Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor (laurairina, ionela, shtephy, monis, lidia) multumesc ca va ganditi la mine.
deocamdata nu prea am noutati, astept ziua de luni cand ma duc la control. ma doare si pe mine la "duamna" mai ales cand ma sucesc de pe o parte pe alta. sper ca e ok colul, mie nu mi-a zis niciodata cat masoara, daca e inchis, doar ca e bine...
am avut in ultimele 3 seri arsuri stomacale destul de naspa, parca aveam tot stomacul in gura
in rest, bucataresc mai ales deserturi, nu prea-mi iese nimic, insa nu ma las... alint matza din ce in ce mai des si mai tare... cos goblen, citesc, TV, plictiseala deocamdata...

ionela - bafta la control, sa vii cu vesti bune.

laura - vezi ca iti faceai griji degeaba? vine lapticul, ti-am zis eu ca asa au patit si alte fete, le-a venit mai tarziu, dar a venit.

lidia - mai zi-ne si de tine ceva.

shtephy - tu o sa ai cel mai strasnic antrenament la pierdut noptile din cauza de bebe. eu sincer nu stiu ce-o sa fac, dorm ca -n papusoi si cate 10-11 ore pe noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Lorelix, Andrutza, nastere usoara!!!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

apropo de oxitocina ca se intrebau fetele daca se fol si la cezariana..mie mi s-au facut 2 injectii cu oxitocina dupa operatie a 3 si a 4 zi,ca sa imi vina lapticul..la aasta a folosit la mine oxitocina! si aveau in spital oxitocina, nu am auzit nici o discutie vreodata acolo cum ca n-ar fi..
Stiu ca se mai discuta de kg..la internare am avut 71 kg...acum la 9 zile dupa am 60kg...dar mai am cale luuuunga sa ajung cum eram inainteeeee..oricum, las timpul sa rezolve, sper ca prin alaptat si nopti albe sa mai dau cate ceva jos

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

poze

Mergi la inceput

laura - stai super cu kilogramele... eu am pus 11 kile pe mine, deci daca as scapa si eu de ele in primele 10 zile, inseamna ca as reveni la kilele de dinainte de sarcina. oricum se mai slabeste si pe parcurs (stiu ca nu toate fetele, insa majoritatea au slabit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gataaaaaa, plecam acasa , mai luam masa de 12 aici apoi externarea

ne vedem de acasa

va pup

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari S_alinutza si Busymummy!Sa va traiasca baietii !

Shtephy -multumim de intrebare,suntem bine, asteptam momentul, luni pe 16 ma internez si probabil tot atunci e si operatia.

Jay - la noi la maternitate nu se foloseste bibe, se da cu lingurita, dar la altele am auzit ca se foloseste si bibe.

Simona- felicitari pentru bebe,sa va traiasca! Refacere usoara!

LauraG - bine ati venit acasa!

Raluci B - felicitari pentru alaptat, ma bucur ca e bine puiutul tau, imediat o sa mergeti acasa si nu o sa mai fie nevoie sa ii dai papa cu seringa. Aaa,super, ma bucur pentru voi!

Ionela - multumesc frumos de raspuns Eu luni ma internez si atunci o sa vb cu anestezista si despre ce fel de anestezie o sa primesc... Bafta la analize!

Lorelix si ANdrutza - nastere usoara va doresc

Laurairina - e normal, nu cred ca trebuie sa iti faci griji.

Lalu - bafta sambata la control!Cum nasti?

Ramonika - ma bucur sa te vad

Michelle 37 + Tudor Mateo si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ramonika si eu sunt ft incantata ca am dat kg astea jos

sa scot si io neste agitate pt:

HAI LORELIX!!!!
HAI ANDRUTZA!!!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata. Am baut si eu cafea - cu permisiunea pediatrului . Multumim Andre

LauraG - bine ati venit acasa! si spor la alaptat

Simona - felicitari, sa va traiasca baietelul!!!

Raluci - cum stati? plecati azi acasica? (daca nu azi, maine sigur, asa e?) . Pe sani merge si ceva rece, pana trece putin fierbinteala.

Lavi - cafea? Hai ca e gata facuta de Andre

Ionela - bafta la ultimele analize. Si ai totusi grija cu efortul

Lalu - bine ai mai trecut pe la noi . Cum mai esti? Ai ajuns si tu aproape

HAI LORELIX

Laurairina - si Iulian face kk moale si partuletze f f des. Am schimbat scutece intr-o veselie, dar e bine asa. E din cauza alaptatului la san. Nu stiu sa-ti zic de picaturi etc ca eu inca nu am folosit. Stau pe net pe vremea alaptatului, pana mai scoatem niste aer, pana ne mai strambam putin.. de astea...

Elenic - daca ne mai citesti, da-ne si noua semn sa stim de tine

Simonette si fetele care nu au mai dat de stire - la apel va rugam

Ramonika - sa vezi tu ce pletoasa ai sa ai . Si nu te plange, dormi acuma la greu, ca mai incolo cine stie...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

HAI LORELIX
HAI ANDRUTZA

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

miha - bafta multa pe luni, desi pana atunci probabil ne mai citim. sa ne zici cum a decurs. chiar, putem noi alege tipul de anestezie, sau cum se procedeaza oare? vecinei mele i-au facut generala, pt. ca probabil ea n-a avut nici o preferinta, deci daca nu zici nimic, probabil generala face.

ionela - tu de ce zici de anestezie? te gandesti in caz ca ajungi la cezariana?

daca as fi vrut si eu doar un copil, nu m-as mai fi plans atata de cezariana, insa as fi vrut si pe al doilea destul de repejor dupa primul, ca nu mai sunt asa tinerica... asa ca doua cezariene deja mi se pare cam mult...

Mergi la inceput