Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 8
lylyana.ion spune:
shtephy, nu mi-a facut eco pt ca nu are la cabinetul asta. m-a masurat cu mainile si a aproximat 3700-3800. de rezistat...incerc sa nu ma gandesc, ma doare burta f tare si inauntru cand se intinde si pielea ma ustura cat este de crapata, mi-au ajuns crapaturile foarte sus si parca se inmultesc pe zi ce trece. eh si ar mai fi destule, dar le ignor. tu cum esti?
Lili 40 cu Alexandru
AMR max 5 zile
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion shtephy, nu mi-a facut eco pt ca nu are la cabinetul asta. m-a masurat cu mainile si a aproximat 3700-3800. de rezistat...incerc sa nu ma gandesc, ma doare burta f tare si inauntru cand se intinde si pielea ma ustura cat este de crapata, mi-au ajuns crapaturile foarte sus si parca se inmultesc pe zi ce trece. eh si ar mai fi destule, dar le ignor. tu cum esti? Lili 40 cu Alexandru AMR max 5 zile |
of,Lili si pe mine ma dor diverse cand danseaza in burta.nu vreau sa imi imaginez cum e cu pielea crapata ,din fericire sarcina trecuta nu am avut nici o vergetura,sper sa scap si acum
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin
BoboMom spune:
Va pup pe toate si pe toti bebeii! Bun venit noilor fulgusori! Sa fiti sanatosi si sa aveti vieti superbe!
Noi am venit azi acasa. Suntem f obositi. Nu am citit din urma, dar ma va tine mami la curent. :) Suntem bine, iar Nicholas e foarte bine si frumos. Ne chinuim un pic la alaptat, dar speram sa fie mai bine cand vine laptele (in curand sper!) O sa incerc sa va mai scriu zilele astea.
Multumim de urari!
Laura 39+ baby Nicholas James
shtephy spune:
Buni de Nicholas multumim de noutati si poze.
Sarandu mie la clinica particulara la care sper sa nasc mi s-a spus ca am nevoie de buletin ,papuci,lucruri intime.
Sper ca nu te deranjeaza dar mi se pare foarte mult spus sa nu-ti tii copilul in brate,sa nu il alaptezi din brate ca se invata asa...si ca sunt smecheri...asta e chiar prea de tot.Ma rog ,daca vroiam papusi care sa manance si sa doarma la comanda imi cumparam,nu faceam copii.
Te rog din suflet sa nu te superi ,am scris doar umila mea parere.
LauraB sa fiti sanatoase dragelor.Ma bucur ca ai impartasit cu noi experienta ta cu nasterea...pare ca a fost atat de usor ...si frumos...o mare incurajare pentru fricoase.
Daca inainte mai aveam dubii in legatura cu epidurala ,acum nu mai am nici unul.Am facut pe viteaza o data...ajunge.
Multi pupici pentru Diana,Sophia si fericita lor mamica.
Ionela multi chiar daca nu ne mai intalnim asa des pe forum.
Gabitza ma bucur din suflet ca sunt bine Dragos si Eva.
Poti folosi orice fel de gel de dus...fetita mea nu a fugit nicaieri de mine niciodata.
Lavinia lui Rares sa nu il mai doara burtica.
Tiusca procedezi foarte bine ,copilul are nevoie de mamica lui,de dragoastea si de caldura bratelor ei.
Fdaniela cred ca e perfect normal ce simti tu in legatura cu nasterea.
Dienutze eu nu ma mai uit demult in zona aia ...de cand am varicele astea vaginale imi e teama sa o privesc .Oricum e normal sa se umfle.
Arcadia eu nu-mi mai amintesc exact tehnica de push si respirat ,nici nu am mai vrut sa-mi umplu capul cu asta pt ca stiu ca ti se explica tot la momentul respectiv.
Simi sanatate micutei,pupam sa -i treaca repde mucisorii.
Petele alea trec sigur,Stefi a avut la ceafa.
Floricik daca esti ingrijorata,du-te peste nenea dr. sa te lamureasca.Agitat e si copilu meu de cele mai multe ori.
Dana tare scump feciorasul vostru.Cand ai timp poate ne scrii cum a decurs nasterea cu acel lung travaliu si bb grasun.
Ancutza imi pare rau ca te-a tradat laptopul,dar poate reiei cand mai ai vreme.Pupam fetele frumoase .
Acuma ca ai zis tu ,imi aduc aminte ca si Stefita a avut vase de sange sparte la un ochisor.Avea o pata rosie de fapt care a trecut de una singura dupa o luna.
Andre si noi o pupam pe Kreliutza ,dar si un piciorus macar de Rares.
Doris
Si acolo se merge pe cezariana in sarcinile obtinute prin fiv?
LauraG ma bucur sa te vad .Oboseala trece ea,laptele vine cu siguranta ca sa il faca mare si voinic pe puiul vostru frumos si mult dorit.
multi la toate mamicile ,greierasii si fulgusorii nostri.
shtephy spune:
pentru micutul Dominic.Trebuie sa fie bine si asta repede.
Si eu cred ca energia pozitiva si rugaciunile multor persoane ajuta.
Asteptam numai vesti bune.
Vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce .
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce . Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin |
iti spun eu: neatza!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
iti spun eu: neatza! |
Deja?
Cand o fi trecut si noaptea asta?
Tot cred ca fura cineva timpul.
Neatza mamico si piciulica.Sa aveti pofta la tzitzica.
shtephy spune:
Am primit un sms de la RamonaC ,nu scrie nimic despre piticut dar scrie de Simona9999 :"Am nascut ieri ,ora 23 ,un baiat de 4 kg ,natural."
Felicitari Simona!!!Sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti numai zile frumoase impreuna
shtephy spune:
Fug in patuc acum.
As vrea cand ma trezesc sa citesc numai vesti bune de la Ramo si Domi ,Evy si DianaR care au adus pe lume puisori astazi si de la fetele care se pregatesc de nastere Lorelix si Andrutza.
Sper sa o vad si pe Ramonika activa asa cum o stim noi.
pupi multi.
raluci_b spune:
neata fetele nige iar azi......nasteri usoareee
noi dam cu laptele pe noi, pana ajunge bebe la titi 2 deja sunt cursa toata, ma mulg dupa supt si las la bebe in seringa , le-am zi sa nu mai dea la biberon, sper sa treaca repede perioada asta cu sanii fierbiti si durerosi sa ramanem cu laptele.
asteptam vizita de 9, bebe nu mai este galben, cel putin asa-l vad eu,a stat la bronzat si gata.
va pup si ca tin la curent
mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat