Fulgusori (161)- Bravo Alinutza,Busymummy&Simona!
Raspunsuri - Pagina 13
camelia86 spune:
Roxy ma bucur tare mult ca va fi asa cum ti-ai dorit tu sa nasti luni de Sf. Matei,.
cat despre nastere nu-ti fa probleme ca totul va fi bine si iti vei tine puiutul in brate foarte curand.
33+
vias spune:
Roxy am pus agitatele la incalzit......poate marti trec sa te vad la spital..daca ma lasa sa intru...normal...
...si sa nu-ti mai fie frica de cezariana, nu ai de ce!
A venit si medicul pediatru, i-am aratat ce am eu pt colici si mi-a zis ca e mai bun decat ce se gaseste pe piata si sa-i dau, i-am dat, acum doarme dragalasul de el....eu sunt cu pompa, vreau sa-mi stimulez bine de tot lactatia...sa am si pt Pustache daca e nevoie
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
ionelamaria spune:
Fost la analize... astept rezultate...
Lalu, caut kit-ul pt a fi la mine in caz de necesitate...inca mai speram la varianta natural. bine ca ai oxitocina... eu inca nu am gasit
Laurairina, multumesc. Ma bucur ca poti povesti de partea buna a lucrurilor...
Ramonika, si eu cu dulciurile... numai asta am in cap... si mananc destul de putin dulce fata de cat ma gandesc la deserturi... dar si cand ma gandesc la ele ma mustra constiinta. Mi-a adus tati de Mihnea aseara cioco... uitase ca nu e voie... si am papat o bucatica... apoi i-am amintit si mi-a furat-o . Cat despre somn.... ce te invidiez....
Da... anestezia in caz de cezariana... dar am impresia ca merge si la nastere naturala asta... asa zapacita am fost ca nu am apucat sa intreb prea multe... o sun pe doctorita azi... chiar daca nu e in iasi.... sa ma mai lamureasca . Oricum... vad eu cum o vor folosi acolo... poate nu e nevoie deloc de ea si o dau mai departe
Mihamora, asteptam vesti bune de la tine... nu stiu cat te-am lamurit... am incercat si eu,..... gasisem pe net ceva mai detaliat.... dar cu termeni medicali.... deci ma depasea
Monisule , cu efortul... incerc... tocami m-a abandonat sotul acasa... ca prea fac pe viteaza
Lavi, pai cum eu am baut cafeluta mai la pranz... am baut de la tine azi.... hmmmmm ce vremuri... Pupici lu' Raresu mic pt ca a lasat-o pe mami putin la comp
Diana R sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa si sa ajungeti repede acasa
HAI LORELIX!!!!
HAI ANDRUTZA!!!
Camy, ma bucur sa te "vad". mama lor de pediatri.... Cat despre anestezie ... moooama ca bine ca spune de rahi dr mea( tu pt colici ai infacol?)
strumfyto, la noi bebeii ii inregistrezi la starea civila in centru ... unde se fac si casatoriile civile... cred ca livretul tot de acolo
36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 15 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
magdaz_ina spune:
Felicitari, Diana! Teodora!
Magda saptamana 35 cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR-ul in scadere
laviniablaga spune:
Lidia multumesc mult!
Camy, esti o dulce ca intotdeauna! ma bucur ca bebe e bine...cu colicii te inteleg...si al meu se lupta de zor cu ei!
Laurairina
Felicitari DIANA R!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
roxyaly spune:
Camelia,Lidia, Camy va multumesc de incurajari.
Camy nu stiu daca te lasa sa intri ca e carantina.dar daca treci pe acolo poate salonul va avea geamuri in fata si ne vedem, daca nu vb la telefon.
Ma bucur ca a venit pediatra si ca ii dai papa bun tziti lui Flavius.
Ah am uitat sa iti zic ca am vazut pozele cu el afara la plimbare , e un dulce, la fel si tu.Ai avut noroc de o zi frumoasa ca azi uite ce urat e.
37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE
floricik spune:
Felicitari Diana!Bine ai venit Teodora!
Felicitari Simona!Bine ai venit bebe!
36+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
gabitza35 spune:
bune,
bun venit proaspetilor fulgusori
am si eu o intrebare offtopic: primaria sectorului 1 e tot pe banu manta, s-au terminat cumva lucrarile?
35+ Dragos si Eva
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 am si eu o intrebare offtopic: primaria sectorului 1 e tot pe banu manta, s-au terminat cumva lucrarile? 35+ Dragos si Eva |
Daca te intereseaza pt ce cred eu , adica pt declarare copii etc, gasesti biroul lor langa Arcul de Triumf, in leaganul copii
http://86.35.2.2/pagina.aspx?pid=81&keyn=27
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
tiusca spune:
Buna gagici!
Imi pare rau sa aud de Ramona ca are probleme cu bebe,dar sunt sigura ca se va rezolva.Si bebeului meu ii curge ochisorul si am fost aseara la pediatru si ne-a schimbat picaturile.Vestea buna este ca bebe a sarit de 3 kg.si asta ptr.ca in 2 sapt.a luat 600 de gr.numai prin laptic de la san.Ne-am bucurat tare mult si asa ne-am dat seama ca lapticul este de "calitate" si ca alaptarea la cerere este ok,mai ales ca inca nu a facut colici.Asa ca gagici curaj si alaptati exclusiv,daca se poate.
o zi buna