*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (86)*
Raspunsuri - Pagina 3
alra spune:
amalia, eu nu cred ca dintii dor cand ies am doi copii care zic contrariul, deci am deja statistica
andy, nici laura nu recunoaste animalele desenate de mine si o vad ca se chinuie saracuta ...
corina, ce idee! tortul l-am facut cu laura si i-a placut. ia sa iau si eu o tava in forma de animal!
Amalia spune:
Bertha pup o mamicuta obosita! Felicitari pentru primii pasi ai printesei!
Oceanborn are Thomas niste ochi bestiali! Mi-a placut de el in cutie...asa face si Luca..."care jucarie? unde e ambalajul?" E haios in poza in care plange, pare baietel de 2 ani. Pup dulce frumosul mic!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Alra ai mila de un biet om si lasa cutitul ala doar bagat si rasucit...nu mai scormoni cu el. Acu', in alta oridine de idei, chiar ma bucur ca exista si asa cazuri.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
BraveGirl spune:
Eu i-am dat azi Ariannei un laptic nou aparut la Nestle: lapte cu cereale, gata preparat la 250ml. l-a baut aproape pe tot . Jumatate la micul dejun si jumatate la 18. Evident ca apoi a tras 2 mega kk
Alra, eu nu te cred...vrei sa faci misto de noi , mai ales de astea care ne trezim de n-ori. La carte scrie ca doare, apai eu cred
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
criss703 spune:
Arla sa sti ca asa des facea si Sofi-Paula kk de multe ori pe zi , cam de cate ori manca/bea laptic in primele 5-6 luni si eu eram convinsa ca nu are cum sa puna pe ea daca scotea afara tot .Eu zic ca nea ajutat cura cu Debridat de 3/zi care regleaza tranzitul si apoi evideeeent cele 2 iesiri la mare (aerul/clima ) in urma carora i-am schimbat si numele in Sofia/Sofi , italienii nu intelegeau Paula (na' ca doar nu era sa-i zic Paooola ca ei , desi mie nu mi se parea ceva asa greu de inteles )doar Sofia .
Felicitari pentru lui Nicole !
Eli e simpatica girafa ta cea zambareata
Bertha felicitari pentru primii pasi a Ioanei chiar daca nu i-ai vazut tu
Amalia ,Gynie cat mai putine treziri la noapte va doresc !
ps.Oceanborn ce dor mi s-a facut de mare (ca tot vorbeam )ce de poze faine cu gagiul Thomas , cu mami lui si "Thomas was here!!!" super
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Darling_ spune:
Nici noi n-am avut probleme de la dintisori, ba indraznesc sa spun ca a dormit chiar mai mult (in timpul zilei asta). Zau! Am martori! Acum la ultimii 2 dinti s-a schimbat situatia insa nu-s convinsa ca e de la dinti, a inceput sa se maraie rau la 2 zile dupa ce au erupt. Acum febra a mai scazut, inca e pe calpol/ nurofen. A fost super nasol toata ziua, a miorlait incontinuu si chiar nu mai stiam ce sa-i fac. Numai in brate si tz fara numar. Am dus kk la dr, astept rezultatul.
Miki esti sigura de rezultatul analizei?? Si eu am experimentat cam aceeasi problema cu sotul. Asteptam sa ne sune de la o clinica de fiv si intre timp am facut noi un tratament de capul nostru. Mumio, Tribestan si capsule de BU. Nu pot sa spun ca tratamentul a dat rezultate, nu stiu exact care a fost realitatea, poate au gresit rezultatul. Doamne ajuta sa fie bine si la voi.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
oceanborn spune:
Ce de sarbatoriti azi!!
La multi ani , Ioana, frumusete rara ! sanatate si numai bucurii!!!Felicitari pentru primii pasi!
La multi ani, Dimitrie, balacios frumos, mergacios si mancacios. sa cresti mare si sa ai numai bucurii in viata!
La multi ani Rares,albastrel frumos!multa sanatate si fericire in viata!
Mamicilor, sa va traiasca copilasii!
Criss, Amalia multumim!.
Eli f fain tortul, se vede ca ai rabdare!
Avem si noi nopti in care ne trezim de multe ori, dimineata nici vorba sa-mi amintesc numarul..
De dinti si eu cred ca pe Thomas l-a deranjat cand i-au iesit, acum probabil ca depinde de la copilas la copilas.(Din experienta proprie cu maselele de minte pot spune ca prima m-a chinuit de am crezut ca ma tampesc(cateva luni) urmatoarele aproape deloc.. )de cate ori i-a iesit cate un dintisor 2,3 zile a fost insuportabil de matait, treziri fara numar si lipa poftei de mancare. fara tempe sau diaree. la ultimul a avut si asa ceva, posibil sa fi fost coincidenta, vreun virus, cine stie..
Camelia si pe mine m-ar tenta sa-i fac un tort fain, tot caut dar nu stiu ce-mi iasa..ma mai gandesc ce sa-i fac..
Anca oare nu cuptorul e de vina ca ti se lasa blatul? trb sa caut ceva retete de blat sa ti le dau.
Urate alergiile astea! sper ca piticii cu alergii sa scape cat mai repede de ele!!
mami de Thomas
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI ASTAZI!Sa fie sanatosi, voiosi, cuminti si sa aibe parte de cei mai bun in viata!
Azi ii dau Sarei ciorbita de pui cu bors...sper sa pape ca altceva nu-i fac...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
ginye55 spune:
BALACILA
IOANA
RARES
Eli Bertha Futuremother sa va traiasca prichindeii!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii