inainte sau chiar putin dupa revelion o sa-ti tii puiutul in brate, asculta aci la baba!
Auzi, la mine tremurau doar picioarele, de la posterior, in jos, pana la genunchi...dar tremurau asta de tare si incontrolabil, ca s-a speriat sotosenia din dotare. Si ma tot intreba de ma doare burta si de ce nu burta si picioarele...apoi, cu propagarea durerii si nervii si alte explicatii stiintifice, s-a luminat...dar mie tremuratul nu mi-a trecut pana la epidurala! Hai, ca Radu muta si oceanele sa te tina in brate, cu tremurat sa fara, asa ca nu te stresa degeaba...baga o bucata de ciocolata sau cascaval sa te calmezi.

Mergi la inceput

Citat:

Yuuuui! Suntem campioni modiali! Yupeee!
HOP SCHWIITZ!!!

... noi doi nu suntem DELOC microbisti, dar cand vezi copii astia ce frumos s-au luptat...

Clar merita cate o ...bucata de ciocolata!
Bravo, felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
El il imita, deschide gura si mi-o pune pe... cot! I-am aratat ca nu e cotul, e sanul, de acolo vine lapte.

Aaa, si ca ziceai de Michael cu suptul la cot :P Lisa lua protectia mea de san si si-o punea sa hraneasca papusa ei, baby doll. Si ghici unde punea protectia aia??? Fix pe buric!

Is bestiali piticii astia. Si incepe faza haioasa acum, cand incep sa spuna si sa faca tot felul de chestii haioase...super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna dimineata fete frumoase si bebici la fel, imi pare rau ca nu am mai intrat, dar la job e o atmosfera de kk...
Betty- cel mai bine este sa te duci in israel si sa nu mai citesti nebuniile de pe net:). Iti tinem pumnii sa fie totul ok! eu nu am auzit de cand sunt vitiligo la un copil asa mic si tatal meu e doctor pediatru..........dar nu dermatolog..
Mandarinutza- mai da multe bunatati mai faci:)).vrem si noi:)!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Sambata insa a fost ff fain

Insa pt restul sunt total lipsita de orice inspiratie - poate veniti si voi cu idei, mai ales pt cumnata mea care e o fitzoasa si are de toate .

Se pare ca incepeti sa aveti un program al vostru si ca incepeti sa va obisnuiti unii cu programul altora din ce in ce mai bine...ma bucur! Si eu ma astept sa fiu depasita in primele 2 luni dupa ce vine Bebedoi...dar ne obisnuim noi cumva! Ma bucur pentru voi!

Pentru fitzosi care au tot...o juma' de ora de masaj? Sau o bratara/colier facute din scoici australiene? Pentru sot poate vreo carte, un blue-ray...ceva...pentru tata e mai greu, ca nu prea stiu ce-l pasioneaza...poate pentru el si soacra cate o rama cu o foto a copiilor, sau cate un calendar personalizat cu nepotii...sau tricouri cu Australia pentru toti mai putin sot!

Mergi la inceput