Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Eu vreau tort de mere cu frisca. Doua felii...:)))) Lidia |
nu mai am....am avut o felie...scuze daca in prostia mea...am facut pofta cuiva.n-am vrut...
doamne da mi-e rau tare....
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 MYLADY cum stai cu tensiunea? Poate de asta ametesti... Lidia |
tensiunea e buna...cu inima stau prost...un pic de tahicardie paroxistica.. un pic mai multa......tre sa ajung la un cardiolog...maine merg la un alt ginecolog...ca a mea d-na doctor nu se streseaza..
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
Lidia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
nu mai am....am avut o felie...scuze daca in prostia mea...am facut pofta cuiva.n-am vrut... doamne da mi-e rau tare.... |
magdaz_ina spune:
Ce mai e si cu dormitul asta pe stanga, data trecuta l-am respectat dar acum mai bine ma simteam pe dreapta sau pe spate... pana acum 3 zile cand mi-a amotit partea dreapta si trebuie sa trec si eu pe stanga chiar daca mi-e inconfortabil.
My_Lady, incearca o pauza la orizontala (pe stanga), poate pleaca raul.
Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR-ul in scadere
My_Lady0091 spune:
fete...eu va urez nasteri usoare...somnic pufos...bebei cuminti
MONICA...nu am intentionat sa te supar...iarta-ma...insa un pic de INDULGENTA...nu ar strica cateodata.
pe toate
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
lylyana.ion spune:
Seara buna!
RamoC, ma rog ca Dominic sa treaca cu bine peste aceasta incercare si sa veniti cat mai repede acasa. Fii tare, are nevoie de tine
S_Alinutza, Busymummy felicitari!
Am fost si eu azi la dr. si daca pana luni nu se intampla nimic, luni dimineata ma duc la spital pregatita pt eventuala internare...
Lili 39 cu Alexandru
crissa13 spune:
Buna seara,
Felicitari proaspetelor mamici, bun venit pe lume bebelusi!!! Sa aveti o viata frumoasa si plina de impliniri!! Fetelor recuperare grabnica!
Ma alatur si eu cu o rugaciune pt bebe Dominic si pt Ramona - sa fii tare, o sa treceti cu bine peste aceasta incercare!! Sa isi revina cat mai repede micutul.
Zilele astea nu am prea avut timp si dispozitia necesara sa fiu foarte activa pe forum, dar am citit zilnic. Eu nu mai pot de picioare, le am ffffff umflate si nu mananc sarat. Ma simt tot mai grasa si nu mai am rabdare cu nimeni. Imi vine sa tip la toata lumea . M-am cam luat si de sotul meu fara sa am un motiv anume - saracul cat ma mai suporta asa?
Acum suntem iar cu casa in mare dezordine, izolam exteriorul dar s-a facut mizerie si in casa si nu mai am chef sa fac curat, dar nici sa mai stau in praf .
Hai fetelor!!! Curaj
Las niste agitate pt fetele care nasc maine (imi cer scuze ca nu le nominalizez pe fiecare in parte).
O seara buna, fara colici, fara contractii, doar somn odihnitor!!
34
mihamora spune:
citat din mesajul lui camy_pus Lidia mi-au facut rahi-anestezie ...si a fost mai super de 1000 de ori decat epidurala...pt mine...ca le-am experimentat pe amandoua, POZE |
Spune-mi te rog,care este diferenta dintre cele 2 anestezii.
Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
mihamora spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, haideti sa zicem o rugaciune pentru Ramona C si Dominic , sunt internati pentru ca puiul are o conjunctivita foarte urata la ambii ochi si i-a curs si sange. Acum primeste ampicilina, iar oftalmologul spunea ca are si ceva ganglioni umflati, iar daca e si corneea atacata, poate ramane bebe fara vedere. Ramo, Dominic, sa nu fie atat de grav, sa scapati repede 36+ Chiara Ada |
Of Doamne ne sa nu fie nimic grav si sa se rezolve repede cu tratament
Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE