Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Alina, nu te mai arunca asa in discutie, ca riscam sa creem panica acolo unde nu e cazul. 1. eu nu vorbeam de Ramona, ci de aceasta presupusa utilizare a laptelui de mama 2. conjunctivita este de obicei cauzata de bacterii sau virusi. Care, asa cum stim, nu stau cuminti doar in locuri mizere. monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
PROMIT SA NU MAI COMENTEZ DE ACUM AFIRMATIILE TALE...MEDICALE
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricikAndre multumesc pt raspuns. Si eu am incercat toata sarcina sa stau cat mai mult pe partea stanga. Ma mai trezesc pe dreapta ca amortesc pe o parte. |
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Ma rog pt Dominic si Ramona. Asteptam vesti bune de la Ramo. Andre multumesc pt raspuns. Si eu am incercat toata sarcina sa stau cat mai mult pe partea stanga. Ma mai trezesc pe dreapta ca amortesc pe o parte. 36+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
EU MAI DORM SI PE SPATE,DAR ACUM NU PREA POT CA NU MAI POT RESPIRA..SIMT CA MA SUFOC...E NASHPA SENTIMENTUL
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009-indemnizatie crestere copil,norme metodologice
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Mda, esti clar pe langa discutie. Ca o mica lamurire suplimentara: ce am scris mai sus despre conjunctivita este din cea mai simpla cautare pe google.com, primul hit, articolul de pe reclamamascataatentie http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=conjunctivita&aq=0p&aqi=g-p1g9&oq=conju&fp=8bd4816e1661ba1a Nu cred ca trebuie studii pentru asta end of story monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
AM INTELES,SA TRAITI....SEFA!!!!DA NU TE MAI ENERVA...CA RAMAI FARA LAPTIC....SI AR FI PACAT...
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
CINE VREA TORT DE MERE CU FRISCA?...
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
miany75 spune:
multa sanatate micutului Dominic si multa putere Ramonei!!! suntem alaturi de voi
miany
fericita mami de DAVID ANDREI
DianeAli spune:
scot agitatele pentru viitoarele mamicute!
hai Evy30!
hai Lorelix!
hai DianaR
si sunt alaturi de Ramonica si de bebeul ei!
35+ Lorin Edward
My_Lady0091 spune:
CE FAIN DE MINE...IAR IMI BATE INIMA CA LA IEPURI...SIMT CA MA SUFOC...MI-E CALD SI AMETESC...PLUS CA MA MAI INTEAPA SI PE VAGIN....SI SUNT SI HOME ALONE PANA LA ORA 00.00 SAU SI PANA MAI TARZIU...MI-E CAM FRICA...DA VAD IO CE FAC...CRED CA FAC O BAIE...POATE RAMAN LATA PRIN CADA....
FETE VOUA VA PLACE MIHAELA RUNCEANU....MIE DA...F.MULT
saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI