Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 11
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Neata. Am baut si eu cafea - cu permisiunea pediatrului . Multumim Andre Lavi - cafea? Hai ca e gata facuta de Andre monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
MA PREZINT LA CAFELUTZA...DESI NU AM MAI FACUT DE MULT! ACUM RARESHU MIC DOARME SI MI-A DAT CEVA TIMP SA FORUM-EZ ....
PUPACEALA
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
crissa13 spune:
Neata,
Va salut cu o dispozitie mai buna fata de ieri.
Lauriirina, intrebai daca m-am hotarat unde nasc, pai tot la medgidia, am schimbat medicul, si am inceput sa ma razgandesc in privinta nasterii normale, avand in vedere ca bebe nu este intors. Inca mai am timp sa ma gandesc.
HAI LORELIX!!!!
HAI ANDRUTZA!!!
Va pup, ma apuc de curatenie, ne vedem mai incolo!
34
laviniablaga spune:
Ramonik, in legatura cu intrebarile tale privind anestezia in cazul unei op de cezariana...iti spun ca in cazul meu nu am avut anestezie generala...ci partiala...am amortit de la sani in jos - imi puteam misca doar capul si mainile...stiu ca de obicei asa se practica...oricum anestezistul va veni si va discuta cu pacienta inainte de operatie...si impreuna se va decide ce tip de anestezie se va practica! Pup
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
Ramonika spune:
lavi - multumesc de raspuns. cred ca e mai buna rahi decat cea generala, macar pt. faptul ca poti auzi/vedea ce se intampla, cand se naste puiutul. insa cred ca depinde de la maternitate la maternitate si de la anestezist la anestezist. cum ziceam, vecinei mele i-au facut generala.
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Lalu - bafta sambata la control!Cum nasti? |
Multumesc!!!! Eu sper sa nasc natural, cu epidurala....dar sa vedem ce mai zice d-na dr sambata. Pana acum nu era nici o problema, dar stiu ca lucrurile pot evolua in mod neasteptat, asa ca am incercat sa ma pregatesc psihic pt ambele variante...natural sau cezariana, sanatoase sa fim .
E posibil sa ne vedem in maternitate, cine stie ...luni o sa am 39 de saptamani si un pic ....acum sa vedem daca decide gogoasa mea ca e timpul sa ne cunoasca.
Oricum, facem galerie luni
38+
Lidia74 spune:
LAURAIRINA
MONIS
RAMONEL (RAMONIKA) sunt bine...nush ce sa va spun despre mine ca...n-am nascut, gravi nu sunt, so...aaa...am fost nasa si asta a fost o bucurie. (apropo...SHTEPHY m-ai intrebat cum a fost..)...Contrar asteptarilor n-am avut emotii deloc, parca as fi nasit in fiecare zi..
LAVINIA ce mandrete de flacau ai.
LORELIX NASTERE USOARA
Va pupacesc pe toate
Ramonika spune:
mesaj de la DIANAR:
sunt dianar, aseara la ora 20 s-a nascut teodora 2760, suntem bine impreuna, eu alerg deja, a papat tzatza. pup toate fetele.
felicitari DIANA
maria_bunica spune:
Buna fetele.
Imi cer scuze pt interventie,dar vreau sa o felicit pe s_alinutza,am fost colege la odiseea de mai -iunie 2009.
Felicitari pt bebe David,sa fiti sanatosi,refacere rapida si sa te bucuri de magia clipelor cu puiul tau.David ,bine ai venit pe lume.
Va urez nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi.
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
monis5 spune:
FELICITARI DIANA R!!!!
LA MULTI ANI TEODORA!!!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri