Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
Curaj Ramona! Ne rugam pentru Domi ,va fi bine curand.Sanatate multa multa!
DianaR si Evy asteptam vestile bune
Felicitari S_alinutza si Busymummy!Sa va traiasca baietii multi ani fericiti,iubiti si sanatosi!
Sper ca maine dl.dr Tutunaru sa se ocupe de fetele noastre si sa nu le mai trimita acasa.Tinem pumnii.
Arcadia probabil ca a coborat burtica ta ,dar asta nu inseamna ca se va intampla maine...poate fi si peste o saptamana de exemplu.
Jay gata cu amr-ul?
Monis felicitari ca ai incredere in tine si in Santi si mergeti pe alaptat exclusiv.
Ati facut baita?Cum a fost?
Va pup
Mihamora voi ce mai faceti?
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 36+Iustin
monis5 spune:
Iar sunt singura la schimbul 3?
toata lumea se odihneste inainte de galeria de maine? o sa ninga iar la noi
plec si eu la nani, pupam burtici si mmici si ne gandem la Ramona si copilasul ei, da Doamne sa fie totul bine!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Iar sunt singura la schimbul 3? toata lumea se odihneste inainte de galeria de maine? o sa ninga iar la noi |
eu sunt inca prin zona
Lili 39 cu Alexandru
Jay spune:
Shtefy, gata AMRu`...
Ai idee (trebuie sa ai ca ai experienta ), am intrebat acum cateva pagini daca fetele au fost cu biberoanele de acasa la spital in caz ca nu au laptic sa dea la bbe sau biberoanele le-au fost furnizate din spital?
Stiu ca nu e general valabil; ce se intampla in romania sa se intample si la noi, dar macar sa-mi fac o idee.
Thanks!
Credendo vides!
40+ cu Isabella Karina
S-a dus AMR-ul...:)
lylyana.ion spune:
am actualizat semnatura
si am trimis 2 mailuri
Lili 40 cu Alexandru
AMR max 5 zile
DORIS_71 spune:
Ma si eu ptr. Dominic sa se faca bine cat mai repede si sa vina acasa cu mamica lui.
Shtephy .
Acum pot sa merg si eu la nani. Noapte buna.
Doris 37+ Matteo ......
poze
AMR 3 SAPTAMANI
shtephy spune:
citat din mesajul lui Jay Shtefy, gata AMRu`... Ai idee (trebuie sa ai ca ai experienta ), am intrebat acum cateva pagini daca fetele au fost cu biberoanele de acasa la spital in caz ca nu au laptic sa dea la bbe sau biberoanele le-au fost furnizate din spital? Stiu ca nu e general valabil; ce se intampla in romania sa se intample si la noi, dar macar sa-mi fac o idee. Thanks! Credendo vides! 40+ cu Isabella Karina S-a dus AMR-ul...:) |
In spitalul in care am nascut eu, nu avea nimeni biberoane de acasa ,avea maternitatea si biberoane si lapte praf.Si din cate am auzit pe acest forum asa este peste tot.Daca sunt la noi,sunt mai mult ca sigur si la voi.
Eu sunt sigura ca iti vei alapta puiutul din prima clipa ,la voi este alta mentalitate si este incurajata foarte mult alimentatia naturala.La noi in maternitati in general se sare cu lapte praf sau chiar glucoza.
shtephy spune:
Lyly vad ca mai ai un pic de stat.Mai rezisti?Fizic vorbesc.
A estimat greutatea la echo de data asta?
Laurairina si Ancutza felicitari pentru alaptat si pentru ca aveti incredere in domnisoarele voastre ca se satura din san.
shtephy spune:
citat din mesajul lui unombun bebe e bine sa nu suga mai repede de 3 ore,face colici altfel!organismul lui nu proceseaza asa repede laptele |
Ahaa... ...de aici deduc ca mai bine dau completare lapte praf ca se digera mai greu si timp de 3 ore stau linistita sau sa las copilul sa urle de foame daca dupa o ora de la masa cere din nou papa.
Eu mi-am alaptat copilul de cate ori mi-a cerut -o si i-a mers foarte bine ,a crescut foarte frumos si nu am stiut ce sunt durerile de burtica .
Cand vrei sa alaptezi in primul rand arunci ceasurile din preajma ta!!!