Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Ce mai e si cu dormitul asta pe stanga, data trecuta l-am respectat dar acum mai bine ma simteam pe dreapta sau pe spate... pana acum 3 zile cand mi-a amotit partea dreapta si trebuie sa trec si eu pe stanga chiar daca mi-e inconfortabil.

My_Lady, incearca o pauza la orizontala (pe stanga), poate pleaca raul.

Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR-ul in scadere

merci iubita...mi-am mai revenit

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza! felicitari proaspetelor mamici

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza...mamici, burtici si pitici...eu ma pregatesc sa merg la doctor si ma uit pe b1 tv...la ce atrocitati vorbesc moderatorii..mori de ras...mai pap niste placinta cu lapte si fac lista de cumparaturi pentru sambata
sper sa aveti o zi cu soare....sa puteti iesi sa va plimbati bebeii la soare sau burticile,dupa caz
spre ca Ramona este bine si bebe Dominic la fel....nu doresc nimanui sa isi vada copilul in spital...eu urasc spitalele...mi se par un fel de camere de tortura, poate si din cauza ca mi-a luat de multe ori persoane si mi-a dat sicrie
daca scap de nasterea asta intreaga si eu si bebe, de unde ma duc...ca am mai fost pe acolo...inseamna ca sunt o mare-mare norocoasa.
uneori stau si ma gandesc la voi mamicilor..cele la primul copil si nu numai...ce Craciun minunat veti avea anul acesta...alaturi de familie si bebelus...si imi da speranta ca si la mine va fi la fel...si imi mai sterg o lacrima de disperare de pe fata...hai ca v-am plictisit, danke pentru atentie

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

e gata, pt. cine pofteste!

Bine ati venit acasa, Laura si !

Felicitari, Simona! !

Hai, Lore!

Te asteptam cu vesti bune, My_Lady!

Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Ma pregatesc sa merg la ultimul set de analize din sarcina... si inainte, ca tot omul.... scriu ceva
De dormit... chiar am reusit in noaptea trecuta...( am oprit caldura.... si cred ca a racit sotul.... dar ce sa-i fac.... i-am sugerat canapeaua.... dar a refuzat)

Simina, pai... se simte expulzat din dulapul comun dar nu indrazneste sa protesteze

Andre, eu la medic merg cum apuc... adica ar trebui sa mai ajung pe 21.... dar as fi tentata sa trec si azi.... sotul a ridicat o spranceana si m-a intrebat daca e nevoie sau e paranoia... vad eu

Felicitari Alinutza! opa.... bebe peste 4000...natural? deci se poate?

Voi vb de cuminte la pat.... eu nu am mai tinut cont de efor... umblu ca zapacita zilnic... mi-e ca plec la spital direct din oras... oare ar trebui sa tin bagajul in masina?

busymummy, multa sanatate micutului Vlad

Li_am cu intarziere

Ramona C si Dominic, sa va intoarceti repede repede acasa veseli si sanatosi

mihamora diferenta dintre cele 2 tipuri de anestezie,( sau asa stiu eu) este atat substanta activa cat si modul de aplicare... adica cea rahi e mai profunda... Mie doctorita din asta rahi mi-a spus ca-mi face... acum o caut in disperare ca spitalul nu prea o mai are... si o folosesc doar la urgente... nu si la cerere

Lalutu ce mai faci?

Shtephy, Andre, Monis, Krelia, Ramonika,

Laura G, bun venit acasa

Simona9999, felicitari pt bebe... sa fiti sanatosi

Cafeluta mai tarziu... fug sa ma imbrac... altfel ajung fix cand se inchide laboratorul

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 16 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Va salut repede pana merge forumul si va las cate o gura de cafea, felicitari Simona , refacere rapida si bebe sanatos.Succes la fetele merg azi la medic si celor care poate nasc. 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Ma rog si eu pentru Dominic si pentru Ramona, sper sa avem cat de curand vesti bune .

Felicitari mamicilor!!!! Toti fulgusorii nostri sunt adorabili, iti vine sa-i mananci.Ma uit mereu la pozicile lor si ma tot minunez.Nu pot sa cred ca mai sunt cateva zile si o sa-mi tin si eu minunea in brate .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

simona9999,s_alinutza si busymammy,
si pt bb-ii vostri
eu abia astept sa-l vad -ul meu..cred ca azi este marea
intalnire, undeva dupa ora 13:00...SA VA GANDITI LA NOI
si acum niste

pentru ANDRUTZA,
CRED CA VOM FI PARTENERE DE NASTERE!
sa fie cu noi.

LORELIX
DANIEL 39/ 5 zile +
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si de la mine..iar raportez noapte alba.
Puiuta mea chiar are colici..daca pana acu maraia doar acum se strange de burtica si plange cand o doare mai tare..I-am dat BabyCalm si am observat ca dupa face caca moale moale cu parturi de umple pampersul si mai da si pe langa..oare e normal sa fie asa??
Care siropuri erau recomandate?stiu ca s-a discutat de atatea ori..da bineinteles ca acu cand ma lovesc de problema ma agit

Stephy, legat de alaptat, si eu vroiam sa o tin la tatza cat vrea, dar cand i-am zis doctoritei ca sta non stop..a zis sa imi fac program sa o pun odata la o ora jumate la san, ca sa aiba timp sa se formeze si laptele ca lumea, si sa o tin cate un sf de ora la un san. Nu iti spun ca am facut tabel sa tin minte cand i-am dat si de la ce san..Sper totusi sa isi formeze micuta un program sa ceara ea mai rar...E destul de nasol sa stau sa cronometrez, sa tin minte ore, uit sa imi notez...nasol tare..

Monis, vad ca matale stai noaptea pe aici..din cauza de bb plangacios, sau nu ai somn? ca eu nu stiu cum sa trag mai repede pe dreapta cand o vad adormita putin

Ionela, bafta la analize sa iasa bune!

Simona, felicitari pt bb si sa va traiasca si sa nu fie colicios!

Crissa, pana la urma unde nasti? La euromaterna, sau ai gasit alt doctor sa nasti la Constanta/Medgidia..Poate ca ai scris, da eu am lipsit de pe acilea..
uff..la capitolul asta am reusit sa tin pasul cu voi, dar din urma sunt varza..nu cred ca mai recuperez eu..

Ramonika, ce faci ? cum stai cu moralul? Am uitat sa iti multumesc si tie si Lidiei ca ati facut pe mesagerii aici, si multumesc si la restul fetelor de mesaje, acu nu mai tin minte cine, stiu ca am primit multe, dar din cauza ca mi-am scapat telefonu pe gresie cand eram la spital, s-a bulit displayul si nu mai vad nimic Si cand l-am dus la reparat, ma costa doar 260ron

Sper sa aud vesti bune de la restu fetilor ce merg la controale si isi asteapta odorasele!

Si dupa cum spunea Monis, tre sa recunosc ca pe langa furtuna nasoala de hormoni, si starile naspa...e si partea frumoasa..adica bebelasu care te plange, care iti zambeste asa fugar in somn, care strange din gurita ca papuselele alea care le aveam cand eram mica..cand da din piciorute si nu te lasa sa ii schimbi hainutele, cand te prinde de cate un deget cand o alaptezi si se uita ea asa curioasa la mami..(bine..acu nu cred ca ma vede ea asa bine, ca nu ar zambi cred cand ar vedea ce mami obosita si urata are)

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Lalutu ce mai faci?

Ionela, sunt bine, multumesc de intrebare .
Pana la urma faci cezariana sau vrei sa fii pregatita cu kit-ul de rahi pentru orice eventualitate?

Eu de vreo saptamana am luat-o razna, nu am stare, trebuie sa fac mereu cate ceva. Iar am rasturnat casa cu fundul in sus, sotul a incercat sa protesteze ...ca abia facusem curatenie generala, dar s-a lasat repede pagubas si a prestat tot ce i-am cerut . In plus m-a apucat febra cumparaturilor, noroc ca nu mai e mult pana nasc, ca in ritmul asta ajungem repede repede la sapa de lemn .
Si eu bantui prin oras....in fiecare zi am program.
De aici si lipsa mea de pe forum....am mai aruncat cate o privire, mai ales ca Monis m-a tinut in suspans cu povestea nasterii scumpelului de Santiago, dar nu m-am mobilizat sa scriu.

Sambata merg la doctor si sper sa aflu mai multe despre cat de aproape e marea intalnire . Mi-a ajuns si oxitocina din tarile calde, bagajul e la usa, asa ca.....astept.

38+

Mergi la inceput