Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Laurairina noi pt colici folosim Sab Simplex picaturi. La recomandarea neonatologei luam cate 15 picaturi de 3 ori pe zi(pe prospect scrie 15 picat la fiecare biberon dar dr a zis ca e prea mult). Deocamdata mai calmam din dureri dar am facut deja comanda de infacol.
RamoniKadaca faci cezariana inainte de operatie vei avea o discutie cu anestezistul si hotarati impreuna de care anestezie in functie de motivul pt care faci cezariana. La mine a fost o dr ff draguta cu care am stat de vorba vreo 10-15 minute despre motivele cezarienei si mi-a recomandat rahi. La mine a fost perfect dar am vazut si 2 mamici cu dureri mari de cap. Asa ca dc iti zic sa nu misti capul asa sa faci.
Sanatate lui BB Dominic si multa putere Ralucai.
Felicitari noilor mamici si bebici sanatosi si mancaciosi si dc se poate fara colici.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

FELICITARI DIANA!!!!!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bine ai venit Teodora! Felicitari Diana!

Bine ai venit bebe de mami Simona! Felicitari mami!

Nastere usoara Lorelix!
Nastere usoara Andrutza!

Neata si de la mine, mai la pranz asa
Am dormit in doua reprize ca un porcusor! Zic sa fac provizii!

Lidia, ti-am zis ca e f frumos sa nasesti! Sa va fie de bine! Sa vezi ce frumos va fi si cand va veni un finut mic si il vei nasi si pe el/ea! E si mai frumos!

Uau, fetelor, cate nastem in zilele urmatoare! Trebuie sa fim curajoase!

Admir proaspetele mamicute ca isi fac timp si de forumeala!

Pup bebelusii si toate fetele!

RamoC si micutul Dominic ce fac oare? Sa le dea DD sanatate!

37+ cu Natalia Maria AMR 4 zile sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

FELICITARI DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

as fi vrut sa vin cu o fata mai zambitoare, dar sunt cheauna de somn, acum mama sta cu Flavius, iar eu cu o mana ma mulg, cu cealalta tastez
Medicul meu pediatru nu a venit nici azi desi suntem acasa de o saptamana, tot zice ca vine si nu vine...si azi a zis ca vine la 10:00..si nu a venit...dar nici nu mai are ce cauta aici...caut pe altcineva....fetele din Brasov, daca cunoasteti pe cineva serios si bun, sa-mi spuneti si mie va rog!

Felicitari Simona9999 si DianaR pentru comorile voastre, refacere rapida si copilasi sanatosi necoliciosi!

pt Lorelix si Andrutza
sa aveti nasteri usoare si copilasi sanatosi!

Li-am sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Lavi multumim, suntwem binisor, ne luptam cu colici!

Mihamora la epidurala iti ramane un cateter in coloana vreo 2 zile, in timpul operatiei m-am simtit rau, ameteam, aveam senzatie de voma, simteam ca nu pot sa respir, cand mi-au bagat cateterul m-au chinuit de numa' si simteam cum imi curge lichid din coloana...
La rahie a decurs totul perfect! Nu am simtit decat cand au bagat acul...atat...usor...in rest am ras toata operatia....
Si doar face injectie, nu ramane nimic in coloana!

azi nu mai iesim afara ca este tare urat...vreau vreme frumoasa...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!

Ionelasa aduci vesti bune de la cotrol.

Bine ai venit TEODORA!!! Felicitari DIANA

Stiu ca s-a mai discutat..si imi pare rau ca nu am acordat mai multa atentie subiectului...dar acum prietena mea s-a lovit de problema...si vreau sa o ajut... De unde se obtine LIVRETUL e familie?

Sa aveti zi cat mai frumoasa!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Livretul de familie l-am luat de la primarie, incinta unde se declara si nou-nascutii, era birou separat. Asta in sect 2, bucuresti.
Dar sigur este vorba despre sediul primariei oriunde in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata si de la noi

Tinem pumnii fetelor care nasc azi.
Ieri am fost la TNS, a iesit mai mult decat ok asa ca a ramas ca nasc luni asa cum mi-am dorit.Luni pe 16 e si Sfantul Matei si atunci va veni si bebe Matei al meu.Imi e teama de cezariana dar bebe nu e intors asa ca nu am scapare.

Am vazut si eu fulgusorii sunt toti niste frumosi.

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXY ce bine se potriveste ziua de 16 cu numele lui bebe. Chiar fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Livretul de familie l-am luat de la primarie, incinta unde se declara si nou-nascutii, era birou separat. Asta in sect 2, bucuresti.
Dar sigur este vorba despre sediul primariei oriunde in tara.

Multumesc de infosi inca ceva..poate sa mearga altcineva(mama) ..sau doar unul din soti?

35+

Mergi la inceput